Προς το περιεχόμενο

Ulefone Be Touch 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι σοβαρά να αποκτήσω το εν λόγω smartphone. Ήθελα την γνώμη κάποιου, ο οποίος γνωρίζει την εταιρεία, γιατί δεν είναι καθόλου γνωστή, και δεν ξέρω αν μπορώ να την εμπιστευτώ. Όποιος ξέρει κάτι, το σχόλιο του ευπρόσδεκτο... Και επίσης, με παρόμοια χαρακτηριστικά (οκταπύρηνο, 3 gb ram με καλή gpu) τι άλλο θα μου προτείνατε; Μιλάμε πάντα για τιμές ebay και ξένων ιστοσελίδων... Θα μπορούσα να διαθέσω μέχρι 200 € ας πούμε max

Επεξ/σία από Nakligan
Δημοσ.

Οντως το xiaomi.Αν και ειμαι σιγουρος οτι το χεις δει, απλως ειναι ασχημα κινηταωτα xiaomi και γι αυτο κοιτας προς ulephone. Τα Xiaomi ειναι πιο δοκιμασμενα εδω στην Ελλαδα με πολλους χρηστες που μπορουν να σου λυσουν προβληματα-αποριες. Τα ulephone αν και δεν εχω ακουσει κατι καθολικα αρνητικο, ειναι νεοτερα, ομορφοτερα, αλλα παιρνεις το ρισκο.Προσωπικα θα διαλεγα xiaomi.

• Like 1
Δημοσ.

Όντως, αν και βασικά τα χαρακτηριστικά βλέπω, σε σχέση με την τιμή. Απλά το ulefone είχε την καλύτερη gpu από όλα τα υπόλοιπα που είδα...

Και επίσης έχει 3 gb ram, ενώ το xiaomi έχει 2 στην φθηνή του έκδοση νομίζω

Δημοσ.

Μια και μιλάμε για Ulefone, βγαίνει σύντομα αυτό (είναι σε προπώληση ακόμα) http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-ulefone-power16gb

Και κρίνοντας από τα χαρακτηριστικά του είναι ΤΕΡΑΣ! Και FullHd, και μπαταρία 6050mah!!! και 3GB RAM και SD Card slot, και οχταπύρηνος του 1,5Ghz, και 800άρα μπάντα για 4G, και η γνωστή κάμερα της Sony σε κορυφαία κινητά και και και...

Απλά το θέμα είναι ένα: είναι η Ulefone αξιόπιστη; 

Αυτό.

Δημοσ.

Υπαρχει στο ιντερνετ ολοκληρο τοπικ για το συγκεκριμενο κινητο.

Αν καταλαβα καλα στα λεφτα αυτα μπορεις να βρεις πολυ καλυτερο..Συν οτι εχει βγει το ulefone be touch 3.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...