kstgr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Dare-Devil κάθε κατασκευαστής κάνει ότι θέλει στο θέμα αυτό. Μερικοί κάνουν refresh charging κάθε λίγο.
kstgr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μπαταρία σε λαπτοπ 3 χρονων πάντα επάνω, τώρα κρατάει 2:15. Δηλαδη πόσο περιμένετε να κρατήσει αν έχετε τη μπαταρία εκτός και φορτίζεται 2-3 φορές το μήνα. Είναι αναλώσιμο υλικό όπως η μπαταρία στο αμάξι και στο ρολόι τοίχου. Κάθε 6 μήνες θέλει refresh charging.
stavrosmarinis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Έχω εδώ και ένα χρόνο λάπτοπ που έβγαλα την μπαταρία επειδή δεν φορτίζει προφανέστατα τα "έφτυσε". Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι πως το λάπτοπ αργεί να εκκινήσει κάποιες φορές γιατί δεν το έχω και συνέχεια στο ρεύμα. Πως μπορώ να αποφύγω αυτή την "σπαστική καθυστέρη¨που άλλοτε διαρκεί και πάνω από 15 λεπτά; Το να πάρω νέα μπαταρία για ένα λάπτοπ που πήρα μεταχειρισμένο hp 200 ευρώ δεν το βρίσκω καλή ιδέα. Γενικά είμαι ευχαριστημένος αλλά απογοητευμένος παράλληλα γιατί το παλιό μου ήταν αμερικανικό και το είχα 12 χρόνια χωρίς να ρίξω ούτε μισό ευρώ και αυτό κινέζικη πλέον η hp έχω ρίξει ήδη 40 ευρώ για υπερθέρμανση αφού μπαταρία όπως σας είπα δεν άλλαξα και δεν σκέφτομαι να αλλάξω . Ψάχνω λάπτοπ έως 800 ευρώ αλλά όχι κινέζικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα