wantedwtf01 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια, εδω και λιγο καιρο συνεχεια ερχοντουσαν e mails σε ενα gmail μου οτι καποιος προσπαθουσε να μπει στο google account, στο twitter,steam και σε αλλα sites που εχω κανει sign up χρησιμοποιωντας αυτο το gmail. Προσφατα εφτιαξα paypal account απο το pc του πατερα μου με καινουργιο gmail για να ειμαι σιγουρος οτι ειμαι ασφαλης. Μετα απο 2-3 μερες που logαρα με το δικο μου pc στο paypal μετα απο 1 ωρα ηρθε email στο πρωτο gmail μου που δεν εχει σχεση με το paypal. Το email ελεγε οτι ειδε καποια υποπτη κινηση στο account μου και το εκανε limited( σαν να το κλειδωσε) δηλαδη να μην μπορω να στειλω λεφτα σε καποιον ή να αγορασω κατι.Τωρα τι φταιει; το gmail χακαραν;στο pc εχω κανει scan προσφατα αν και δεν λεει πολλα αυτοbtw εχω 2-3 ακομα email addresses αλλα μονο 1 εχει αυτο το προβλημα
jgeorgiou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Απο τι συσκευές μπαίνεις (μοντέλο , έκδοση λειτουργικού) με τι πρόγραμμα τσέκαρες ότι είσαι "καθαρός"?
wantedwtf01 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 απο windows 7, επισης και απο android. Με avira εκανα το scan.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Πιθανότατα δεν χάκαραν τίποτα και δέχεσαι τα λεγόμενα "phishing" μηνύματα, δηλαδή προσπάθειες υποκλοπής στοιχείων.
wantedwtf01 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 το σκεφτηκα και εγω αυτο που λες ορεστη, αλλα γιατι η εταιρεια της paypal να μου κανει limited το account αν ηταν μονο ενα maimoy e mail?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Είσαι βέβαιος ότι η paypal σου έχει κάνει limited το account; Μήπως το e-mail δεν έρχεται από την paypal και σου λέει απλά ότι στο έχει κάνει;
wantedwtf01 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 οχι εκανα log in στο account μου στην paypal και ειναι limited.Σκεφτομαι να ξεφορτωθω αυτο το gmail με καποιο τροπο..
jgeorgiou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 κατ'αρχάς το αβιρα είναι ανεπαρκές για να είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις κολλήσει κάτι στο πισι από την αντροιντ συσκευή είναι σίγουρος ότι δεν έχεις εγκαταστήσει τίποτε περίεργο?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Σε πρώτη φάση, στήσε το malwarebytes antimalware και κάνε ένα scan σε ασφαλή λειτουργία (αφού το ανοίξεις και το αφήνεις να κάνει update σε κανονική λειτουργία). Σε δεύτερη φάση, ενεργοποίησε στα google accounts σου το 2-step authentication, αν δεν το έχεις ήδη. Επίσης, το paypal μπορεί να σου παγώσει το λογαριασμό επειδή θεωρεί ότι έχεις φτιάξει παραπάνω λογαριασμούς από τους επιτρεπτούς (έναν κανονικό κι έναν εμπορικό). Τέλος, γιατί δεν τους ρίχνεις ένα email;https://www.paypal.com/selfhelp/contact/email
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα