olimpiakos 7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας παιδια!Εχω Lumia 532ds με Windows 10 (10586.63) build...Δε ξερω αν εχει σχεση απλα το αναφερω...Οταν εβαλα τα Windows 10 εβαλα το viber και μπηκε κανονικα...Μετα εκανα reset, ξερετε αυτο που προτεινουν ολοι να γινεται reset καθε φορα που μπαινουν τα w10...το ξαναβαλα παλι αλλα δεν μου ρθε κωδικο..παταω εκει που λεει οτι αν δεν εχετε παραλαβει τον κωδικο πατηστε εδω οπου και με παει στην ιστοσελιδα για να πατησω να με 'καλεσει' το viber να μου πει τον κωδικο..οντως με παιρνει τηλ και μου πε τον κωδικο 7551 τον εβαλα αλλα ελεγε invalid code! Ε απεγκατεστησα το Viber το ξαναβαλα παλι αλλα τωρα δεν μου ερχεται κωδικος και ουτε γινεται να με 'καλεσουν' επειδη ειναι λαθος ο αριθμος(κατι τετοιο αποτι θυμαμαι)(δηλαδη παω στην ιστοσελιδα παταω get code και μετα μου πεταει an error has occurred during the Viber activation process.. παταω try again και μου λεει να παω στο viber να βαλω αλλο νουμερο...ουσιαστικα δε κανει τιποτα..) Μηπως ισχυει αυτο που εχω σε bold στο spoiler και πρεπει να περιμενω μεχρι να με ξεμπλοκαρουν και τζαμπα ανησυχω μηπως εκανα καμια μα**κία; I have entered my access code and received an “Invalid Code” messageCheck the access code. Make sure to enter the six-digit access code exactly as it appears in the SMS message receivedTry automatic callback. If you are unable to receive SMS messages, use the automatic callback option to receive your code by telephone call. To learn more about automatic callback, please click here.Multiple registrations. If you sent more than three (3) code requests, the system may block your account for 24 hours. If this is the case, uninstall and then reinstall Viber after 24 hours. Then, register your access code again Ευχαριστω που διαβασατε μεχρι δω...! :) Φιλικα Angel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα