Προς το περιεχόμενο

Xiaoi Redmi Note 3 απο GearBest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Χτες παράγγειλα από το  gearbest το XIAOMI REDMI NOTE 3 32 GB  και σήμερα μου στείλανε το παρακάτω email  που έλεγε για επιπλέον φόρους αν το πάρω μέσω DHL και μου δίνει την επιλογή να το πάρω με flat rate shiping η EMS(?), ξέρετε τι να κάνω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

post-370917-0-26153600-1452605137_thumb.png

Δημοσ.

καλησπερα. η dhl εχει 99,99% τελωνειο. Επελεξε οποιαδηποτε μεθοδο με απλο ταχυδρομειο flat rate καλυτερα κ ας αργησει 1 μηνα.......

• Like 2
Δημοσ.

Όχι απλά τελωνείο αλλά επιπλέον ΚΑΙ αμοιβή εκτελωνιστή, αποθήκευτρα και άλλα μικροέξοδα πάνω στην πραγματική αξία του κινητού και όχι στη δηλωμένη στο αυτοκόλλητο.

Ένα μεγάλο "Μπράβο" στο Gearbest που προστατεύει τους Έλληνες αγοραστές από τις κακοτοπιές.

Άλλη μια τρανή απόδειξη ότι τα γνωστά κινεζομάγαζα έχουν μάθει πως να στέλνουν δέματα στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η συνολικη τιμη του κινητου?

Me paypal αγορα απο κινα βαγινει 200+\- κατι λιγα!!

Απο ευρωπαικη αποθηκη ππυ εκανα σμρα 240 μου βγεικε με προμιθια παυπαλ μεσα αμα μπορεσεις και περασεις με πιστοτικη περιππυ 10% κατω χοντρα χοντρα

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντήσεις.Τους εστειλα email να μου το στειλουν με flat rate shiping..Ελπιζω  να ειμαι ακλυμένος απο επιπλέον εξοδα τελωνείο κλπ.Το κινητο μαζι με θηκες κλπ το πηρα 220 ευρώ απο το κινέζικο warehouse.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντήσεις.Τους εστειλα email να μου το στειλουν με flat rate shiping..Ελπιζω  να ειμαι ακλυμένος απο επιπλέον εξοδα τελωνείο κλπ.Το κινητο μαζι με θηκες κλπ το πηρα 220 ευρώ απο το κινέζικο warehouse.

Πιστευω εκανες λιγο βλακεια γιατι το gearbest ειναι μακραν το χειροτερο μαγαζι και το μαυρο γκρι το εχει σε στοκ Minideal Eu warehouse στα 230 ευρο!

Εδινες λιγα παραπανω και το ειχες μεσα στην βδομαδα!

Δημοσ.

Παιδια ισχυουν αυτες οι φωτογραφιες απο το xiaomi ?

http://www.phonearena.com/news/Here-are-the-first-official-camera-samples-from-the-Xiaomi-Redmi-Note-3_id76065

Γιατι αν ναι ειναι τελειες..ρωταω γιατι εχω διαβασει που λετε οτι δεν εχει πολυ καλη καμερα.

Οχι οτι ειναι και χαλια αξιοπρεπεστατη θεωρειται(7/10)καπου εκει.

Κατοχος redmi note 3

Δημοσ.

παιδια εχουν περασει 3 μερες και δεν εχει αρχισει η αποστολη ειναι λογικο?μου εστειλαν προχτες απλα οτι υπαρχει σε  αποθεμα. Να περιμενω αλλη μια μερα η να τους στειλω μηνυμα?

Δημοσ.

παιδια εχουν περασει 3 μερες και δεν εχει αρχισει η αποστολη ειναι λογικο?μου εστειλαν προχτες απλα οτι υπαρχει σε αποθεμα. Να περιμενω αλλη μια μερα η να τους στειλω μηνυμα?

Καλυτερα να τους ρωτήσεις στο myphone ή στο xiaomi-miui.gr που έχουν δικό τους νήμα και φαίνεται δημόσια. Έτσι είναι πιο πιθανό να πάρεις απάντηση.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...