Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω να μάθω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να διαγράψω τις επαφές οι οποίες βρίσκονται σε κάποια κάρτα SIM, από την ίδια την κάρτα SIM! Δηλαδή, όχι να έχω αντιγράψει/μετακινήσει κάποιες επαφές από την SIM στο κινητό και να θέλω να τις σβήσω στο κινητό, αλλά στην ίδια την SIM ( από όπου ενδεχομένως τις αντέγραψα και στο κινητό ) . Έτσι ώστε να μην μπορεί κανένας να βρει τις επαφές που είναι αποθηκευμένες στην SIM, σε περίπτωση που την χρησιμοποιήσει.

Δεν ξέρω αν βοηθάει κάπου, αλλά έχω το Lumia 435.

Δημοσ.

Οχι δεν γινεται επειδη τα wp δεν δινουν απευθειας προσβαση στις επαφες της sim. Επιτρεπουν μονο αντιγραφη στο τηλεφωνο και απο εκει στο λογαριασμο σου αν θες να τις επεξεργαστεις.

Δημοσ.

Απαράδεκτο να μην μπορείς να σβήσεις τις επαφές απο την sim.Οπότε κάνεις αυτό που έγραψε ο @marmarasm.

Το πρόβλημα είναι ότι το Lumia παίρνει micro sim ενώ τα παλιά κινητά mini sim,χρειάζεται αντάπτορας ή να έχεις κρατήσει απο την sim το περιμετρικό που περίσσεψε από το κόψιμο.Και χρειάζεται προσοχή να μην χαλάσουν τα pins που κάνουν επαφή με την sim.

Δημοσ.

Σε Android παντως γινεται!!!

Αλλα και σε παλια κινητα αμα πας μεσα στις επαφες στις ρυθμισεις....αλλα δεν θυμαμε που.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...