Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν αυτοαμύνομαι φίλτατε, απλώς τονίζω ότι στην πραγματικότητα αυτά που είπες για τον 5800k δεν ισχύουν και επιμένω για να μην παραπληροφορείται ο κόσμος μιας και έχω μια A εμπειρία με apu τόσο από το δικό μου μηχάνημα όσο και από φιλικά μηχανήματα με apu, με τον δικό μου apu δεν έχω κανένα από τα προβλήματα που είπες και καλό θα ήταν να μην πετάμε αερολογίες, ειδικά όταν υπάρχουν κάτοχοι apu και συμπεριλαμβάνομαι και εγώ σε αυτούς, οι οποίοι δεν έχουμε ούτε lag ούτε κακές επιδόσεις με stock apu σε casual gaming. Casual gaming, παραδείγματα με στοκ apu και κλειστό turbo, στοκ κάρτα και 1600ρες μνήμες,  lol που παίζω 1080p very high με κλειστά shadows 90fps avg και βουτάει σε βαριά fights μέχρι 65-70, nfs world 60-70 fps 1080p όλα τέρμα χωρίς βούτες, gta v 1280x720 low 35 με 25 fps όταν έχει κίνηση και βροχή στην πόλη, bf4 1280x720 low multiplayer 64player shanghai 38-35 fps με 26 στην πολύ χειρότερη, κολλήματα μηδέν. Αυτά τα games παίζω αυτό το διάστημα, και τις δοκιμές τις έκανα με 2x4 gb 1600 ραμ, κλειστό turbo, στοκ ενσωματωμένα γραφικά και 1gb σε αυτά και windows 10 x64. Στα 4.4 με 1600ρες μνήμες πάλι και κάρτα στα 1013mhz έχω βελτίωση max 5 fps, αλλά όχι δα και τεράστια. Αν αλλάξω μνήμες με γρηγορότερες πχ 2133 θα είναι γύρω στα 8-10 fps πάνω η διαφορά στα games. Για αυτά που κάνω ο apu μου φτάνει, από εκεί και πέρα είπα πως οι apu είναι για συγκεκριμένο κοινό και όχι για όλους, είναι μια πολύ καλή budget λύση.

• Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δίνοντας αυτές τις λεπτομέριες για ΛΟΛ γίνεσαι πολύ πειστικός και σοβαρός. Αν δώσεις ανάλογες πληροφορίες και για άλλα παιχνίδια που ενδιαφέρουν τον TS θα έχεις μια τεκμηριωμένη θέση που κανένα "funboy" δεν θα μπορεί να αντικρούσει. Πέρα από την πλάκα για το τελευταίο ποστ σου σε παραδέχομαι.

Δημοσ.

Αν έπαιζα mmo ευχαρίστως να τον συμβούλευα τον ts, αλλά από την στιγμή που δεν παίζω πήγα σε λύση apu για όλα τα υπόλοιπα :P. Αν έπαιζα mmo στα ίδια λεφτά θα έπαιρνα g3220 και μια 6670 gddr5 τότε μιας και έδινα λίγα λεφτά, απλά όπως προείπα με mmo δεν ασχολούμαι και συν επίσης είχα δοκιμάσει g3220 και για αυτά που έκανα δεν μου έφτανε η ισχύς του, αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...