Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προς τους κατοχους->

Μπορεις με αυτα τα ματζαφλαρακια απλα να δεις ταινια?

Οχι vr, οχι 3d αλλα απλα μια κανονικη ταινια?

Up..

Δημοσ.

Εννοείται. Σε αίθουσα σινεμά. Mε S4 δεν είναι καλη πάντως η ανάλυση. Με S6 είσαι κομπλέ.

Χάνει λίγο με S4 όντως αλλά δεν είναι μεγάλο πρόβλημα νομίζω (μόλις το δοκίμασα με S4)

Δημοσ.

Και πως φαίνεται η ταινία μέσα από το VR σε σχέση με την τηλεόραση? δίνει την αίσθηση ότι βλέπεις σε πολλές ίντσες κα σε 3D

Δημοσ.

Άλλη μια ερώτηση παιδιά και ελπίζω κάποιος που ξέρει αυτήν την φορά να μου απαντήσει. Όλα αυτά τα headset είναι συμβατά με όλες τις vr εφαρμογές? πχ αν πάρω το gear vr θα με περιορίζει να χρησιμοποιώ μόνο τις εφαρμογές από το gear η πχ θα μπορώ να κατεβάσω και την εφαρμογή του homido και να χρησιμοποιώ και αυτήν?

Δημοσ.

Με το gear vr δεν έχεις περιορισμούς λόγω android. Παρόλαυτα διαφορά από το Homido δεν θα δεις. Απλά έχει touch πλαινό.

Απλά με το gear vr θα έχεις έξτρα τις καλές εφαρμογές της Σαμμυ.

Η αίσθηση του Vr cinema είναι σα να είσαι σε ένα σινεμα και η εικόνα να είναι μέτρια όπως και σε πολλούς σινεμάδες, απλά είναι σε άπειρες ίντσες.

Μην περιμένεις full hd ανάλυση σε vr, έχουμε ακόμη δρόμο. Ακόμη και το 2k του s6 όπως είναι λογικό χάνει αρκετά όταν είναι σε vr περιβάλλον. Επίσης θέλεις power bank, η κατανάλωση του vr δεν έχει προηγούμενο...

• Moderators
Δημοσ.

Με το gear vr δεν έχεις περιορισμούς λόγω android. Παρόλαυτα διαφορά από το Homido δεν θα δεις. Απλά έχει touch πλαινό.

Ισχυει οντως αυτο? Εχω το Ηοmido και σκεφτομουν το Gear, αλλα αν ειναι να μη δω διαφορα να μην μπω στη διαδικασια...

Δημοσ.

Μην το πάρεις δεν χρειάζεται. Σε λίγο θα βγάλει νέο μοντέλο μαζί με το s8. Άσε που έχει πέσει μέχρι και 50 ευρώ το βρίσκει κανείς στις αγγελίες. Ξανά λέω το πιο σημαντικό δεν είναι οι φακοί αλλά η ανάλυση της οθόνης του κινητού. Όσοι είμαστε full hd η εμπειρία είναι χαμηλών προσδοκιών

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε εγώ με το Note Pro που έχει 2k οθόνη δεν θα έχω θέμα. Βρήκα σε προσφορά και πήρα ένα φθηνό από κίνα.

Επεξ/σία από newsformobiles
  • Like 1
Δημοσ.

Λογικά την καλύτερη εμπειρία χρησης θα την εχει οποιος δοκιμάσει με το SONY Z5 Premium  , το οποιο ειναι το μονο που εχει 4Κ οθονη. θα ήθελα πολυ να βρω κάποιον που το δοκίμασε να μας πει την γνώμη του και ποσο μεγαλη ειναι η διαφορα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποιο να παρω από σκρουτζ,για πρωτη εμπειρια μεχρι 50 ευρω?

To Shinecon πιστεύω θα σε καλύψει.Εγώ το πήρα από Κίνα (25$)  και είμαι πλήρως ευχαριστημένος,τουλαχιστον για τα λεφτά του,βέβαια το χρησιμοποιώ και σε LG G4 και αυτό ''ανεβάζει'' την εμπειρία χρήσης.

Επεξ/σία από blueangel3
Δημοσ.

To Shinecon πιστεύω θα σε καλύψει.Εγώ το πήρα από Κίνα (25$)  και είμαι πλήρως ευχαριστημένος,τουλαχιστον για τα λεφτά του,βέβαια το χρησιμοποιώ και σε LG G4 και αυτό ''ανεβάζει'' την εμπειρία χρήσης.

Κι εγω σε lg g4 θα το βαλω.απο εφαρμογες;υπαρχουν στο μαρκετ;

Δημοσ.

Κι εγω σε lg g4 θα το βαλω.απο εφαρμογες;υπαρχουν στο μαρκετ;

Ναι αρκετές σχετικά μπορώ να πω.Κάποιες αποτελούν και χρήσιμα εργαλεία,όπως το να δεις όποια ταινία θες (σε κανονική μορφή) στην μορφή του VR.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...