G@rg@oun Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Kαλησπερα,Αγορασα μια νεα καρτα γραφικων και μνημες ΡΑΜ για το pc Μου και ενα νεο κουτι και αποφασισα να τα βαλω πανω ολα μαζι.Ενω τα συνδεσα ολα μια χαρα..Παταω να ανοιξει το PC και στην αρχη ξεκινανε ολα..η ΟΘΟΝΗ ομως δεν ανοιγει και μπαινει σε power save mode...παραλληλα η καρτα γραφικων ενω ξεκιναει στην αρχη τα ανεμηστηρακια της σταματανε για 1-2 δευτερολεπτα και ξαναξεκινανε αμεσως. Αυτο το κανει συνεχεια οσο και να το αφησω.Δοκιμασα να βαλω και την παλια καρτα γραφικων που ειχα και παλι το ιδιο εκανε και σε αυτη!Ενω μεχρι και χτες λειτουργουσε μια χαρα..Τα εβγαλα ολα εξω απο το κουτι..μηπως και δεν κουμπωσα κατι σωστα...δοκιμασα να το βαλω μπροστα..αλλα παλι το ιδιο γινεται!!Αλλαξα τροφοδοτικο..κανενα αποτελεσμα..το ιδιο..ξεκιναει το PC..μαυρη οθονη και η καρτα γραφικων κανει ξεκιναει και σταματαει..Αφησα μονο τα απαραιτητα..ΡΑΜ-ΔΙΣΚΟ-ΚΑΡΤΑ και παλι το ιδιο..και με τις 2 καρτες και την παλια και την καινουργια.Εβγαλα την μπαταρια απο το motherboard να κανει reset και παλι τιποτα μετα.Προσπαθω να βρω λυση και εχω ξεμεινει απο ιδεες..πρωτη φορα το παθαινω αυτο.ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ..παω να σκασω..το συστημα ειναι:mobo: MSI 970 Gamingπαλια GPU: ati radeon 4300 512mb 256bitνεα GPU: MSI R9 270 2GBΤροφοδοτικο: Thermalteck 750w TouphPowerCPU: FX 6350Νεα Ram: Kingstone Beast 2x4gb 1866mhzΠαλια ram: Vegeance 4gb 1600mhzυγ."¨μεχρι εχτες με τα ιδια πραγματα δουλευε ρολοι χωρις τις νεες ραμ τη νεα καρτα γραφικων!"
gio23 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ακούς κανονικά το μπιπ του επεξεργαστή; Ξεκινά παλι από την αρχή αλλα αυτή τη φορα εχε το νου σου στις ram δοκιμασετες όλες μια-μια μήπως κάποια δεν εχει κουμπωσει καλά ή είναι ελαττωματικη. 1
G@rg@oun Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Οχι δεν ακουγεται μπιπ..δεν εχει η μητρικη πανω speaker.Να μην εχει κουμπωσει ο επεξεργαστης ειναι δυσκολο..γιατι οι AMD κουμπωνουν μονο απτη μια μερια.Τις Ραμ τις δοκιμασα ολες μια μια..και τις παλιες και τις νεες..τπτ...Το ιδιο πραγμα γινεται με την Καρτα.Τι προβλημα να ειναι? στην αρχη ελεγα τα Watt..αλλα οταν τα εβγαλα ολα δεν γινεται λεω να μην το παιζει.Και ειδικα οταν εβαλα τα παλια οπως ηταν..και κανει το ιδιο..εχει κολησει το κεφαλι μου..πρωτη φορα τετοιο πραγμα..
gio23 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Καλό θα ήταν να είχες ένα ηχειακι. Για να σου δινει κώδικα με μπιπ αν κατι δεν παει καλα.Οχι τα watt δεν έχουν να κάνουν τουλάχιστον για το ξεκίνημα.Το νεό σου κουτί σίγουρα θα σου έχει και ηχείο.Σχεδόν όλα έχουν. Κοιτα μήπως το βρεις και σου δώσει κάποιο κώδικα. Το έχω πάθει κάποιες φορές κι εγώ να μην ξεκινάει καθόλου είτε να ξεκινάει αλλά να μην κάνει καθόλου post. Πέρνες λοιπόν τα πράγματα απο την αρχή πάλι όπως ακριβώς έκανες. Ξεκινάς με την παλια μνήμη και κάρτα και μόνο ένα σκληρό(του λειτουργικού) Απο εκεί και μετά πας βήμα-βήμα όπως ξέρεις.Τα καλώδια πρόσεχε να είναι καλά κουμπωμένα το 24αρι pin και το 4αρι ή 8αρι pin αναλόγως το τροφοδοτικό.Δοκίμασε μια γρήγορη και πές αν έγινε τίποτα. 1
G@rg@oun Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.Το ελυσα ολο τελικα μια ακομα φορα...και εβγαλα παλι την μπαταρια..αλλα εβγαλα και τον CPU..τα πηρα ολα απτην αρχη και λειτουργησε..Ξεκινησε και με τα καινουργια πραγματα πανω..και με ολους τους δισκους.Διαβασα καπου οτι για να κανει η MSI reset θελει να βγουν ΟΛΑ τα πραγματα απο πανω..και εγω δεν εβγαζα και τον επεξεργαστη μεχρι εκεινη τη στιγμη..μαλλον αυτο θα ηταν γιατι στα αλλα τα εκανα ολα ακριβως οπως πριν και πηρε κανονικα.ΟΜΩΣ θα ηθελα να ρωτησω αυτο με το ηχειακι..που μπορω να βρω να παρω ενα? <SPEAKER ψαχνω?>Το κουτι που πηρα ειναι το ZALMAN Z11 PLUS HF1 High Performance εχει ενα καλωδιο για AUDIO αλλα ειναι για το front panel απο οτι καταλαβαινω!Μπορω να παω να αγορασω..αλλα πως να το ζητησω? speaker για motherboard? η μητρικη εχει υποδοχη πανω..βλεπω διπλα απο τα Power/Reset/HDD μια πλακετουλα παρομοια και μπαινει εκει!
gio23 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Χαίρομαι που βρήκες επιτέλους λύση.Φυσικά και μπορείς να το αγοράσεις.Ακριβώς, ηχείο για την μητρική,Μου κάνει εντύπωση που δεν βρήκες μέσα στο κουτί σου. Μπορεί να πουλάει και κάποιο παιδί από εδώ μέσα. Σχεδόν όλες οι μητρικές έχουν υποδοχή για το ηχείο και είναι τα 4 τελευταία πινάκια στην πρώτη σειρά από δεξιά.αν και μόνο δυο χρησιμοποιεί το βύσμα έχει 4 τρυπούλες.είναι πολύ εύκολο να το δεις,Το έχει και το εγχειρίδιο της μητρικής σου. ίσως να γράφει και πάνω η μητρική "spk" 1
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Τα Zalman δεν έχουν speaker. Από ebay αγόρασε αλλά πρώτα πήγαινε σε κάποια καταστήματα και ρώτα. Αν δεν βρεις άκρη σου στέλνω εγώ. Από ebay τα πήρα . Διαβασα καπου οτι για να κανει η MSI reset θελει να βγουν ΟΛΑ τα πραγματα απο πανω..και εγω δεν εβγαζα και τον επεξεργαστη μεχρι εκεινη τη στιγμη..μαλλον αυτο θα ηταν γιατι στα αλλα τα εκανα ολα ακριβως οπως πριν και πηρε κανονικα. Δεν ισχύει αυτό αν και δεν καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που γράφεις. Σίγουρα όμως κάτι δεν έκανες καλά και όταν πήρες από την αρχή σωστά βρήκες την άκρη.
G@rg@oun Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Χαίρομαι που βρήκες επιτέλους λύση.Φυσικά και μπορείς να το αγοράσεις.Ακριβώς, ηχείο για την μητρική,Μου κάνει εντύπωση που δεν βρήκες μέσα στο κουτί σου. Μπορεί να πουλάει και κάποιο παιδί από εδώ μέσα. Σχεδόν όλες οι μητρικές έχουν υποδοχή για το ηχείο και είναι τα 4 τελευταία πινάκια στην πρώτη σειρά από δεξιά.αν και μόνο δυο χρησιμοποιεί το βύσμα έχει 4 τρυπούλες.είναι πολύ εύκολο να το δεις,Το έχει και το εγχειρίδιο της μητρικής σου. ίσως να γράφει και πάνω η μητρική "spk" Το εψαξα γραφει οτι ηταν στα προαιρετικά..<βεβαια απο πλαισιο μου την πηρανε..οποτε παιζει και να το εχουν βουτιξει απο μεσα εκει..τα κανουν αυτα>Θα ψαξω να βρω κανενα speaker..απλα ηθελα να ξερω εαν πρεπει να βρω κατι συγκεκριμενο..ή ολα κανουν το ιδιο πραγμα.Ευχαριστω και παλι. Τα Zalman δεν έχουν speaker. Από ebay αγόρασε αλλά πρώτα πήγαινε σε κάποια καταστήματα και ρώτα. Αν δεν βρεις άκρη σου στέλνω εγώ. Από ebay τα πήρα . Δεν ισχύει αυτό αν και δεν καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που γράφεις. Σίγουρα όμως κάτι δεν έκανες καλά και όταν πήρες από την αρχή σωστά βρήκες την άκρη. Να ρωτησω τι ακριβως? Ποιο να παρω? ή κατι αλλο?Το ebay δεν ειναι πολυ χρησιμο..ακομα περιμενω μια καρτα απεξω ωστε να επαναλειτουργησει το paypal.Σε οτι αφορα την Μητρικη..γραφουν οτι:Σε περιπτωση που βαλεις καινουργιο υλικο πανω της..υπαρχει πιθανοτητα να μην ξεκινησει. Στο πρωτο μπουτ κανει κατι σαν "εγκατασταση" των υλικων που της βαζεις..οποτε οταν βγαλεις κατι και το αντικαταστησεις..δεν το αναγνωριζει σωστα και δεν ξεκιναει.Μου το ειχε κανει οταν ειχα αλλαξει επεξεργαστη παλι.Για να παρει απο την αρχη..θελει να βγαλεις για λιγο την μπαταρια..και ετσι κανει RESET. Οποτε οταν βαλεις τα πραγματα παλι..ειναι σαν καινουργια.Το θεμα ειναι οτι θελει να εχεις αφαιρεσει ΟΛΑ τα πραγματα και τα καλωδια απο πανω..<αυτο δεν το ηξερα> και οταν δοκιμαζα να της κανω reset..αφηνα τον επεξεργαστη!Την στιγμη που τον ελυσα και αυτον και εκανα την διαδικασια..πηρε μπροστα.Δεν αλλαξα απολυτως τιποτα στα αλλα που εκανα..παρα μονο αυτο. Οποτε εξου και γιατι πηρε..πραγματικα περιεργο..αλλα ισχυει γιατι ρωτησα και σε 2 καταστηματα σημερα και μου ειπαν ολοι οτι μερικα Mobo θελουν πληρη απομονωση απο ολα τα πραγματα για να κανουν reset!υγ." εαν θελεις στειλε μου ενα πμ για οσον αφορα το speaker.που βρισκεσαι και ποσο θες."Ευχαριστω και παλι για τον χρονο και τις απαντησεις σας.
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δεν χρειάζεται να ξαναποστάρεις τα προηγούμενα που έγραψες γιατί μπερδευόμαστε. Δεν θα πληρώσες τίποτα. Ούτε μεταφορικά. Με ΕΛΤΑ θα στο στείλω οπότε 1,5 κάνει. Τρίχες δηλ. Σείλε μου pm στοιχεια, δν/νση κλπ 3
gio23 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Το ηχείο δεν είναι μέσα στα παρελκόμενα της μητρικής.Πάντα μέσα στο σακουλάκι με τις βίδες και τους ανταπτορες του κουτιού θα είναι. 1
G@rg@oun Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Παντως οπως ειπε και ο φιλος..το ZALMAN δεν ειχε. 1
gio23 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Συμβαίνει.Υπάρχουν και κουτιά που δεν σου δίνουν το ηχείο ή ειναι ενσωματωμένο στην μάσκα του κουτιού και απλά σου έχουν ένα καλώδιο για να το συνδέσεις πάνω στη μητρική(για πιο παλια μοντέλα κουτιών) 1
G@rg@oun Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Θα με τρελανει αυτο το pc...Mεχρι χτες ολα κομπλε...και σημερα που πηγα να το ανοιξω...κανει ΠΑΛΙ τα ιδια...σταματανε και ξεκινανε τα ανεμηστηρακια της καρτας γραφικων...και Δεν αναβει ΟΘΟΝΗ-KEYBOARD-MOUSE...Δηλαδη τι να πω...δεν γινεται αυτο...Τι μπορει να φταιει τωρα?Τυχαια λειτουργησε 2μερες?
Angelcrow Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Περαστικά. Έχεις βάλει ψυκτρα διαφορετική της AMD. Αν ναι βγάλτε και βάλε την κανονική και δες αν δημιουργεί το βάρος την πρόβλημα. Τρελο θα μου πεις αλλα ποτε δεν ξέρεις.
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 βγαλε μνημες, μπαταριουλα και καλωδιο ρευματος και κρατα πατημενο το power button για περιπου 1 λεπτο. αν μετα ξανα παρει τοτε ισως κατι παιζει με καποιον πυκνωτη που δεν αποφορτιζεται σωστα(κι αυτο μεσα ειναι). επισης μετα, οταν και εφοσων ξανα παρει, βαλε τις παλιες μνημες πανω. αν για καμια εβδομαδα δεν σου κανει τιποτα τοτε φταινε οι καινουργιες μνημες. αν σου ξανα κανει τοτε κατι παιζει με την καρτα. τουλαχιστον να ξερεις τι να κοιταξεις απο τα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα