jgeorgiou Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) το G4 με Οθόνη 5.5", 2560 x 1440? είσαι ευχαριστημένος με τις ταινίες ή με το VR υλικό που κυκλοφορεί? Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2016 από jgeorgiou
blueangel3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 το G4 με Οθόνη 5.5", 2560 x 1440?είσαι ευχαριστημένος με τις ταινίες ή με το VR υλικό που κυκλοφορεί? Ναι,ειμαι αρκετα ευχαριστημένος.Γενικοτερα με ενα κινητο με παρομοια χαρακτηριστικά στην ιδια κατηγορια με το G4 δεν υπαρχει προβλημα.
newsformobiles Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Απ' οτι φαίνεται τον αύγουστο ανακοινώνει το δικό της VR η Xiaomi. Για να δούμε τι θα παρουσιάσει και πόσο θα κάνει!?
blueangel3 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Βγήκε και ένα γρήγορο review: Πολύ καλό συνοπτικό βίντεο,σχετικά με ό,τι παίζει με φτηνά VR headsets... 1
king2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Βγήκε και ένα γρήγορο review: https://www.youtube.com/watch?v=srOVP3HVSww Το shinecon είναι ολοιδιο με το παρακάτω της BlitzWolf: http://m.banggood.com/BlitzWolf-VR-Glasses-with-Bluetooth-Control-Virtual-Reality-Headset-For-3_5-6_0-inch-Cellphone-p-1039435.html Το οποίο έχω κανα μήνα και είναι εξαιρετικο μαζί με το NOTE 3. Ξεκούραστο πολύ καλοι φακοί και εφαρμόζει τέλεια στο πρόσωπο. Νομίζω δεν υπάρχει κανένας λόγος για και ακριβότερο σε αυτό το στυλ Vr.
blueangel3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Το shinecon είναι ολοιδιο με το παρακάτω της BlitzWolf: http://m.banggood.com/BlitzWolf-VR-Glasses-with-Bluetooth-Control-Virtual-Reality-Headset-For-3_5-6_0-inch-Cellphone-p-1039435.html Το οποίο έχω κανα μήνα και είναι εξαιρετικο μαζί με το NOTE 3. Ξεκούραστο πολύ καλοι φακοί και εφαρμόζει τέλεια στο πρόσωπο. Νομίζω δεν υπάρχει κανένας λόγος για και ακριβότερο σε αυτό το στυλ Vr. Ναι,όντως το Shinecon και το BlitzWolf είναι ίδια μεταξύ τους,καμία διαφορά...
newsformobiles Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Το ξέρατε ότι άλλο πράγμα είναι το VR, άλλο το AR!? Επειδή εγώ ειλικρινά δεν ήξερα ότι υπήρχε διαφορά, για άσχετους όπως εμένα....
blueangel3 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Το ξέρατε ότι άλλο πράγμα είναι το VR, άλλο το AR!? Επειδή εγώ ειλικρινά δεν ήξερα ότι υπήρχε διαφορά, για άσχετους όπως εμένα.... Εγώ δεν ξέρω καν τι είναι το ΑR ! Ευχαριστώ πάντως,θα κάτσω να το διαβάσω αργότερα.
valandis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Πρόσφατα αγόρασα το Gear Vr της Oculus για Samsung. Δημιούργησα λογαριασμό και στην ενότητα payment method, έδωσα τα στοιχεία της κάρτας μου. Ζητάει επίσης και Country και Zip Code. Έδωσα και αυτά και μου γράφει πως υπάρχει πρόβλημα και να δοκιμάσω αργότερα. Προσπάθησα με τρεις κάρτες που έχω και δεν δέχτηκε καμία. Ξέρει κανείς κάτι;
blueangel3 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Πρόσφατα αγόρασα το Gear Vr της Oculus για Samsung. Δημιούργησα λογαριασμό και στην ενότητα payment method, έδωσα τα στοιχεία της κάρτας μου. Ζητάει επίσης και Country και Zip Code. Έδωσα και αυτά και μου γράφει πως υπάρχει πρόβλημα και να δοκιμάσω αργότερα. Προσπάθησα με τρεις κάρτες που έχω και δεν δέχτηκε καμία. Ξέρει κανείς κάτι; Έβαλες χώρα Ελλάδα ? Ίσως δεν σου δέχεται τις κάρτες,λόγω capital controls.
@topos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Αγορασα προσφατα το vr box 2.0. Να πω 2 λογια αρχικα για τους ασχετους (οπως ημουν κ εγω) που αναρωτιοντε πως βλεπεις ταινια σε αυτα τα ματζαφλαρακια. Ασχετα που ειναι 2d πρεπει να τρεξεις ειδικο προγραμματακι που κανει split την οθονη(δλδη με vlc/bsplayer δεν γινετε δουλεια). Αυτο ειναι σημαντικο γιατι ριχνεις κατακορυφα την αναλυση που ομως δεν ενοχλει τοσο πολυ σε κινουμενη εικονα(με hd αναλυση οθονης). Αυτο που με προβληματισε περισσοτερο ειναι οτι δεν καταφερα να εστιασω σωστα τους φακους σε ταινια(παρολο που επεξα με τα ρυθμιστικα αρκετα->μπρος-πισω/δεξια αριστερα). Το παραξενο ειναι πως ποτε ηταν εστιασμενο και ποτε δεν ηταν. Σε κατι χαζοβιντεακια vr δεν ειχα προβλημα παντως. Τελος το αυρματο χειριστηριο ειναι ετσι κ ετσι. Εχει αυξομειωση της εντασης,εχει το σταυρο που μετακινεις το βελακι πανω στην οθονη, αλλα δυστυχως δεν εχω βρει τροπο να κανεις scroll την οθονη οποτε ειναι ψιλοαχρηστο. Εν κατακλειδι, περιμενω να δοκιμασω και με ενα g3 να δω μηπως τα θαμπωματα που κανει στις ταινιες μηπως οφειλοντε στην χαμηλη αναλυση της οθονης μου. Πρακτικα αγοραστηκε για να μου φυγει η απορια περισσοτερο και κατα δευτερων μηπως μπορουσε να χρησιμοποιηθει για θεαση ταινιων. Υ.γ Κανα 2ωρο το παιδευα αλλα δεν μου ρθε καμια ζαλαδα η τιποτα αλλο απροοπτο.. 1
panos2171 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Λέω να πάρω ένα VR από περιέργεια να δω πως είναι. Αυτό πχ θα ήταν μια καλή λύση; Βλέπω έχει πολλές και καλές κριτικές. http://www.banggood.com/BlitzWolf-VR-Glasses-Virtual-Reality-Headset-3D-Movies-Games-Device-For-3_5-6_0-Smartphones-p-1025703.html
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Λέω να πάρω ένα VR από περιέργεια να δω πως είναι. Αυτό πχ θα ήταν μια καλή λύση; Βλέπω έχει πολλές και καλές κριτικές. http://www.banggood.com/BlitzWolf-VR-Glasses-Virtual-Reality-Headset-3D-Movies-Games-Device-For-3_5-6_0-Smartphones-p-1025703.html Για δες εδω review για αυτο που ειναι παρομοιο (αν οχι το ιδιο) που εχει και controler.
panos2171 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Βασικά το ίδιο είναι με controller το οποίο στα σχόλια πολλοί βλέπω δε μπορούν να το λειτουργήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα