Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το witch doctor που προσπαθώ να παραγγείλω, στο στάδιο για πληρωμή με κάρτα, αφού βάλω την κάρτα δεν ολοκληρώνει την παραγγελία. Έχει κανείς άλλος πρόβλημα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστηχώς όχι.

Μια παρατήρηση. Το δυστηχώς γράφεται δυστυχώς. Δεν σου τη λέω συγκεκριμένα απλά κάποιος ανορθόγραφος το έγραψε μια φορά στο site και το έχετε πάει σκούπα. Είναι η 10η φορά που το βλέπω γραμμένο έτσι σε θέμα του φόρουμ. Συγχωρέστε με, αλλά όντας δάσκαλος μου έχουν πεταχτεί τα μάτια.

Επεξ/σία από Passionate
Δημοσ.

Zus και εγω το ιδιο προβλημα εχω....

Τα κατάφερα τελικά με την επιλογή μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό

Δημοσ.

Το witch doctor που προσπαθώ να παραγγείλω, στο στάδιο για πληρωμή με κάρτα, αφού βάλω την κάρτα δεν ολοκληρώνει την παραγγελία. Έχει κανείς άλλος πρόβλημα?

Το ιδιο σε οποιο και αν προσπαθησα, οταν ολα ηταν διαθεσιμα. Τα παρατησα...

Δημοσ.

Μια παρατήρηση. Το δυστηχώς γράφεται δυστυχώς. Δεν σου τη λέω συγκεκριμένα απλά κάποιος ανορθόγραφος το έγραψε μια φορά στο site και το έχετε πάει σκούπα. Είναι η 10η φορά που το βλέπω γραμμένο έτσι σε θέμα του φόρουμ. Συγχωρέστε με, αλλά όντας δάσκαλος μου έχουν πεταχτεί τα μάτια.

οντας δασκαλος ελπίζω να μην χρησιμοποιείς εκφράσεις όπως "δεν σου τη λέω" "το έχετε πάει σκούπα" και "μου έχουν πεταχτεί τα μάτια" στους μαθητές σου οταν κάνουν κάποιο λάθος Φιλικά ;)

• Like 1
Δημοσ.

οντας δασκαλος ελπίζω να μην χρησιμοποιείς εκφράσεις όπως "δεν σου τη λέω" "το έχετε πάει σκούπα" και "μου έχουν πεταχτεί τα μάτια" στους μαθητές σου οταν κάνουν κάποιο λάθος Φιλικά ;)

Δυνατώ να σου απαντήσω ακόμα και με δοκιμιακή μορφή κειμένου, αλλά δεν υφίσταται λόγος να το πράξω σε φόρουμ που διαβάζουν όλες οι ηλικίες. Αργκό εκφράσεις δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν στην ελληνική δημοτική γλώσσα. Η εσκεμμένη χρήση ή μη αυτών των εκφράσεων είναι ανούσια και πολλές φορές υποδηλώνει κόμπλεξ.

• Like 1
Δημοσ.

Οσοι αντιμετωπισατε προβλημα με πληρωμη μεσω πιστωτικης,να ξερετε οτι η χρεωση εγινε κανονικα (μπηκα μεσω internet banking και το διαπιστωσα μιας και παθων).

Ελεγχτε το -οσοι δεν το εχετε κανει- γιατι πρεπει να παρετε μετα στο μαγαζι και να ζητησετε επιστροφη της χρεωσης.

Δημοσ.

και μενα δεν περναγε την παραγγελία με πιστωτικη αλλα εκανα 2-3 κλικ και περασε στο επομενο σταδιο.Στις 16:00 για τον witch doctor και τωρα φαινεται εξαντλημενο.Μου ηρθε μηνυμα [sUSPECTED SPAM] Επιβεβαίωση παραγγελίας: .... 

Αναφορά ερώτησης # ... 

Τα νουμερα δεν τα βαζω για ευνοητους λογους.Πηρα τηλεφωνο αλλα ο υπαλληλος μαλλον εβλεπε οτι και εγω (τα 'γνωστα' τηλεφωνικα κεντρα που απλα υπαρχει καποιος να σπαει το κυμα ) και μου λεει αρχικα οτι θα σας καλεσουν οταν ειναι διαθεσιμο και μετα οταν του ειπα οτι το παρεγγειλα οταν ηταν διαθεσιμο ,οτι θα σας καλεσουν και οτι επεξεργαζεται η παραγγελια (ο,,τι νανε)

θα τσεκαρω μετα να δωβ αν με εχουν χρεωσει απο ΑΤΜ ,δεν εχω e-banking

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...