Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντυπώσεις....

Χμ για 20 ευρώ εντάξει κάνει τη δουλειά του σαν ποιότητα κατασκευής είναι στιβαρό. Το χειριστηρίο δουλεύει άψογα και είναι καλό που έχει να ρυθμίσεις τους φακούς.

Το βασικό του πρόβλημα τουλάχιστον με το Galaxy s4 που είμαι είναι ότι αφήνει στις άκρες των ματιών σου κενό. Ότι και να κανείς δηλαδή είναι σαν να βλέπεις έναν μεγάλο κινηματογράφο και όχι να περιβάλει όλο το οπτικό σου πεδίο. Στοιχηματίζω ότι αυτό είναι θέμα των φακών.

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Εντυπώσεις....

Χμ για 20 ευρώ εντάξει κάνει τη δουλειά του σαν ποιότητα κατασκευής είναι στιβαρό. Το χειριστηρίο δουλεύει άψογα και είναι καλό που έχει να ρυθμίσεις τους φακούς.

Το βασικό του πρόβλημα τουλάχιστον με το Galaxy s4 που είμαι είναι ότι αφήνει στις άκρες των ματιών σου κενό. Ότι και να κανείς δηλαδή είναι σαν να βλέπεις έναν μεγάλο κινηματογράφο και όχι να περιβάλει όλο το οπτικό σου πεδίο. Στοιχηματίζω ότι αυτό είναι θέμα των φακών.

Επειδη τυχαίνει τα έχω το ίδιο κινητό στα χέρια μου,το πρόβλημα με τους φακούς λύνεται με κάποιον τρόπο ?

• Like 1
Δημοσ.

Το πιο φθηνό είναι αυτό της Google, το χαρτονένιο, που έχει 3-4€. Το είχα πάρει παλιά. Καλή φάση, πολύ φθηνή. Κυκλοφορεί απλό, μόνο χαρτόνι κσι με ιμάντες για το κεφάλι.

Δημοσ.

Επειδη τυχαίνει τα έχω το ίδιο κινητό στα χέρια μου,το πρόβλημα με τους φακούς λύνεται με κάποιον τρόπο ?

Όχι δεν λύνεται. Κοίτα το S4 δεν ήταν φτιαγμένο για τόσο βαρία πράγματα, δεν παίζει πχ 360 fhd video παρά μόνο με σπασίματα.

Πάντως σαν εμπειρία για τα 20 ευρώ που κοστίζει σε σχέση με το τελείως ψεύτικο πράγμα της google θα στο πρότεινα.

Δημοσ.

Πάντως σαν εμπειρία για τα 20 ευρώ που κοστίζει σε σχέση με το τελείως ψεύτικο πράγμα της google θα στο πρότεινα.

Πάντως που το εχω δοκιμάσει μ' ένα Xiaomi Note 4G που έχω, μια χαρά έβλεπες. Αλλά ότι είναι τελείως ψεύτικο, είναι. Εξάλλου μόνο χαρτόνι είναι.

Δημοσ.

Καλά οκ βλέπεις, απλά λέω ότι η κινεζιά που πήρα, έχει τον αφρό της, το πλαστικό της το καλυματάκι, το συρτάρι για το κινητό, τα λουριά που αλλάζουν θέση, βασικά είναι μια χαρά σαν κατασκευή. Το μόνο που με χάλασε, ξαναλέω, είναι ότι στα πλάγια, στην άκρη άκρη του οπτικού σου πεδίου δεν έβλεπες οθόνη και σου χαλάει την ψευδαίσθηση. Κατα τ'αλλα δεν αμφιβάλλω ότι έχει πάνω κάτω τους ίδιους φακούς με το cardboard. Βέβαια με την κινεζιά έχουν και ρύθμιση οι φακοί μπρος-πίσω, πάνω-κάτω που βοηθάει.

Δημοσ.
ειμουν σε ενα event    και ειχαν τα γιαλια εικ πραγμ απ τη χαμπιτο..το δοκιμασα για πρωτη φορα και ενω το απ ηταν εντυπωσιακο,ξαφνικα με επιασε ενας πονοκεφαλος και νομιζα οτι θα σωριαστω κατω.. :fear:

τα vr   σου δημιουργουνε αυτο το θεμα; η ειναι μεχρι να τα συνηθισεις; 

Δημοσ.

Μπα ποτέ κ κανείς δεν ζαλίστηκε με το κινέζικο που πήρα.

Δημοσ.

Εγώ έχω το shinecon παρέα με g4!

Είναι σαν να έχεις συνήθως μια τεράστια οθόνη μπροστά σου και όχι το 360 feeling!

Aλλα ειναι πολύ κουραστικό ειδικά για τα μάτια! Στο 5 λεπτό πονάνε και στο 10 λεπτό αρχίζω να ζαλιζομαι αρκετά!

Δν έχω εμπειρία με άλλο headset για να ξέρω διάφορες απλά παραθέτω σαν άπειρος χρήστης vr τη άποψη μου για αυτό

Αα και τέλος αμα εχεις λίγο προς το μεγάλο μύτη θα έχεις πρόβλημα με το συγκεκριμένο..

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ πολύ μεγάλη οθόνη αυτό ακριβώς το συναίσθημα και σε μένα!

Αλλά όχι δεν ζαλίζεται κανείς

Δημοσ.

Εγω ειχα παρει το google cardboard απο ebay με 2$ αν θυμαμαι καλα. Ειναι απλο ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΝΑΙ αλλα και αυτο δεν εχει καλη αναλυση. Ειχα ψηθει να παρω homido αλλα μου φανηκε λιγο ακριβο.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που μπορώ να βρω πιο φτηνά το Shinecon ? κάποιο link ?

Επεξ/σία από blueangel3
Δημοσ.

Προς τους κατοχους->

Μπορεις με αυτα τα ματζαφλαρακια απλα να δεις ταινια?

Οχι vr, οχι 3d αλλα απλα μια κανονικη ταινια?

Δημοσ.

Έχω παραγγείλει εδώ και λίγες μέρες τελικά το Shinecon,περιμένω να έρθει να σας πω και εγώ τις εντυπώσεις μου

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εδώ και μια εβδομάδα έχω στα χέρια μου το Shinecon.Αρκετά καλό για τα λεφτά του μπορώ να πω.Καλής ποιότητα γενικά.Οι φακοί δεν ξέρω αλλά μου λερώνουν-θωλόνουν λίγο έυκολα αλλά δεν με ενοχλεί αφού είναι πολύ καλοί.Το έχω σε LG G4.Σε τέτοια οικονομική λύση θα σας το πρότεινα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...