Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Apple είχε ανακοινώσει ότι οι συνδρομητές επί πληρωμή της υπηρεσίας Apple Music είχαν ξεπεράσει τα 6,5 εκατομμύρια.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Financial Times, οι επί πληρωμή συνδρομητές του Apple Music ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία ξεκίνησε τη λειτουργία της πριν από 6 μήνες.

Το Spotify χρειάστηκε 6 χρόνια για να καταρρίψει το ίδιο ρεκόρ, αν και βέβαια αυτή τη στιγμή διαθέτει 20 εκατομμύρια συνδρομητές επί πληρωμή, ενώ αν λάβουμε υπόψιν και τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τη δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας, ο συνολικός αριθμός των χρηστών ανέρχεται στα 75 εκατομμύρια.

Ορισμένοι από τους λόγους που επέτρεψαν τη γρήγορη ανάπτυξη του Apple Music είναι το γεγονός ότι, από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του, ήταν διαθέσιμο σε 100 χώρες, καθώς και το γεγονός ότι σε κάθε νέα συσκευή iOS, η Apple δεν παραλείπει να παροτρύνει τους χρήστες να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία της.

Η Apple δεν έχει προβεί σε σχόλια αναφορικά με τους εν λόγω ισχυρισμούς. Ωστόσο, εάν όντως το Apple Music ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια χρηστών, πρόκειται για μια σημαντική απειλή προς τις ανταγωνιστικές υπηρεσίες. Μάλιστα, αναλυτές εκτιμούν ότι, μέχρι το επόμενο έτος, το Apple Music θα αποτελεί τη μεγαλύτερη υπηρεσία streaming μουσικής.

Link.png Site: Engadget

Επεξ/σία από Perambulator
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ετσι οπως το διαβαζω το "Συνδορμητες επι πληρωμη" μου θυμιζει κατι τυπισες που προσφερουν κατι  " επι πληρωμη "

ειναι απλως ιδεα μου ; 

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου κακή σύγκριση με το Spotify. Την υπηρεσία της Apple τη πουλάει πιο εύκολα στους κατόχους των συσκευών της επειδή μπορεί να το κάνει άμεσα και είναι και γνωστή σαν εταιρεία σε αυτούς ενώ το Spotify που ξεκινάει σαν μια άγνωστη εφαρμογή, έπρεπε και πρέπει να το παλέψει για να γίνει γνωστό και να κερδίσει πιο δύσκολα συνδρομητές.. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Ελατε ρε παιδιά, επι πληρωμή είναι και αυτοί που έχουν κάνει το 3μηνο trial. να δούμε μετά απο αυτό πόσοι θα μείνουν συνδρομητές. Δεν μπορώ να πώ και εγω το εβαλα, αλλα το spotify δεν το πιάνει με τίποτα. αφήστε που το Apple music βγήκε μια εποχή που έιναι ήδη διαδεδομένο το streaming μουσικής, οπότε είναι πιο ευκολο να κάνει νούμερα. Το spotify εχτυσε σε μια κοινώτητα που είχε φτιάξει το Napster και ήταν πολύ δύσκολο να φέρει ανθρώπους να πληρώνουν σε μηνιαία βάση αλλα να που το κατάφερε! Δεν νομίζω οτι το AM θα έχει την ίδια επιτυχεία!

• Like 1
Δημοσ.

¨Ενα καλό app build-in είχε το "μηλοφωνάκι"... το "πήδηξαν" κι αυτό! Ήταν τέλειο, είχε πολλές επιλογές, είχε ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ το να σου βρίσκει ΑΜΕΣΑ το κομμάτι που άκουγες (να ξεκινούσε από 'κεί, ΕΝΤΟΣ της playlist σου)... το 'σκισαν κι αυτό!

Τώρα, "ραντομιά", κάνει μόνο "σάφλ" τα κομμάτια.
...Το σούταρα το app και έχω πια 3rd party.

Δημοσ.

Καλη διαφημηση αλλα ατοπη.

Δεν ξερω ουτε εναν να χρησιμοποιει.

Απλα πληρωσε την financial να γραψει αυτο για να εντυπωσιασει τον κοσμο.

Σωστό, αφού εσύ δεν ξέρεις κάποιον να το χρησιμοποιεί, κανένας δεν το χρησιμοποιεί/είναι marketing.

Άλλωστε όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από εσένα...

:-)

• Like 12
Δημοσ.

Στην προηγούμενη μέτρηση ήταν μέσα κι αυτοί που είχαν ενεργοποιήσει το δωρεάν τρίμηνο και ξέχασαν να κλείσουν την αυτόματη ανανέωση. Σε αυτή τη μέτρηση όμως λογικά μετά από τόσους μήνες δεν περιλαμβάνονται αυτοί. Επίσης αν δεν κάνω λάθος, το οικογενειακό πακέτο του Apple Music συμφέρει περισσότερο από το οικογενειακό του Spotify. Αυτό σίγουρα βοήθησε την εξάπλωσή του.

Δημοσ.

Αδιάφορο άρθρο και αναμενόμενα στοιχεία αφού όπως γράφει και το άρθρο η υπηρεσία είναι μέρος του iOS και 'σπρώχνει' τους χρήστες εκεί.

Την M$ την είχαν κατηγορήσει για αθέμιτο ανταγωνισμό που συμπεριλαμβάνει τον IE στα windows η Apple που κάνει ακριβός το ίδιο και μάλιστα για υπηρεσία που οι χρήστες πληρώνουν δεν κάνει αθέμιτο ανταγωνισμό??

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως το δουλεύω, το γουστάρω και το πληρώνω και πέταξα το Spotify που το μόνο που έκανε ήταν να μου σπάει τα νεύρα και να μη βρίσκω ποτέ αυτό που θέλω.

Μηλαράκι και πάλι μηλαράκι...τα γυαλάκια σε όλους.

Και για όσους πέσουν να με φάνε...απλά...ξύδι!

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ πάντως το δουλεύω, το γουστάρω και το πληρώνω και πέταξα το Spotify που το μόνο που έκανε ήταν να μου σπάει τα νεύρα και να μη βρίσκω ποτέ αυτό που θέλω.

Μηλαράκι και πάλι μηλαράκι...τα γυαλάκια σε όλους.

Και για όσους πέσουν να με φάνε...απλά...ξύδι!

Να σου κάνω μια ερώτηση; Επειδή χρόνια δουλεύω το library μου μέσω iTunes (ελέω ενός iPod που είχα αγοράσει), υπάρχει η δυνατότητα να πάρω τη μουσική που έχω στο iTunes και να την περάσω απλά στη συσκευή μου, με συγχρονισμό μέσω Apple Music;

Για την ώρα χρησιμοποιώ το DoubleTwist που κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά. Αλλά σαν εφαρμογή δεν είναι ούτε τόσο καλοσχεδιασμένη σε σχέση με το ui της και συχνά κολλάει κλπ, οπότε θα ήθελα να δω κάτι πιο "stock"

Δημοσ.

Sorry φίλε δεν σε πολυπιάνω τι εννοείς. Αφού έχεις τη μουσική σου στο iTunes, τι ακριβώς να συγχρονίσεις; Αν κάνεις δεξί κλικ πάνω σε ένα album και κάνεις Check Selection δεν στο συγχρονίζει στη συσκευή σου;

Εκτός αν κάτι χάνω στη πορεία από αυτό που λες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...