demmian Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 γεια σας παιδια. αγορασα πριν 6 μηνες μια cooler master seidon 120ν για τα παρακατω κομματια : CPU AMD FX-8320 3.5GHZ 8-CORE BOX Motherboard Name Gigabyte 890GPA-UD3H εδω και 1 μηνα περιπου, μου εχει κλεισει ο υπολογιστης μονος του 3-4 φορες και οταν τον ανοιξα ηταν ηδη 70+ βαθμους. σημερα εγινε παλι και αυτη τη φορα κοιταξα θερμοκρασιες και με το που ανοιγω τον υπολ. εχω 46 βαθμους. φανταζομαι δεν ειναι φυσιολογικο να εχει τετοιες θερμοκρασιες ετσι δεν ειναι? εχω επισυναψει μια φωτο με τις θερμοκρασιες. καποιος αλλος που να εχει την ιδια ψυκτρα? η καποια ιδεα? (την εγκατασταση την εκανα σωστα , οπως ειχα βαλει κ παστα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Όταν ζορίζεται το σύστημα ο ανεμιστήρας "τρέχει" στις μέγιστες στροφές πριν κλείσει ο υπολογιστής ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demmian Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 ναι ! και κανει αρκετο θορυβο. βασικα στο κουτι, εχω 2 ανεμιστηρες και το ψυγειακι αναμεσα. και οι 2 βγαζουν τον αερα προς τα εξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Να φανταστώ ότι είναι καθαρός και δεν έχει σκόνη έτσι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demmian Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 τα ελυσα σημερα και περασα το ψυγειακι με την ηλ. σκουπα. ειχε λιγη σκονη, αλλα δεν δικαιολογουσε τη θερμοκρασια. 46 β.κελσ. θερμοκρασια με ανοιχτο skype και 1 youtube να παιζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Αφού λειτουργούσε μια χαρά για 6 μήνες η λογική για αρχή λέει καλό γενικό καθάρισμα όχι μόνο το ψυγειακι και ίσως να μην τοποθέτησες σωστά την πάστα και να θέλει να ξαναβάλεις . Δες εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Εαν η ψύκτρα είναι καλά στη θέση της(τσέκαρε μήπως έχει φύγει απο τη θέση του το μπλόκ και δεν πατάει καλά)ίσως δεν δουλεύει η αντλία.Προσπάθησε να τσεκάρεις αν δουλεύει η αντλία(θα το καταλάβεις απο το αν κάνει θόρυβο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Βγάλε το μπλοκ στον επεξεργαστή, βάλε νέα παστα και ξαναβαλτο προσεκτικά. Αν και πάλι δεις τρελες θερμοκρασίες ίσως τα έφτυσε η seidon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα