Thanos233 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Έχω το εξής πρόβλημα και όπως θα καταλάβετε σίγουρα ευθύνεται η κάρτα γραφικών. Λοιπόν, το πρωί ο υπολογιστής δούλευε κανονικά, τον κλείνω και πάω να τον ανοίξω μετά από 2 ώρες. Ανοίγω το pc(desktop) και η οθόνη από το boot up του υπολογιστή είναι μαύρη, δεν δείχνει τίποτα. Βγάζω το καλώδιο (vga) από την κάρτα γραφικών και το βάζω στο vga της μητρικής και τότε έχω εικόνα. Επίσης δοκίμασα την παλιά μου κάρτα γραφικών και δούλεψε κανονικά. Δοκίμασα να βγάλω την αρχική κάρτα γραφικών από την μητρική και να την ξαναβάλω και πάλι τίποτα. Ωστόσο η κάρτα φαίνεται να τροφοδοτείται καθώς ο ανεμιστήρας ψύξης της κάρτας λειτουργεί. Τι πιστεύετε ότι έχει γίνει? Μπορώ να επέμβω για να την φτιάξω μόνος ή έχει σοβαρό πρόβλημα και την στέλνω για επισκευή με την εγγύηση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Apsinthos07 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Πες μας τα κομμάτια του υπολογιστή σου.
Thanos233 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Κάθισα και έκανα ένα καλό ξεσκόνισμα στις υποδοχές της κάρτας και στην ίδια την κάρτα, την κούμπωσα και δουλεύει κανονικά και πάλι. Δεν ξέρω τι έγινε, και γενικά το pc το προσέχω και το ξεσκονίζω τακτικά, δεν είχε σκόνη ενός χρόνου πχ για να πεις ότι αυτό έφταιγε. Ωστόσο αν κάποιος έχει εμπειρία από τέτοια πράγματα ή αν του έχει συμβεί κάτι παρόμοιο παρακαλώ ας το αναφέρει. Ευχαριστώ
conkal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 μπορει να μην εχει χνουδια και σκονες ενος χρονου αλλα να εχει σκονη στις επαφες του socket του pci-xpress... για αυτο σου συνεβη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα