demmian Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) γεια σας παιδια. αγορασα πριν 6 μηνες μια cooler master seidon 120ν για τα παρακατω κομματια : CPU AMD FX-8320 3.5GHZ 8-CORE BOX Motherboard Name Gigabyte 890GPA-UD3H εδω και 1 μηνα περιπου, μου εχει κλεισει ο υπολογιστης μονος του 3-4 φορες και οταν τον ανοιξα ηταν ηδη 70+ βαθμους. σημερα εγινε παλι και αυτη τη φορα κοιταξα θερμοκρασιες και με το που ανοιγω τον υπολ. εχω 46 βαθμους. φανταζομαι δεν ειναι φυσιολογικο να εχει τετοιες θερμοκρασιες ετσι δεν ειναι? εχω επισυναψει μια φωτο με τις θερμοκρασιες. καποιος αλλος που να εχει την ιδια ψυκτρα? η καποια ιδεα? (την εγκατασταση την εκανα σωστα , οπως ειχα βαλει κ παστα ) το συγκεκριμενο θεμα το ανερτησα σε λαθος τομεα. παρακαλω διαγραψτε το και συγνωμμη.. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2016 από demmian
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Είσαι σίγουρος ότι έβαλες την σωστή ποσότητα πάστας? Λίγο βάζουμε όσοι 2 κόκοι ρυζιού. Μπορείς και να την απλώσεις λίγο. Αν την βιδώσεις σωστά στη συνέχεια θα απλωθεί περισσότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα