Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για ρυθμιση fan ψυκτρας απο bios.

vaggelis7172

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια!!Καλη χρονια σε ολους με υγεια!!Εχω ενα θεματακι με την μαμα ψυκτρα ενος AMD A10-5800K.Χωρις να κανω τιποτα δουλευει τρελα ανα τακτα χρονικα διαστηματα.Την επανεγκατεστησα τρεις φορες με ανανεωση παστας,αλλα τα ιδια.Μπαινω στο bios(Εχω αυτην εδω την μητρικη)και στο cpu fan control μου εχει 4 επιλογες:Normal(ηταν επιλεγμενο),Manual,Silent,Full Speed.Επελεξα το silent και ο θορυβος εχει μειωθει,αλλα φοβαμαι μηπως αυτη επιλογη ειναι ρισκο για την ασφαλεια και της θερμοκρασιες του επεξεργαστη.Με το Speccy που ετρεξα αμεσως μετα χωρις να κανω αλλη εργασια η θερμοκρασια ηταν ηταν γυρω στους 55 βαθμους.Με την επιλογη Normal μου ειχε φτασει μεχρι 95(χωρις να κανω τιποτα).Μπορει να με βοηθησει καποιος?Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτές οι εργοστασιακές ψύκτρες κάνουν υπερβολικό θόρυβο για το τίποτα.

Όσες φορές και να αλλάξεις πάστα και να την ξαναδοκιμάσεις δεν θα δεις καμία διαφορά, εγώ θα σου πρότεινα να αγοράσεις μια aftermarket σαν αυτήν για να ησυχάσεις.

Αυτές οι εργοστασιακές ψύκτρες κάνουν υπερβολικό θόρυβο για το τίποτα.

Όσες φορές και να αλλάξεις πάστα και να την ξαναδοκιμάσεις δεν θα δεις καμία διαφορά, εγώ θα σου πρότεινα να αγοράσεις μια aftermarket σαν αυτήν για να ησυχάσεις.

Την επιλογη silent στο bios να την αφησω?

Άμα βάλεις καινούργια ψύκτρα βάλ' το ξανά στο normal, έτσι κι αλλιώς θα κάνει πολύ λιγότερο θόρυβο. Καλή η ψύκτρα που σου πρότειναν αλλά ποιο κουτί έχεις να δούμε αν χωράει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...