Dabawz Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα εχω προβλημα με ενα pc.για να συντομευω.υπαρχει μια hd 7950 στο pc του φιλου μου βγαζει 2κ σε benchmark. Στο δικο μ pc βγαζει 4κ στο benchmark. Εχουμε φαγοθει 2 μερεσ τωρα. Αν μπορει καποιος για να του εξηγησω περετερο ας με παρει ενα τηλ αλιως να τον παρω εγω.ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων.
noFEARgr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 ειμαι σιγουρος οτι κανενας δεν καταλαβε τι εννοεις ... 1
Michigeo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Είσαι σίγουρος οτι δεν είναι θέμα drivers?
Kris_Lyn Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δώσε λίγες περισσότερες λεπτομέρειες. Από τι αποτελούνται οι 2 υπολογιστές; Σε ποιο benchmark αναφέρεσαι; Τι ανάλυση κτλ κτλ...
Ailuros Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα εχω προβλημα με ενα pc.για να συντομευω.υπαρχει μια hd 7950 στο pc του φιλου μου βγαζει 2κ σε benchmark. Στο δικο μ pc βγαζει 4κ στο benchmark. Εχουμε φαγοθει 2 μερεσ τωρα. Αν μπορει καποιος για να του εξηγησω περετερο ας με παρει ενα τηλ αλιως να τον παρω εγω.ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων. Να σε πάρουμε τηλέφωνο; Και να είμασταν hotline σε ποιό τηλέφωνο θα σε παίρναμε ακριβώς; Γίνε λίγο πιο σαφής όπως σου λένε τα παιδιά για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό διαφορετικά συστήματα και ο φίλος έχει bottleneck, δεύτερο βάζετε αλλά setting, είτε κάποιος από τους 2 έχει πειράξει ρυθμίσεις στο catalyst control center
ceasar1333 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 λιγες περισσοτερες πληροφοριες..τι benchmark,drivers και προπαντος system specs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα