Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τελικά από το GB από τα οικονομικά ποιο θα προτείνατε για αγορά έως 30euro για να πάρω μια ιδέα χωρίς να απογοητευτώ (έχω μυωπία αν παίζει κάποιο ρόλο)

http://www.gearbest.com/vr-headset-c_12105/

Πάντως σήμερα παρουσίασα στο itechnews ένα πολύ οικονομικό (19.99$) και φορητό vr, αλλά από άλλο μαγαζί. Εάν το έχει το gearbest, δεν είναι άσχημο.
Δημοσ.

τελικά από το GB από τα οικονομικά ποιο θα προτείνατε για αγορά έως 30euro για να πάρω μια ιδέα χωρίς να απογοητευτώ (έχω μυωπία αν παίζει κάποιο ρόλο) 

http://www.gearbest.com/vr-headset-c_12105/

http://www.gearbest.com/virtual-reality/pp_280357.html

Αυτό εδώ πιστεύω πως είναι το καλύτερο σε αυτό το budget(το πήρα το καλοκαίρι στα 20€ περίπου),χωρίς βέβαια να τα έχω δοκιμάσει ολα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα :)

Προσωπικα πηρα το VR Shinecon απο ελληνικο μαγαζι που το βρηκα μαζι με bluetooth χειριστηριο http://www.lmbpro.com/shinecon-smartphone-vr-headset-%CE%BC%CE%B5-bluetooth-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF1 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

Το πηρα για παιχνιδια και ταινιες και μπορω να πω πως στα λεφτα αυτα ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει.

Ημουν αναμεσα σε αυτο και στο VR BOX αλλα αυτο ηταν πιο ανετο στο κεφαλι μου νομιζω.

Επεξ/σία από Iliemp
Δημοσ.

Καλησπερα :)

Προσωπικα πηρα το VR Shinecon απο ελληνικο μαγαζι που το βρηκα μαζι με bloeutooth χειριστηριο http://www.lmbpro.com/shinecon-smartphone-vr-headset-%CE%BC%CE%B5-bluetooth-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF1 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

Το πηρα για παιχνιδια και ταινιες και μπορω να πω πως στα λεφτα αυτα ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει.

Ημουν αναμεσα σε αυτο και στο VR BOX αλλα αυτο ηταν πιο ανετο στο κεφαλι μου νομιζω.

Καλή επιλογή το Shinecon....σε αυτα τα λεφτα ειναι μονόδρομος.

Δημοσ.

Επειδη ειμαι λιγο ασχετος

Αυτα που ειναι πιο ακριβα τι παραπανω προσφερουν απο τα απλα χαρτινα ?

Πόσο ακριβά λες ? Το πραγματικό VR το ζεις,(εννοείτε) σε Oculus Rift,HTC Vive κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο ακριβά λες ? Το πραγματικό VR το ζεις,(εννοείτε) σε Oculus Rift,HTC Vive κλπ.

Μαλλον εννοει τα πιο ακριβα Vr Headsets για κινητα.

Αλλα απαντησε ο φιλος πιο πανω.

Εννοειται οτι το HTC Vive και το Oculus Rift ειναι σε αλλο επιπεδο.

Αλλα δεν ειναι για κινητα!!

Δημοσ.

Ναι γι αυτα που ειναι για κινητα λεω

Πιστευω ειναι τι θελει ο καθε ενας και ποσο τον ενδιαφερει.

Πχ εγω πηρα αυτο γιατι θεωρω οτι ειναι vfm συσκευη και εχει και το κοντρολ μαζι που καποια παιχνιδια το χρειαζονται.

Νομιζω ειναι οτι καλυτερο για εισαγωγη στην VR εμπειρια.

Δημοσ.

Η εικονα ειναι ιδιας ποιοτητας με αυτη των απλων και εξαρταται μονο απο το κινητο ?

Δηλ η διαφορα ειναι σε χειριστηρια αν εχει και στο υλικο κατασκευης ?

Δημοσ.

Η εικονα ειναι ιδιας ποιοτητας με αυτη των απλων και εξαρταται μονο απο το κινητο ?

Δηλ η διαφορα ειναι σε χειριστηρια αν εχει και στο υλικο κατασκευης ?

Ετσι νομιζω. Αν και δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε αυτο της google για να ξερω τι ποιοητα εικονας εχει με το ιδιο κινητο !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Σε αναζήτηση VR headset για χρήση με android κινητο. Καταλαβαίνω σωστά ότι η ποιότητα εικόνας/αναλυση εξαρτάται από το ποσο καλη ειναι η οθόνη του κινητού και ειδικά το ppi? (Σε αυτή την περίπτωση λογικά το Ν6 θα προσφέρει αρκετά καλή εμπειρία ανεξαρτήτως headset.)

Γενικά για ταινίες/σειρές σε περιβάλλον σινεμα με τεραστια οθονη αξίζει ή θα δω με το ζόρι μια φορά και θα το αφήσω σε κανα συρτάρι λογω υπερθερμανσης/μπαταρίας κτλ; Επίης δεν εχω καταλάβει αν τα VR παιχνίδια είναι συμβατά με όλα τα headset ή καθε εταιρεία βγάζει τα δικά της κ αρα τιθεται το ζήτημα του ποιο headset προσφέρει περισσότερα από τα άλλα όπως πχ. οι κονσόλες;

Δοκίμασα το Vive και το Gear VR και μπορώ να πω οτι παρολο που το Vive σαν εμπειρία ηταν ανώτερη συνολικά, η αναλυση του μου αφησε κακη εντυπωση ενώ το Gear VR στο demo τουλαχιστον φαινόταν πιο ευκρινές/καλύτερης ανάλυσης. Έτσι σκέφτηκα να στραφώ σε κάτι αντίστοιχων δυνατοτητων του Gear αλλα για non-Samsung κινητά. Είδα οτι τα public εφεραν το dlodlo h1 που υποτίθεται ειναι υψηλων προδιαγραφων με καλη ποιοτητα κατασκευης στα 72 ευρώ αλλα τα reviews ειναι ετσι κ ετσι. Δεν ψάχνω το πιο οικονομικό αλλά το πιο ποιοτικό σε αυτη την κατηγορια των headset για χρηση με κινητό.

Όλες οι προτάσεις με βαση αυτες τις απαιτησεις ευπροσδεκτες!

Επεξ/σία από newbie69
Δημοσ.

Δοκίμασα αρκετά φθηνά vr καθώς επίσης και κάποια πιο ακριβά σε demo που υπήρχαν σε κάποια καταστήματα. Νομίζω τα καλύτερα στην κατηγορία κάτω του 50ευοου είναι τα bobovr z4 (υπαρχουν πολλά rebranded αλλά είναι τα ίδια) και τα Shinecon.Τα bobovr είναι μια χαρά για την τιμή τους για να σε βάλει στην εμπειρία του vr  με 30 ευρώ(μαζί με το remote) και μετά αν κάποιος θέλει να προχωρήσει μπορεί να δει τα playstation vr και τα oculus που ξεφεύγυν και σε τιμή και σε  vr experience.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...