Angelcrow Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Απο σχετικό forum με troobleshooting στη μητρική σου αλλά κανένα από αυτά δεν είναι error...Είναι απλά το σημείο όπου σταματάει το loading 99 = Super IO Initialization (your computer is starting the main in and out data connections like USB and rear in/outputs on the motherboard)B4 = USB hot plug (this is used by your computer to detect when you insert a USB drive into the computer so it can use it)92 = PCI Bus initialization is started (your computer is starting the PCI expansion card slots communications lines between the slots to the chipset on your board)A2 = IDE Detect (your computer is detecting your hard drive/ solid state drive whatever you have) 1)Αν και κανούργια η μητρική δοκίμασε να αλλάξεις και μπαταρία στο bioς μπας και δεν κρατάει ρυθμίσεις 2)Βάλε τη κάρτα γραφικών σε Legacy Mode Bios μιας και το παλιό σου format δεν θα πρέπει λογικά να ηταν σε Uefi mode με τη παλιά κάρτα γραφικών εκτός αν ήταν. Μετά κάνε Clear CMOS χρησιμοποιώντας το σχετικό jumper 3)Αν καταφέρεις να μπεις στο bios απενεργοποίησε οτιδήποτε έχει να κάνει με quickboot windows 8, Uefi mode κτλ και προσπάθησε να ρυθμίσεις το bios να δουλευει σε legacy mode 4)Αν έχεις usb mouse και τοποθετημένα στις κόκκινες θύρες προσπάθησε να δεις τι γίνεται αν τα τοποθετήσεις στις απλές μαύρες. Όταν μπεις στο bios δες αν υπάρχουν ειδικές ρυθμίσεις για τις κόκκινες θύρες και βάλε τις κατάλληλες ρυθμίσεις. 5)Αν καταφέρεις να μπεις στο bios φέρε όλες τις ρυθμίσεις στα default και όρισε XMP για τις μνήμες σε fsb που δουλεει default o επεξεργαστής 6)Βρες πια είναι η sata1 θύρα και σύνδεσε εκεί τον σκληρό δίσκο και καλό θα ήταν να μην βάλεις άλλη συσκευή sata σε θύρα μέχρι να δεις τι γίνεται.Δοκίμασε και με διαφορετικά καλώδια μπας και κάποιο είναι χαλασμένο 7)Έλενξε αν το boot mode είναι στο Νορμαλ και όχι στο slow. Είναι σχετικό διακοπτάκι πάνω στη μητρική 8)Αν έχει δύο dimakia μνημης πρέπει να τα βάλεις ανα ζεύγη στις θύρες 1+3 ή 2+4, δοκίμαστε σε πιο σετ δουλευει. Αν δοκιμάσεις 1 dim τότε τα προτεινόμενα από μένα είναι τα 1 και 2 Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω αυτή τη στιγμή μετά από σχετικό διάβασμα και του manual της μητρικής σου και σχετικά troubleshooting
G@rg@oun Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Καταρχας να πω οτι σημερα το ανοιξα το pc με θερμοκρασια δωματιου για αποφυγη του cold-boot που μου ειπανε..σε 23βαθμους..το μονιτορ αυτη τη φορα ανοιξε με την πρωτη..ΚΟΛΗΣΕ κατευθειαν ομως σε γκρι οθονη γραφοντας A2 κατω δεξια..παταω restart..και προχωραει κατευθειαν στα windows!και λειτουργει αψογα..οπως κανει αφου ξεκινησει.Σημερα δλδ η διαφορα ειναι οτι πηρε με την πρωτη και απλα κολησε 1φορα. <τις αλλες στην πρωτη εδειχνε nosignal και μετα εκανε τα υπολοιπα! Άσχετο αλλά η παλιά κάρτα γραφικών δεν υποστήριζε UEFI bios ενώ η καινούργια κάρτα καθώς και η μητρική υποστηρίζουν. Λογικά το προηγούμενο format που είχες κάνει ήταν σε Non UEFI mode. Αν δεν έχεις κάνει format σε UEFI mode (Το επόμενο που θα κάνεις πρέπει να είναι σε τέτοιο mode) τότε γύρισε το bios της κάρτας γραφικών σε bios legacy mode. Υπάρχει διακοπτάκι ή κουμπάκι στη κάρτα γραφικών. Για δοκίμασε και πες μας. Φυσικά πάντα όταν ανοίγουμε κουτί πιάνουμε σουκο μπριζα με γείωση στη γείωση η βρύση που είναι γειωμένη, φοράμε παπουτσια με πλαστικές σόλες όταν πατάμε σε χαλί μάλινο και κάνουμε δεήσεις και υποκλίσεις στα θεία κτλ κτλ κτλ. Ξέχασε μετά κάνε και clear cmos! http://event.msi.com/2014/vga/Hybrid_BIOS/ Επίσης μέσα στο bios πρέπει να υπάρχει επιλογή UEFI ή ΝΟΝ UEFI. Motherboard Bios και GPU Bios πρέπει να συγκλίνουν σε αυτό καθως και η εγκατάσταση των windows. Koιτα εκανα νεο format εβαλα απτην αρχη στον καινουργιο δισκο τα windows 7 ultimate 64bit σε UEFI απο οτι θυμαμαι. ΔΕΝ ΒΑΖΩ 8ρια..πεθαναν ετσι και αλλιως πλεον που σταματησε το support και επισημα.Το bios legacy mode δεν ξερω που ακριβως ειναι και τι σημαινει..πρωτη φορα το ακουσα τωρα..αλλα δεν βλεπω κανενα διακοπτακι πανω στην καρτα γραφικων. ειναι η R9 270 οχι η 270x !Εαν το βρω αυτο που ειναι μεσα απο τα bios, mπορω να κανω αυτο που λεει το λινκ με τα 7αρια? η μητρικη και η καρτα λεει ειναι συμβατες στο λινκ για legacy και hybrid bios αλλα θελει απο win8 και πανω. Απο σχετικό forum με troobleshooting στη μητρική σου αλλά κανένα από αυτά δεν είναι error...Είναι απλά το σημείο όπου σταματάει το loading 99 = Super IO Initialization (your computer is starting the main in and out data connections like USB and rear in/outputs on the motherboard)B4 = USB hot plug (this is used by your computer to detect when you insert a USB drive into the computer so it can use it)92 = PCI Bus initialization is started (your computer is starting the PCI expansion card slots communications lines between the slots to the chipset on your board)A2 = IDE Detect (your computer is detecting your hard drive/ solid state drive whatever you have) 1)Αν και κανούργια η μητρική δοκίμασε να αλλάξεις και μπαταρία στο bioς μπας και δεν κρατάει ρυθμίσεις 2)Βάλε τη κάρτα γραφικών σε Legacy Mode Bios μιας και το παλιό σου format δεν θα πρέπει λογικά να ηταν σε Uefi mode με τη παλιά κάρτα γραφικών εκτός αν ήταν. Μετά κάνε Clear CMOS χρησιμοποιώντας το σχετικό jumper 3)Αν καταφέρεις να μπεις στο bios απενεργοποίησε οτιδήποτε έχει να κάνει με quickboot windows 8, Uefi mode κτλ και προσπάθησε να ρυθμίσεις το bios να δουλευει σε legacy mode 4)Αν έχεις usb mouse και τοποθετημένα στις κόκκινες θύρες προσπάθησε να δεις τι γίνεται αν τα τοποθετήσεις στις απλές μαύρες. Όταν μπεις στο bios δες αν υπάρχουν ειδικές ρυθμίσεις για τις κόκκινες θύρες και βάλε τις κατάλληλες ρυθμίσεις. 5)Αν καταφέρεις να μπεις στο bios φέρε όλες τις ρυθμίσεις στα default και όρισε XMP για τις μνήμες σε fsb που δουλεει default o επεξεργαστής 6)Βρες πια είναι η sata1 θύρα και σύνδεσε εκεί τον σκληρό δίσκο και καλό θα ήταν να μην βάλεις άλλη συσκευή sata σε θύρα μέχρι να δεις τι γίνεται.Δοκίμασε και με διαφορετικά καλώδια μπας και κάποιο είναι χαλασμένο 7)Έλενξε αν το boot mode είναι στο Νορμαλ και όχι στο slow. Είναι σχετικό διακοπτάκι πάνω στη μητρική 8)Αν έχει δύο dimakia μνημης πρέπει να τα βάλεις ανα ζεύγη στις θύρες 1+3 ή 2+4, δοκίμαστε σε πιο σετ δουλευει. Αν δοκιμάσεις 1 dim τότε τα προτεινόμενα από μένα είναι τα 1 και 2 Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω αυτή τη στιγμή μετά από σχετικό διάβασμα και του manual της μητρικής σου και σχετικά troubleshooting Aυτα τα codes τα βρηκα και εγω τι σημαινουν..αλλα δεν ξερω γιατι πριν δεν τα εμφανιζε τα "Α2" , "92" και τωρα τα εμφανιζει...3δισκους ειχα και πριν τους ιδιους και τωρα απλα προσθεσα τον ssd. Περιεργο να βγαζει αυτα τα ξαφνικα.1)Η μητρικη εαν δεν κραταγε ρυθμισεις δεν θα επρεπε να θελει ρυθμιση καθε φορα? Δεν μου εμφανιζει καποιο μηνυμα..και τις κραταει οτι ρυθμισεις και να της βαλω..απλα τρωει στο save&exit ενα μινι auto-reboot.2)Εχω νεο δισκο οπως ειπα και νεο format οποτε δεν νομιζω οτι φταει το format mode. Τωρα η καρτα δεν βρηκα κουμπι που να λεει οτι μπαινει σε legacy mode bios.Οσο για το Clear CMOS το εκανε χωρις το jumber τοτε που δεν επερνε με τιποτα μπροστα..να ξανακανω παλι με αυτο τον τροπο τωρα..παρολο που περνει με 2-3 restart?3)Bios μπαινει οποτε θελω..δεν εχει προβλημα εκει.Τα quickboot τα εβγαλα απτην αρχη.4)usb ειναι και το Mouse και το keyboard..στις κοκκινες θυρες τα εχω..οπως ηταν και παλιοτερα με την ιδια μητρικη..τα ειχα βαλει και στις μαυρες μια δοση οταν δεν ανοιγε καθολου..δεν εκανε τπτ διαφορετικο. Θα κοιταξω τις ρυθμισεις μηπως και εχει κατι που δεν εχω δει για αυτα..αλλα δεν νομιζω..γιατι το ειχα ψαξει παλιοτερα.5)στο default τα εχω ολα..και εχω βαλει τις μνημες στο XMP 2 <9-9-9 1600mhz>και δουλευει στο default και το cpu.6)Στη sata1 εχω τον ssd. και στα priorites εχω βαλει τους αλλους 3 HDD δισκους μετα απο αυτον και στις sata 2-3-5! τα καλωδια δεν τα εχω αλλαξει..γιατι εβαλα στους 2 πρωτους δυο 6ρια sata που ειχα απο πριν πανω και επαιζαν κανονικα..και ανοιξα αλλα 2 καινουργια και εβαλα στους αλλους. Δεν γραφουν ομως εαν ειναι 6ρια αυτα.7)Νορμαλ ειναι..το κουμπι στην μητρικη.8) 2dim εχω... δυο 4ρια και τα εχω στα 1+3 dual channel..τα ειχα βαλει και στην 2+4 αλλα δεν ειδα διαφορα..πανω στην μητρικη γραφει FIRST SLOT το 1 και 3 και second το 2+4 οποτε τα αφησα στα 1+3.ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ να κανω το bios update που μου ειπαν απτο φορουμ της msi gaming?Φοβαμαι μην κανω τπτ λαθος γιατι δεν το εχω ξανακανει..και μην καψω καμια μητρικη και κανα επεξεργαστη.
Angelcrow Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Αν έχεις προβλήματα τέτοιου είδους είναι το πρώτο που κανείς συνήθως αλλα εχει ρίσκο ειδικά αν δεν έχεις UPS. Bios update μπορείς να κανείς και στη κάρτα γραφικών η οποία μπορει επίσης να σου δημιουργεί προβλήματα. Στη περίπτωση της κάρτας γραφικών καλό είναι να έχεις και δεύτερη κάρτα γραφικών on board η PCI απλή για να μπορείς να ξαναφλασαρεις το bios της κάρτας γραφικών αν πάει κάτι στραβά. Δεν ξέρω αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη παλιά σου που είναι PCI express. Επίσης, ο ssd μπορει.να παρει firmware update το οποίο είναι και αυτό κάτι σαν bios. Αν δεν ξέρεις θέλει καλό διάβασμα, UPS για μεγαλύτερη σιγουριά και ασφαλεια, και τις δεήσεις στον ουρανο. Αν ξέρεις από αυτά θελει από τα ίδια εις διπλούν γιατί δεν θα έχεις τη τυχη του πρωταρη. LOL.... Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα αλλα εχει την ένταση του η όλη κατάσταση. Η χρήση UPS και ένα δεύτερο σύστημα για αναζήτηση λύσεων σε τυχών προβλήματα βοηθάει πολύ πάντως τη κατάσταση. Επίσης οι μητρικές κάρτες δίνουν συνήθως και ένα τροπο τυφλου φλασαρισματος του bios σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά. Πρέπει να ψάξεις να τον βρεις αν υπάρχει στη δική σου μητρική και να έχεις έτοιμα τα αρχεία και το μέσο αν πάει κάτι στραβά. Εσύ αποφασίζεις τι θα κανεις. Αν έχεις παρει τη μητρική και τη κάρτα γραφικών από μαγαζι που εχει τεχνική υποστήριξη ίσως στα κάνουν δωρεάν και με δική τους ευθύνη. Στη παρούσα φάση όλα δουλεύουν τουλαχιστον με κάποια ασυμβατότητα Ίσως όμως υπάρχει τεχνικο πρόβλημα που δεν γνωρίζουμε. Έκανες φορματ μετά την αναβάθμιση της κάρτας γραφικών η πριν. Και σε τι mode uefi η uefi with legacy support. Ανάλογα του τύπου του format υπάρχουν και σχετικές επιλογές στο bios από ότι διαβάζω αλλά επειδή εγώ είμαι ακόμα σε full legacy δεν το έχω ψάξει. Διαβάσε το manual της μητρικής για περισσότερες πληροφορίες.
G@rg@oun Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Θα κανω μια προσπαθεια να βγαλω ακρη γιατι δεν πολυκαταλαβα τι εννοεις σε αρκετα σημεια..Το UPS το θελω για να μην πεσει το ρευμα πανω στο flash update του bios?Οσον αφορα το φορματ..εκανα φορματ οταν εβαλα ολα τα καινουργια πανω..δλδ το ανοιξα..δεν ανοιξε φυσικα..αλλα οταν ανοιξε του εκανα φορματ και περασα windows στο νεο δισκο.
Angelcrow Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Καλό θα ήταν να έχεις UPS για να μην πέσει το ρεύμα κατά τη διάρκεια του bios upfate Όσον αφορά τα uefi,φορματ και ρυθμίσεις στο bios καλό θα ήταν να ρωτήσεις κάποιον άλλο γιατί εγώ δεν έχω εμπειρία με αυτά. Επίσης κάτι τελευταίο από εμένα. Απενεργοποίησε η ενεργοποιησε τη λειτουργία ρεύματος Erp από το Bios της μητρική και δες τι παίζει. Είναι μια κατάσταση χαμηλής τάσης λειτουργίας της μητρικής. Αυτά από εμένα
G@rg@oun Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Σημερα επιστρεψαμε στα 3-4 restart για να παρει μπρος...Ειδα το bios...γραφει UEFI - Legacy Mode Bios και τα 2 μαζι δλδ οτι ειναι..σαν αλλη επιλογη εχει το default απο οτι ειδα.Στο boot προσεξα σημερα..ειχα βαλει σαν πρωτη επιλογη UEFI Hard Drive Disk και μεσα στα HDD priorites ειχα πρωτο τον SSD Samsung. <ηταν γενικη επιλογη και διαλεγε απο εκει τι θα ξεκινησει αναλογα που το εχω βαλει με τι προτεραιοτητα.Aλλα ειδα μια επιλογη σημερα πιο χαμηλα που ελεγε.. Hard Drive Disk - Samsung SSD .. δλδ να του δωσω εγω αυτοματα να ξεκιναει με τον SSD χωρις να παει να διαλεγει απτις προτεραιοτητες.Δεν ειδα καποια διαφορα στο boot γιατι απο την στιγμη που παρει μια φορα και bootarei μετα δεν κολαει ποτε..<κλασικα εφαγε τις γραμμουλες αυτες τις χρωματιστες απο το save&exit απο το bios.>Mετα αφου μπηκε στα windows μου εκανε ενα κουλο και πανω που πηγα να τρεξω μια εφαρμογη..που την εχω ηδη μεσα εγκαταστημενη..μου ζητησε να της κανω εγκατασταση απτην αρχη..παραξενο γιατι ηταν ηδη μεσα στον SSD.Tην ετρεξα..εκανε κατι σαν ψευτο εγκατασταση..και ολα κομπλε..αυτο με εβαλε σε σκεψη και πηγα και ετρεξα μια φορα ακομα το WINDOWS ΕΧPERIENCE INDEX για να δω τι θα βγαλει τωρα στον SSD..γιατι οταν το ετρεξα πρωτη φορα μου ειχε βγαλει το περιεργο RATING του 5.9 <για ssd με τετοια χαρακτηριστηκα ειναι απαραδεκτο νουμερο και δεν ειχα καταλαβει τι φταει.>και οταν τελειωσε..τσουπ 7.9 !! Το τερματησε..οπως και επρεπε απο την αρχη..δηλαδη μεχρι τωρα κατι δεν γινοταν καλα με τους δισκους..μηπως τους εβλεπε σαν ενα ολους? αναρωτιεμαι μηπως ειναι εκει το θεμα..να τους βγαλω ολους απο πανω να δω τι θα γινει ή να τους κανω σε ολους ενα format?O φιλος στο αλλο ποστ που ειχε παρομοιο προβλημα..του ειπαν τελικα οτι ειναι χαλασμενο το motherboard και δεν επισκευαζεται!!Βεβαια δεν εχουμε το ιδιο ακριβως προβλημα αφου εμενα ανοιγει εστω και με την 3-4φορα.
Angelcrow Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Αυτό που δεν έχεις καταλάβει μάλλον είναι ότι έχει σημασία ο τύπος του format-εγκατάστασης που έχεις κάνει στα windows 7 και συγκεκριμενες επιλογές στο bios Διαβάσε λίγο να καταλάβεις τι παίζει : http://www.sevenforums.com/installation-setup/367466-uefi-legacy.html https://forum-en.msi.com/index.php?topic=252314. Κάνε και ένα bios update. υπαρχουν οδηγίες στο manual της μητρικής 1
ZELOMOTH Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 παλι τα ιδια ε? κι εγω το μονο που βλεπω πλεον ειναι ενα bios update.επικινδυνο ομως μηπως σου κολλησει πανω στην διαδικασια η΄κανει επανεκκινηση..απλα επειδη απ΄ο,τι φαινεται κατι με την μητρικη παιζει, βοηθεια σου.. αν δεν κολλαει στα windows kane to ekei kalytera 1
G@rg@oun Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Φιλε ΑngelCrow, EUFI εκανα κατα 90% οταν εβαλα τα 7ρια.Μπορω να το δω απο καπου τωρα?Τωρα οσο για τις επιλογες στο bios τι μπορω να κανω για να βρω αυτες που πρεπει?Δηλαδη εβαλα το boot απο HDD Samsung ssd <χωρις επιλογη EUFI μπροστα.>να το ξανα αλλαξω? βεβαια διαφορες εκτος οτι ανεβηκε το rating των windows δεν ειδα..το προβλημα με το boot το κανει ετσι και αλλιως. παλι τα ιδια ε? κι εγω το μονο που βλεπω πλεον ειναι ενα bios update.επικινδυνο ομως μηπως σου κολλησει πανω στην διαδικασια η΄κανει επανεκκινηση..απλα επειδη απ΄ο,τι φαινεται κατι με την μητρικη παιζει, βοηθεια σου.. αν δεν κολλαει στα windows kane to ekei kalytera Να το κανω μεσα απο windows? δεν ξερω κατα ποσο γινεται γιατι λενε ολοι μακρυα απο το live-update της msi!Ολοι μου γραφουν στο φορουμ να το κανω με flashaki και να το παω απο τα bios.To θεμα ειναι εαν κολησει τι παιζει να γινει?
Angelcrow Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Πραγματικά δε μπορώ να σου πω πως θα το δεις αν έχεις κανει φορματ σε uefi.
G@rg@oun Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 ΛΟΙΠΟΝ..επαναφερομαι στο θεμα για να γραψω το αποτελεσμα μετα απο τοσες μερες αναμονης/υπομονης/απογνωσης..Αφου την ειδε φιλος-τεχνικος και καταληξαμε οτι το προβλημα ειναι σε καποιο μοσφετ που δεν λειτουργει σωστα..και για αυτο δεν ξεκιναει με την πρωτη..την πηρα και την πηγα στο plaisio να την δουνε και να την αλλαξουν το Σαββατο που περασε.Με την εντολη να το τσεκαρουν μεσα στην μερα!!Το μεσημερακι τους περνω τηλεφωνο αφου δεν με ειχαν καλεσει και μου λενε οτι εχει θεμα(οταν ρωτησα τι ακριβως εχει τελικα τι βρηκανε..μου ειπανε ουτε εμεις ξερουμε αλλα εχει σιγουρα προβλημα!!>και παει για αντικατασταση..και επειδη δεν εχουν την ιδια σε αυτο το καταστημα θα περιμενω να φερουν απο καποιο αλλο. Επειδη την βιαζομουν κανονισα πηγα την πηρα πισω την παλια απο το καταστημα της Αγιας Παρασκευης που την ειχα αφησει και πηγα στο Ψυχικο που μου ειπαν να παρω την ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.Παω..δινω την παλια..περνω την καινουργια και φευγω.Απο την χαρα που εβγαλα ακρη μεσα στην μερα δεν εκατσα να ανοιξω το κουτι επιτοπου.Οποτε οταν γυρισα σπιτι το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να ανοιξω το κουτι..και τι να δω..μια ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ και ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ καρτα...που πουλαγανε για καινουργια...ξεραμενες παστες στην θηκη του επεξεργαστη..κολες στεγνωμενες σε 2-3 σημεια στην πανω μερια της μητρικης..κολησεις διαφορων αντιστασεων με εμφανη σημαδια απο το κολητηρι...στο πισω μερος κατσαβιδια-γρατζουνισμενο σε 2 σημεια...και στις τρυπες που μπαινουν οι βιδες διαβρωμενα τα προστατευτικα που εχει για να μην εφαπτοντε οι βιδες κατευθειαν πανω στην μητρικη!!ΕΓΙΝΑ ΤΟΥΡΚΟΣ...ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΜΕΣΩΣ με βαλανε σε 3πλη κληση κεντρικα-πωλητης απο το ψυχικο και εγω και μου κανουν συγνωμη σημβαινουν αυτα μαλλον ειναι απο επιστροφη ή απο επισκευη!! καλα λεω και δεν ντρεπεστε τα πουλατε για καινουργια?<αυτο σε προσωπικη φαση δεν ειχε τυχει μεχρι σημερα σε μενα..ειχα ακουσει μονο απο φιλους και γνωστους> οι τυποι στον κοσμο τους..κανενα ενδιασμο για το τι ειχε γινει και καμια ντροπη.Τους λεω την φερνω πισω να παρω αλλη..Φυσικα δεν υπηρχε αλλη και η μονη λυση ειναι να περιμενω δευτερα να τσεκαρουν που εχουν κλειστη του ραφιου να την φερουν..Με τα πολλα και αφου ετρεχα στη Στουρναρη και ξανα στο Ψυχικο πηρα μια καινουργια εχτες!!Αρκετα το κουρασα..αλλα ηθελα να το γραψω...οι τυποι για μια ακομα φορα απαραδεκτοι!!!Εχω κρατησει φωτογραφιες κλπ και τις εστειλα στον συηγορο του καταναλωτη.Τελικα οταν εβαλα παλι ολα τα πραγματα πανω..ΠΑΛΙ δεν ξεκινησε το pc..εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα..με αρκετα restart να μην εχουν αποτελεσμα ουτε αυτα...ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ!!Ειπα να κανω μια προσπαθεια να κανω clear CMOS και αποφορτιση της μητρικης..αν και καινουργια ελεγα δεν θα θελει..εβαλα και 1 απο τις παλιες μνημες στα 2000mhz για να δω εαν παρει και δεν εβαλα τις δικες μου..και τελικα ΠΗΡΕ με την πρωτη!! βεβαια ισως φταιει και τα πολλα restart και πηρε επειδη ηρθε η ωρα να παρει οπως γινοταν και με την προηγουμενη..Το εκλεισα αλλαξα και εβαλα παλι τις νεες μνημες και ΠΗΡΕ και με αυτες με την πρωτη..αλλα το περιμενα αυτο..και μιας και εβαλα νεα μητρικη εκανα και ενα format στο δισκο για να μην μπλεξουν οι drivers γιατι ειδα οτι ειχε πιο καινουργιους το cd της νεας καρτας... οποτε για τελικο τσεκαρισμα επρεπε να το αφησω καποιες ωρες κλειστο για να δουμε εαν εχει θεμα τελικα.Σημερα το πρωι λοιπον πατησα το κουμπι και αναψε με την μια!!! μπηκε κατευθειαν μεσα στα windows. Οποτε λογικα ολα καλα..ελπιζω δλδ να μην εχω ξανα κατι καινουργιο!!ελπιζω να μην ξανα αναφερθω στο θεμα και ολα να ειναι οκ..Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια και τα σχολια και τις απαντησεις σας.Να ειστε ολοι καλα!!υγ." ενα μικρο θεματακι κανει οταν ειναι στο bios μεσα..τρεμει λιγο το ποντικι και οταν παταω κατι απο το πληκτρολογιο μερικες φορες το περνει σαν διπλο ή τριπλο πατημα!! δλδ κανει αντι για ενα κλικ κατω..παει 2-3 πιο κατω μονο του..αυτο μονο εχω να λυσω"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα