Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω συνδρομή με iTunes gift card ή θέλει ανγκαστηκά credit card ?

Όχι φίλε μου δεν μπορείς.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ που είχα και τα δυο ταυτόχρονα στο τέλος το έβγαλα το spotify γιατί το κράταγα μόνο για to data. Τώρα που βρίσκουν μερικοί με τόσο σιγουριά ότι είναι και πολύ χειρότερο από το spotify. Στο interface , στις προτάσεις που σου κάνει στο πρώτο tab που είναι απίστευτες και με βάθος? Εμένα το μόνο πράγμα που με ενοχλεί είναι ότι κάποιες στιγμές αργεί να φορτώσει ένα τραγούδι και δεν φταίει η σύνδεση σε αυτό. Επίσης θα ήθελα να μπορώ να πατάω στο όνομα του καλλιτέχνη κάτω από το album και να με πηγαίνει αυτόματα στην σελίδα του. 

Μια χαρά είναι το πρόγραμμα και απλά για μένα τελειοποίησε αυτό που πρόσφερε το spotify.

Δημοσ.

συγχαρητηρια στο μηλο! απο 1 δισεκατομυριο συσκευες που προωθησαν βίαια την υπηρεσία κατάφεραν να αγγίξουν το 1% (μαζί με τους τσάμπα)

Δημοσ.

Ποιος σε βίασε να το χρησιμοποιήσεις και πολύ περισσότερο να το πληρώσεις; Να του κάνουμε αγωγή.

Δημοσ.

Ποιος σε βίασε να το χρησιμοποιήσεις και πολύ περισσότερο να το πληρώσεις; Να του κάνουμε αγωγή.

η apple φιλε! ποιος άλλος; music app integration? πας να ακουσεις μουσική και βλέπεις το subscribe to apple music for free? στα default πληρ΄ώνεις μετά τη λήξη; πόσοι βλάκες άραγε πληρώνουν χωρίς να το ξέρουν;

Δημοσ.

η apple φιλε! ποιος άλλος; music app integration? πας να ακουσεις μουσική και βλέπεις το subscribe to apple music for free? στα default πληρ΄ώνεις μετά τη λήξη; πόσοι βλάκες άραγε πληρώνουν χωρίς να το ξέρουν;

Αν είναι έτσι,τι να πούμε για αυτούς που τους βιάσανε με το Windows 10...

Όσο για τους βλάκες που πληρώνουν χωρίς να το ξέρουν , πρέπει να κάνουν και αλλα πράγματα χωρίς να το ξέρουν τοτε...

Δημοσ.

δεν παριστάνω τον apple hater, έχω αγοράσει όλα τα προιόντα τους, η microsoft έχει χάσει το παιχνίδι

η αποτυχία όμως να λέγεται & να μην παρουσιάζεται αλλιώς..

Δημοσ.

άλλη μια συνδρομή.. ελπίζω να μην τσιμπήσει ο κοσμάκης και θα μας νοικιάζουν και τον αέρα σιγά σιγά... 

Δημοσ.

Τι σας κόφτη ρε παιδιά ? Σας τρώει το ψωμί σας η Apple και η κάθε Google ? Συνέχεια το ίδιο πράγμα...

Πάμε όλοι μαζί να αποδείξουμε ποιος είναι καλύτερος από τον άλλον ...

Τελικά δεν μου φαίνεται περίεργο πως καταλήξαμε σαν χώρα έτσι... 

Δημοσ.

Πέρα από τους παντελώς ανούσιους τσακωμούς γι' αυτό το θέμα, να πω ότι δέκα εκατομμύρια είναι ένας εξαιρετικά εντυπωσιακός αριθμός χρηστών...

• Like 1
Δημοσ.

Πέρα από τους παντελώς ανούσιους τσακωμούς γι' αυτό το θέμα, να πω ότι δέκα εκατομμύρια είναι ένας εξαιρετικά εντυπωσιακός αριθμός χρηστών...

δεν μου αρέσει να τσακώνομαι αλλά να συζητάω. υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός στο πως προωθήθηκε το apple music? η ελλάδα έχει εντυπωσιακά μεγάλο πληθυσμό στον πλανήτη; το spotify γιατί έχει τους διπλάσιους χρήστες & κανένα συγκριρικό πλεονέκτημα;

Δημοσ.

δεν μου αρέσει να τσακώνομαι αλλά να συζητάω. υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός στο πως προωθήθηκε το apple music? η ελλάδα έχει εντυπωσιακά μεγάλο πληθυσμό στον πλανήτη; το spotify γιατί έχει τους διπλάσιους χρήστες & κανένα συγκριρικό πλεονέκτημα;

Αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι μιλάμε για μια συσκευή που δέχεται ένα συγκεκριμένο λειτουργικό και έχει το δικό της μαγαζί.

Ο αθέμιτος ανταγωνισμός που κολλάει,αφού απο την στιγμή που αγοράζεις iPhone γνωρίζεις ότι ο κατασκευαστής του στο δίνει κλειδωμένο. Εξάλλου δεν κατέχει ηγετικό ποσοστό στην αγορά smartphone ώστε να θεωρηθεί μονοπώλιο , όπως κάνει η Microsoft που ανέφερες προηγούμενος.

Ο κόσμος δεν είναι η Ελλάδα . Αν τα νούμερα παγκοσμίως της Apple ενοχλούν, δεν σημαίνει ότι κάνει κάτι παράνομο ή αθέμιτο.

Εξάλλου δεν υποχρέωσε κανέναν να χρησιμοποιήσει το Apple Music. Εγώ για παράδειγμα δεν το χρησιμοποιώ καθόλου.

Μουσικη μπορείς να ακούσεις και απο άλλες εφαρμογές στο iOS και όχι μόνο απο την default.

Tο Spotify δεν είναι μόνο στο iOS . Το Apple Music είναι μόνο στο iOS. Για πιο συγκριτικό πλεονέκτημα ρωτάς?

Συγνώμη αλλα δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί το Spotify αθέμιτος ανταγωνισμός απο την στιγμή που έχει την δυνατότητα να δουλεύει παντού, με βάση την λογική σου?

Επαναλαμβάνω δεν χρησιμοποιώ καθόλου το Apple Music , το θεωρώ άχρηστο απο την στιγμή που με 25 ευρώ το χρόνο έχω ανεβάσει όλη την μουσική του κόσμου με το iTunes Match.

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου κακή σύγκριση με το Spotify. Την υπηρεσία της Apple τη πουλάει πιο εύκολα στους κατόχους των συσκευών της επειδή μπορεί να το κάνει άμεσα και είναι και γνωστή σαν εταιρεία σε αυτούς ενώ το Spotify που ξεκινάει σαν μια άγνωστη εφαρμογή, έπρεπε και πρέπει να το παλέψει για να γίνει γνωστό και να κερδίσει πιο δύσκολα συνδρομητές.. ;)

Άρα αυτό που λες είναι ότι ενώ πρακτικά είναι ανταγωνιστικές υπηρεσίες στην ίδια ακριβώς αγορά δεν συγκρίνονται γιατί η Apple έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. 

Οκ το καταλαβαίνω. Είναι σπαστικό να τρώς στην μάπα την ίδια εταιρία. Αλλά μην αλλοιώνουμε την πραγματικότητα.

Προφανώς και χωράει σύγκριση σε υπηρεσίες που είναι ανταγωνιστικές μεταξύ τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...