darth vader1975 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Παιδια καλησπερα και καλη χρονια να εχουμε εαν μπορει καποιος να μου λυσει ενα θεμα που εχω με το letv 1s x500 το προβλημα ειναι οτι θελω να εγκαταστησω τον nova launcher και ολα πανε καλα ξαφνικα οταν παταω το κουμπι των επαφων τηλεφωνου μου βγαζει αλλα τη αλλων της επαφες δεν ξεχωριζεις τιποτα και οχι μονο αυτο οταν scrollαρης την οθονη πανω κατω μαυριζει η οθονη λες και γραφεις με μολυβι!!εχω κανει επανεκινησεις,εργοστασιακες ρυθμισεις,ξαναπερασμα την ρομ.εβαλα τη μαμισια αλλα τιποτα!!το ιδιο ακριβως προβλημα ενω εχω σβησει τα παντα!!τωρα τι συμβαινει εχει προβλημα το κινητο μου?η εχει θεμα o nova launcher?μπορει καποιος να μου απαντησει παρακαλω και καποος εαν εχει το ιδιο κινητο η παρομοιο..Ευχαριστω πολυ ολους σας Χρηστος
jim_p Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Αν και μου φαινεται περιεργο να μην εφτιαξε με επαναφορα και ξαναπερασμα της rom... Για την οθονη που "μαυριζει λες και γραφεις με μολυβι" (εικονα). Ρυθμισεις > επιλογες για προγραμματιστες > θεση δεικη > (το απενεργοποιεις) Για το θεμα με τις επαφες δεν καταλαβα τι εννοεις. Το λειτουργικο ειναι ρυθμισμενο να δειχνει τις επαφες που ειναι αποθηκευμενες στη μνημη του τηλεφωνου (και τη sim) και αυτες που ειναι στον λογαριασμο που χρησιμοποιεις. Αν δεν θες καποια απο τις 2 ομαδες, την απενεργοποιεις απο τις ευθμισεις των επαφων. Το nova launcher παντως δεν εχει σχεση με τα προβληματα που αντιμετωπιζεις. Ενας launcher ειναι μονο η επιφανεια εργασιας" και το drawer που δειχνει ολες τις εγκατεστημενες εφαρμογες, τιποτε αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα