newbie69 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δοκίμασα αρκετά φθηνά vr καθώς επίσης και κάποια πιο ακριβά σε demo που υπήρχαν σε κάποια καταστήματα. Νομίζω τα καλύτερα στην κατηγορία κάτω του 50ευοου είναι τα bobovr z4 (υπαρχουν πολλά rebranded αλλά είναι τα ίδια) και τα Shinecon.Τα bobovr είναι μια χαρά για την τιμή τους για να σε βάλει στην εμπειρία του vr με 30 ευρώ(μαζί με το remote) και μετά αν κάποιος θέλει να προχωρήσει μπορεί να δει τα playstation vr και τα oculus που ξεφεύγυν και σε τιμή και σε vr experience. Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Θετικά και αρνητικά μεταξύ των δύο; Υπερτερεί κάπου το ένα εναντι του άλλου; Γενικά βλέπω πολύ καλά reviews για το bobo και με ψήνει...
Andyk0555 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Θετικά και αρνητικά μεταξύ των δύο; Υπερτερεί κάπου το ένα εναντι του άλλου; Γενικά βλέπω πολύ καλά reviews για το bobo και με ψήνει... Σαν experience το ίδιο μου φάνηκαν. αρκετά τίμια για τα λεφτά τους. Τα shinecon έχουν λίγο καλύτερη ποιότητα κατασκευής και ίσως λίγο πιο άνετα αλλά τα bobovrz4 έχουν τα ακουστικά που είναι πάρα πολύ χρήσιμα με καλούτσικο ήχο. Προσωπικά τα bobovr τα πήρα από aliexpress από αυτόν , έχει tracking number και δεν πέρασαν από τελωνείο. Άμα τα βρεις κάπου αλλού φθηνότερα τσιμπησε τα. Και τα 2 αρκετά καλά για τα λεφτά τους με τα bobovr να είναι λίγο πιο vfm κατα την δική μου αποψη. Edit. Τώρα που έριξα μια ματιά βλέπω βγήκαν και Shinecon version 4.0 που έχουν και αυτά ακουστικά εδώ μόλις 5$ πιο ακριβά από τα bobovr. Εγώ έχω τα πιο παλιά χωρις ακουστικά. 5$ είναι και η διαφορά τους στην ποιότητα κατασκευής άρα αξίζουν και τα 2. Με αυτες τις τιμες θα προτιμούσα τα shinecon υποθέτοντας τα ακουστικά να είναι τουλάχιστον το ιδιο καλα με τα bobo. πάρε ένα από τα 2 όπου τα βρεις πιο φθηνά, εγώ πριν κανα μήνα που είχα ψάξει το aliexpress είχε την καλύτερη τιμή. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2017 από Andyk0555 1
newbie69 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ. Τελικά κατέληξα στα bobovr γιατι νομιζω οτι συνολικα είχαν λιγο καλυτερα reviews, έτσι κ αλλιώς όπως έχει γραφτει, παρόμοιων δυνατοτητων ειναι όλα τα τα headset σε αυτη την κατηγορια πανω κατω.
deadlyrjim21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 και εγώ μεταξύ bobovrz4 και SHINECON λέω να προτιμήσω SHINECON λόγο βάρους περισσοτερο, αλλά δεν ξέρω ποιο από τα 2 μοντέλα SHINECON, αν είναι ίδια πλην των ακουστικών θα προτιμήσω το φθηνό μοντέλο που έχει και μεσαία ζώνη στο κεφάλι (όποιος γνωρίζει ας πει) http://www.gearbest.com/virtual-reality/pp_397970.html?wid=21 http://www.gearbest.com/vr-headset/pp_523750.html?wid=21 στα + του SHINECON είναι ότι ρυθμίζεται το βάθος του κάθε φακού ξεχωριστά για άτομα όπως εγώ που έχουν διαφορετικούς βαθμούς μυωπίας και αστιγματισμού στο κάθε μάτι. τώρα έχω το park 3 αξιόλογο θα έλεγα με άνετο βάλε βγάλε του κινητού δεν ρυθμίζετε το κάθε μάτι ξεχωριστά όμως (όπως και να το ρυθμίσω στο ένα μάτι είναι πιο θολή η εικόνα), με γυαλιά είναι δύσκολη η χρήση του και δεν έχει μαξιλαράκι στην θέση της μύτης. για την τιμή του είναι καλό είναι την κάνει την δουλειά του.
TRIKALOS_1977 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά αγόρασα το shineconαπο Κίνα. Ποια εφαρμογή είναι καλύτερη για να τα δουλέψω?
naruto14 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό πόσο χειρότερο παίζει να είναι? http://www.gearbest.com/vr-headset/pp_568650.html?wid=21
newsformobiles Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό πόσο χειρότερο παίζει να είναι? http://www.gearbest.com/vr-headset/pp_568650.html?wid=21 Για τα απολύτως βασικά, μια χαρά θα είναι. Η ποιότητα κατασκευής δεν ξέρω.
Cyberdemon87 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Παιδιά, παίζει κάποιο αξιόλογο και οικονομικό από Ελλάδα, γύρω στα 20-25 ευρώ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα