Thrylos7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τα Mouse pad αυτα δεν ειναι κατι το πανακριβο, κανονικη τιμη εχουν στο 10ευρο και το mediamarkt δινει 3 συγκεκριμενα σχεδια στα 4ε. Ομως τα βαζω εδω επειδη παραδοσιακα τα τελευταια 10 χρονια το QCK αποτελει το benchmark σε φτηνο-καλο mousepad. Ειναι υφασματινο (καλυτερο για optical ποντικια που αποτελουν και τα κορυφαια gaming σημερα) με πολυ καλη υφη, λαστιχενια βαση για να ειναι σταθερο στο τραπεζι και πολυ ικανοποιητικο μεγεθος (320x270mm). Για τους παραπανω λογους, το 10ευρο το εχω ριξει 2-3 φορες αυτα τα χρονια, οποτε στα 4ε θεωρω οτι ειναι μια καλη ευκαιρια να μη μεινει κανεις με σαπιλο-mousepad του κιλου. Δηλαδη ακομα και αν εχεις "καλο-ακριβο" mousepad, αξιζει να παρεις και ενα τετοιο για backup ή για καποιο δευτερο PC οπου δε θα πληρωνες για τετοιες πολυτελειες (και που ξερεις μπορει να εκπλαγεις και να αντικαταστησει και το πρωτο σου). Προσωπικα πηρα 3 για να αντικαταστησω και το σαπιο που εχω στο σαλονι στο laptop αλλα και να παω στο σπιτι της κοπελας που εχει ενα πλαστικο που με εκνευριζει αφανταστα καθε φορα που παω να χρησιμοποιησω το PC της... Εχει 3 διαθεσιμα με artwork απο WoW/Diablo3 κατι που μπορει σε αλλους να αρεσει και σε αλλους οχι αλλα για 4ε ουτως η αλλως και χρηση σε δευτερο PC δεν εχει πολλη σημασια. Καποιοι μπορει να τα θελουν και συλλεκτικα... http://www.mediamarkt.gr/el/product/_steelseries-qck-diablo-iii-demon-hunter-05903--1102588.html http://www.mediamarkt.gr/el/product/_steelseries-qck-diablo-iii-witch-doctor-05902--1102587.html http://www.mediamarkt.gr/el/product/_steelseries-world-of-warcraft-cataclysm-goblin-edition-1090040.html Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2016 από Thrylos7 6
Fulgore Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Η τιμη ειναι οντως αψογη βεβαια το μονο κακο ειναι οτι δεν επρεπε να μπει στις προσφορες με τιμη καταστηματος 5ευρω.
Thrylos7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Αν εννοεις την αρχικη που δειχνει το mediamarkt, δεν ειναι σωστη. Προφανως τα ειχαν ηδη σε τιμη ξεστοκαρισματος (αλλωστε το goblin που δειχνει αυτη την αρχικη ειναι απο εποχης cataclysm δηλαδη 3 expansion πισω) και τωρα τα εριξαν ακομα πιο πολυ αλλα δε τους εκοψε να βαλουν τη "σωστη" αρχικη που θα ηταν 9.99 πχ να φαινεται και πιο μεγαλη η εκπτωση... Τους κοβει μονο οταν ειναι να φτιαξουν εικονικες προσφορες σε πιο ακριβα πραγματα... ξερεις την κουζινα πχ που τη δινουν ολη τη χρονια 400€ και οταν ερθουν οι εκπτωσεις τη βαζουν 380 και εμφανιζουν σαν αρχικη τα 500 Οπως και να χει αυτα τα mousepad αποτελουν καλη ευκαιρια αφου ξεστοκαρονται λογω του artwork που εχει "παλιωσει" σαν περιεχομενο, αλλα για οποιον τον απασχολει η ουσια, ειναι αψογα και δεν εχουν καμια λειτουργικη διαφορα απο ενα καινουριο QCK+
lgts Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Καλή ιδέα Thrylos! Εβαλα ήδη μια παραγγελία για το δεύτερο pc να υπάρχει
Aias Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 ηδη εχω ενα και ειναι υπερευχαριστημενος.Θα παρω αλλο ενα.
th3rul3r Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 δεν γινεται να κανεις παραλαβη απο το καταστημα χωρις να πληρωσεις με καρτα η paypal?
Fulgore Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Αν εννοεις την αρχικη που δειχνει το mediamarkt, δεν ειναι σωστη. Προφανως τα ειχαν ηδη σε τιμη ξεστοκαρισματος (αλλωστε το goblin που δειχνει αυτη την αρχικη ειναι απο εποχης cataclysm δηλαδη 3 expansion πισω) και τωρα τα εριξαν ακομα πιο πολυ αλλα δε τους εκοψε να βαλουν τη "σωστη" αρχικη που θα ηταν 9.99 πχ να φαινεται και πιο μεγαλη η εκπτωση... Τους κοβει μονο οταν ειναι να φτιαξουν εικονικες προσφορες σε πιο ακριβα πραγματα... ξερεις την κουζινα πχ που τη δινουν ολη τη χρονια 400€ και οταν ερθουν οι εκπτωσεις τη βαζουν 380 και εμφανιζουν σαν αρχικη τα 500 Οπως και να χει αυτα τα mousepad αποτελουν καλη ευκαιρια αφου ξεστοκαρονται λογω του artwork που εχει "παλιωσει" σαν περιεχομενο, αλλα για οποιον τον απασχολει η ουσια, ειναι αψογα και δεν εχουν καμια λειτουργικη διαφορα απο ενα καινουριο QCK+ Ναι αυτο ακριβως. Προφανως απο τα αντιστοιχα razer που κανουν 13-14+ευρω οντως ειναι πολυ καλη τιμη.
Vassilis_24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Έχουν αυτά με τα σχέδια κάποια διαφορά πέραν της οπτικής με το απλό qck; Γιατί το απλό που έχω, είναι πολύ καλό.
Thrylos7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Έχουν αυτά με τα σχέδια κάποια διαφορά πέραν της οπτικής με το απλό qck; Γιατί το απλό που έχω, είναι πολύ καλό. Αποσο ξερω οχι....και ακριβως εκει ειναι το νοημα, οτι το "απλο" ειναι πολυ καλο ακομα και στα 10€ οποτε αν αγνοησεις το artwork παιρνεις κατι με ηδη πολυ καλο value4money στην κανονικη τιμη του, αρκετα φτηνοτερα. Το απλο το χρησιμοποιω συστηματικα τα τελευταια 10 χρονια και παρολο που εχω και αλλα ακριβοτερα, παντα εκτιμουσα την υφη του και τη "ζεστασια" του cloth pad (το main μου ειναι ενα σκληρο πλαστικο steelseries που δε θα το ελεγα ξεκαθαρα καλυτερο παντου και ας ειχε αρχικη 40€)
eddie1996 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 δεν γινεται να κανεις παραλαβη απο το καταστημα χωρις να πληρωσεις με καρτα η paypal? Δυστηχώς όχι.
kalodrei Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 τα δυο απο τα 3 σχεδια out of stock αλλο ενα που δεν το εβαλε ο ts http://www.mediamarkt.gr/el/product/_steelseries-qck-mini-diablo-iii-logo-edition-05906--1102591.html
Thrylos7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 τα δυο απο τα 3 σχεδια out of stock αλλο ενα που δεν το εβαλε ο ts http://www.mediamarkt.gr/el/product/_steelseries-qck-mini-diablo-iii-logo-edition-05906--1102591.html αυτο ειναι το mini γιαυτο δε το εβαλα...ισως σε καποιον να βολευουν οι μικροτερες διαστασεις αλλα εγω προτεινω τα "κανονικα"
iakoboss7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 προλαβα και εγω και χτυπησα ενα demon hunter φανηκε το πιο ομορφα (δεν παιζω diablo)
king2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 4 κάνουν αυτά και 3 ακόμα τα μεταφορικά.
Thrylos7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μονο το witchdoctor εχει μεινει πλεον αποτι βλεπω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα