Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω να αγοράσω οθόνη που προορίζεται για gaming και ταινίες, μέγεθος περίπου 21-23 inches, με budget στα 200 ευρώ. Θέλω όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα εικόνας, επίσης έχω αδυναμία στα λέπτα bezel και το μοντέρνο design.

Μετα απο έρευνα ανακάλυψα οτι σε αυτο το range τιμών οι καλύτερες ειναι οι glossy AH-IPS (διορθώστε με αν κάνω λάθος :D ) μέχρι στιγμής έχω ξεχωρίσει τις Dell S2316H HP Pavilion 22xw και Acer R240HY (η οποία δεν ειναι ακόμη διαθέσιμη στην Ελλάδα).

Μπορεί κάποιος να μου προτίνει την καλύτερη οθόνη με τα χαρακτηριστικά που ανέφερα παραπάνω? Μεταξύ αυτών των τριών ποιό monitor έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας?

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ή dell s2316h είναι μάλλον ή καλύτερη λύση, καθώς το glossy coating δίνει καθαρότερη εικόνα και ζωντανοτερα χρώματα.

Ή hp είναι μια τυπική matte 1080p IPS, ενώ δεν έχω λόγο να περιμένω ότι ή Acer δε θα ειναι το ιδιο. Ίσως είναι και ή Acer glossy, αλλά και πάλι χωρίς καλό review της Acer δε θα την προτιμούσα από την dell, καθώς έχουν συνήθως χειρότερο overdrive και βέβαια χειρότερη εγγύηση.

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμίτεςψαχνω οθονη,23-27 ινττσες  για gaming(call of duty,cs,lol,gta) budjet 150-250 euro

με ενδιαφέρει να έχει hdmi, ενσωματομενα ηχεια, θα ειναι σε συνδιασμο με i5 6600k και gtx 980.θέλω η οθόνη να είναι σχετικα smooth με πανω απο 60 hz και ωραια χρώματα.  κοιτάω αυτή αλλά με προβληματιζει που εχει 6 ms https://www.skroutz.gr/s/7888706/Dell-S2316H.html?from=account_favoritesτο budjet μπορει να ανέβει για κάποια value for money οθονη,σας ευχαριστω 

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμίτεςψαχνω οθονη,23-27 ινττσες  για gaming(call of duty,cs,lol,gta) budjet 150-250 euro

με ενδιαφέρει να έχει hdmi, ενσωματομενα ηχεια, θα ειναι σε συνδιασμο με i5 6600k και gtx 980.θέλω η οθόνη να είναι σχετικα smooth με πανω απο 60 hz και ωραια χρώματα.  κοιτάω αυτή αλλά με προβληματιζει που εχει 6 ms https://www.skroutz.gr/s/7888706/Dell-S2316H.html?from=account_favoritesτο budjet μπορει να ανέβει για κάποια value for money οθονη,σας ευχαριστω 

Καλημερα. Δε θα βρεις σοβαρη οθονη με περισσοτερα απο 60Hz σε αυτο το budget. Τα 6ms δεν πρεπει να σε προβληματιζουν. 

Η Dell ειναι καλη λυση για το κοστος της. Θα κοιτουσα επιπλεον τις LG 24GM77, ΑΟC G2460PG και HP 27xw. Οι δυο πρωτες ειναι TN 144Ηz οθονες με καλη εικονα για την κατηγορια τους και back-light strobbing. Η AOC εχει και G-Sync. Η HP ειναι κορυφαια IPS, χωρις 144Ηz ή sync tech αλλα με πολυ ζωντανα χρωματα και εξισου καλες επιδοσεις οσον αφορα ghosting και input lag.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...