G@rg@oun Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Oxι της μαμας AMD ειναι αυτη που ειχε πανω ο fx6350ZELOMOTH?χωρις ρευμα να κρατησω το power button?Θα κανει κατι ετσι?Ρευμα περνει με 2 καλωδια η μητρικη..το μεγαλο και απο ενα 8ρι pin ακομα διπλα απο τον CPU. Να τα βγαλω και τα 2? και μπαταρια μητρικης και να πατησω το power button? τα αλλα καλωδια?καρτα γραφικων να τα αφησω πανω ολα?
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 ναι θα αποφορτισει ολους τους πυκνωτες που τυχων μπλοκαρουν κατι λογο παραμενοντος ρευματος τα καλωδια μην τα βγαλεις ουτε απο μητρικη ουτε τιποτα οπως σου το ειπα πριν. καλωδιο ρευματος απο πισω, μπαταριουλα και πατημα κουμπι κανα λεπτο
G@rg@oun Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Λοιπον εκανα αυτο που ειπες..εβγαλα τροφοδοσια..μπαταρια και μνημες..κρατησα το power 1λεπτο και με ανοιχτο το κουμπι και με κλειστο το κουμπι του τροφοδοτικου..το αφησα 10λεπτα χωρις αυτα πανω...Αλλαξα τις μνημες και εβαλα μια μονο απτις παλιες..και ΠΗΡΕ μπροστα..με την ΔΕΥΤΕΡΗ φορα..την πρωτη αναψε αλλα κολησε πριν δειξει καν το σημα του bios!!(εγραφε στην κατω δεξια γωνια 9c>μετα στην δευτερη πηρε κανονικα και εβγαλε φυσικα για memory or cpu change οτι θελει να κανει restore ή ρυθμιση..μπηκε στο bios..το αφησα οπως τις ειδε και save and reboot..κανει reboot και πανω που κανει..τρωει ενα crush δειχνει στην οθονη κατι γραμμες μπλε-κοκκινες-μαυρες για πολυ λιγο..ξανα κανει reboot μονο του αμεσως..και τωρα μπηκε στα windows.το εκλεισα..εβαλα τις νεες ram...εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα με το διπλο reboot και τις γραμμες και μπηκε ξανα στα windows...ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ αυτο το PC...καμια ιδεα τι εχει φιλε εφοσον λειτουργησε με αυτο που ειπες για την μπαταρια και τα καλωδια???
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα φιλτατε, τωρα βαλε πανω την παλια καρτα γραφικων κι αν λειτουργει καλυτερα, μαλλον φταιει η καινουργια καρτα απλα δεν ξερω αν εχει προβλημα η΄ αν θελει κατι αλλο απο bios η΄πιο δυσκολα να υπαρχει ασυμβατοτητα. κοιτα πλακα πλακα και σε τι ταχυτητα τρεχουν οι μνημες γιατι μπορει οι καινουργιες να θελουν καμια ρυθμιση. απλα ξεκινα με την καρτα. Α! και τωρα που θυμηθηκα ριξε μια ματια και στην μητρικη για καναν φουσκομενο πυκνωτη! παντως για χρωματιστες γραμμες στην οθονη νουμερο ενα υπαιτιος ειναι η καρτα γραφικων αλλα εχω δει και με προβληματικη μνημη..
Angelcrow Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Βλέποντας το κουτί σε υnboxing διακρίνω μια σχετική ελαστικότητα στη πλάτη της μητρικής. Θα σου πρότεινα να ελενξεις αν υπάρχει περίπτωση τα καλώδια από πισω να πιέζουν τη πλάτη της μητρικής πάνω στη μητρική και να δημιουργείται με καποιο ανεξήγητο κατά τα φαινόμενα τροπο βραχυκύκλωμα.Τουλάχιστον πριν το πας στο μαγαζί όλο το κουτί πρέπει να το εξασφαλισεις αλλιώς υπάρχει περίπτωση να μην σου αλλάξουν τη μητρική αν έχει χαλάσει. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2016 από Angelcrow
G@rg@oun Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 ZELOMOTH καλησπερα φιλε..εχτες ολη μερα με την νεα καρτα επαιζε κομπλε απο την στιγμη που ανοιξε δλδ και μετα..του εκανα και καμια 10ρια ρεσταρτ και κλεισιματα..αλλα κομπλε δουλευε ρολοι.εβαλα και drivers στην καρτα δεν εδειξε κατι..Σημερα δεν εχω προλαβει να το ανοιξω..τωρα που θα γυρισω θα το ανοιξω και βλεπω τι θα γινει..ελπιζω να μην κανει τα ιδια νουμερα..Ασυμβατοτητα καρτας και μητρικης λιγο δυσκολο ειναι και ιδια εταιρια..τι να πω δεν ξερω..οι μνημες στα 1600mhz τις εχω αφησει τωρα να λειτουργουν..δεν τις πηγα στα 1866 που φτανουν. <τις προαλλες πριν κανει το προβλημα για δευτερη φορα..τις ειχα παει στα 1866!>Οποτε τις αφησα τωρα σε οτι τις διαβασε απο μονο του.θα ριξω μια ματια για τους πυκνωτες αλλα δεν ξερω απο αυτα και πολυ πιθανον να μην το προσεξω εαν ειναι λιγο φουσκωμενος.Στα ρεσταρτ δεν ειδα ξανα γραμμες κλπ..περα απτα 2 πρωτα δλδ.Αναμενω και σημερα να δω τι θα κανει.Φιλε ANGELCROW η μητρικη δεν εχει απο πισω καλωδια..ολα στο πλαι ειναι πισω απο τους δισκους.θα το ανοιξω αλλη μια το κουτι να δω και την πισω οψη..αλλα δεν εχει καλωδια σιγουρα εκει που παταει η μητρικη.Το θεμα μου ειναι οτι για να τα κανει αυτα κατι δεν παει καλα..δεν ξερω ομως τι..και γιατι εκανε αυτα τα νερα..Τωρα με τους drivers Που ειναι ολα κομπλε ελπιζω να ειναι κυριλε.Θα σας στειλω τα αποτελεσματα τα σημερινα..Ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια και το χρονο σας παιδια.
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα ρε gargaoun-sonic μακαρι να μην ξανα κανει περιεργα.. αρα ισως φταιει ο χρονισμος μνημων και τα @μησ@ ολα. οκ περιμενω την συνεχεια.. 1
Angelcrow Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Κάθε φορά που θέλω να ανοίξω τον υπολογιστή για αναβαθμίσεις τηρώ ενός λεπτού σιγή και επικαλούμαι τα θεία. Μέχρι στιγμής έχει δουλέψει η ιεροτελεστία που τηρώ ευλαβικά από τα 20 μου. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 δεν ειναι αναγκη η ενος λεπτου σιγη κορακαγγελε!Απλα ξεκινας πρωτα να επικαλεις τα θεια και συνεχιζεις μεχρι το τελος!κι ο αγιος φοβερα θελει..
Angelcrow Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Άστα να πάνε πρέπει να αλλάξω τη θερμαγωγικη πάστα στα chipset της παλιάς μητρικής που παραλίγο να καεί και να αλλάξω τα κλιπς στις ψυκτρες της γιατί είναι χαλαρα και η πηγή του κακου και το μόνο που έχω βρει είναι πλαστικές βίδες χωρίς ελατήριο με πλαστικο παξιμάδι. Ψάχνω ακόμα να βρω. Επίσης πρέπει να αναβαθμίσω τη μνήμη στο desktop γιατί είχα μόνο 4gb για τη μητρική που είχα διαθέσιμη και εχτές ήρθαν αυτά που είχα παραγγείλει. Συνεπώς πρέπει να ανοίξω δυο κουτιά που δουλεύουν και να βάλω χέρι. Άστα να πάνε.... μεγάλωσα πλέον και έχω αρχίσει να τα βαριέμαι αυτά τα πράγματα στα 36 μου. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 α ωστε εισαι uncle-angelcrow(μπαρμπα-κορακαγγελος)! κι εγω αδελφε 37 ειμαι και αυτα πες τα σε καναν αλλο ..αμα δεν σ΄έτρωγε ο κ@λος σου δεν θα παρειγγελνες τιποτα! ελα παραδεξου το.. αφου οσοι ασχολουμαστε με αυτα,μαζοχες ειμαστε..!!Απλα να ξερεις οτι οπως λεω κι εγω, αυτα ειναι μηχανηματα του διαολου! 2
ZELOMOTH Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 που σαι ρε gargaoun? τι εγινε τελικα? Ζει ο Μεγ΄Αλεξανδρος? 1
G@rg@oun Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Kαλησπερα παιδια..Συγνωμη για την αποχη..αλλα μια δουλεια και κατι εξετασεις δεν μου αφησαν χρονο..Δυστηχως ΟΧΙ δεν ειναι ολα καλα..Μετα απο 2 μερες ειχα παλι τα ιδια..με την μονη εξαιρεση οτι πηρε τελικα μπροστα μετα απο 3 φορες που πατησα το reset.Tην πρωτη με το power δεν αναψε καν.Την δευτερη παταω reset..Αναβει η οθονη γκρι..αλλα κολαει πριν το logo του bios δειχνωντας κατω δεξια μια ενδειξη "Α2" και σταματαει!Παταω παλι reset...αυτη τη φορα δειχνει "9c" μετα απο λιγα δευτερολεπτα "99" και μπουταρει κανονικα στο bios.Απο εκει και περα οτι restart ή shut down του κανω ανοιγει κανονικα μετα με την πρωτη και δουλευει ρολόι.Σε περιπτωση μονο που μπω στα bios και πειραξω κατι ή και να μην πειραξω και πατησω save and exit..κανει REBOOT...τρωει μονο του crush και κανει εκεινες τις κουλες γραμμες<κοκκινες-μπλε>για 1-2 δευτερα..και ξανακανει reboot μονο του και μπαινει στα windows κανονικα.ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Αυτο το κανει ΚΑΘΕ μερα απο την μερα που μιλησαμε τελευταια φορα εδω..3μερες δλδ..βεβαια ΚΑΘΕ μερα με πιανει η καρδια μου οταν παταω το κουμπι και ξερω οτι παιζει και να μην ανοιξει...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ...και να το παω στο plaisio..θα πατησουν το reset οπως και εγω και θα ξεκινησει και θα μου λενε δεν φταει κατι.υ.γ." μπηκα και στο φορουμ της MSI να δω εαν κατι παιζει παρομοιο θεμα...βρηκα και εκει ατομα που εχουν παθει ακριβως το ιδιο με μενα..εαν καταλαβα καλα..κανεις απο εκει μεσα δεν εχει καταλαβει τον ακριβη λογο που το κανει..μιλησα και με κατι moderator και μου ειπαν να δοκιμασω κατι πραγματα..αλλα δεν αλλαξε τιποτα...το τελευταιο που μου ειπαν και δεν ξερω εαν στεκει ειναι μηπως δεν περνει μπροστα στην αρχη λογο COLD BOOT δηλαδη επειδη εχει κρυο..μου φαινεται λιγο εως πολυ κουλο βεβαια..τι να πω.."ΕΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ παρακαλω παιδια..ολος αυτια..εγω εχω καψει το κεφαλι μου και τιποτα ακομα!!
Angelcrow Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Άσχετο αλλά η παλιά κάρτα γραφικών δεν υποστήριζε UEFI bios ενώ η καινούργια κάρτα καθώς και η μητρική υποστηρίζουν. Λογικά το προηγούμενο format που είχες κάνει ήταν σε Non UEFI mode. Αν δεν έχεις κάνει format σε UEFI mode (Το επόμενο που θα κάνεις πρέπει να είναι σε τέτοιο mode) τότε γύρισε το bios της κάρτας γραφικών σε bios legacy mode. Υπάρχει διακοπτάκι ή κουμπάκι στη κάρτα γραφικών. Για δοκίμασε και πες μας. Φυσικά πάντα όταν ανοίγουμε κουτί πιάνουμε σουκο μπριζα με γείωση στη γείωση η βρύση που είναι γειωμένη, φοράμε παπουτσια με πλαστικές σόλες όταν πατάμε σε χαλί μάλινο και κάνουμε δεήσεις και υποκλίσεις στα θεία κτλ κτλ κτλ. Ξέχασε μετά κάνε και clear cmos! http://event.msi.com/2014/vga/Hybrid_BIOS/ Επίσης μέσα στο bios πρέπει να υπάρχει επιλογή UEFI ή ΝΟΝ UEFI. Motherboard Bios και GPU Bios πρέπει να συγκλίνουν σε αυτό καθως και η εγκατάσταση των windows. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2016 από Angelcrow
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα