lefteris210 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Όπως είπα παραπάνω, εδώ είσαι.Και αυτό δεν μου κάθεται καλά ίσως καλύτερα σε i5 4460 με 960 nvidia...
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Τι να σου πω, εγώ έκανα μια πρόταση στα λεφτά του a10, από εκεί και πέρα επιλέγεις ότι θες, αρκεί να πας σε intel αν θες καλά fps στα mmo.
Aten-Ra Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Τελικά θα μας πεις για πιο mmo θέλεις τον A10 ??
lefteris210 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Τελικά θα μας πεις για πιο mmo θέλεις τον A10 ??Γενικά οχι κάποιο συγκεκριμένο.
Aten-Ra Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 εχω δοκιμάσει τον Α10 5800Κ επειδή "σερνόταν" , του βάλαμε ακριβή μητρική , ακριβή μνήμη και ψύκτρα 212evo και τον κλοκάραμε (νομίζω στα 4,2) μετά από όλα τα παραπανήσια έξοδα , καλές ρυθμίσεις στα παιχνίδια έπαιρνε μόνο στα 720 , στα 1080 το LOL έπαιζε αλλά επειδή είχαμε καλομάθει σε καλό μηχάνημα πάλι μας "έβγαζε μάτι" η ποιότητα. Για την ιστορία μετά από όλα αυτά ο φίλος αναγκάστηκε να αγοράσει ξεχωριστή κάρτα γραφικών και αναθεμάτιζε που δεν με άκουσε και του στοίχισε τελικά όσο να έπαιρνε Ι5. Από ένα Review του Α10-6800Κ που είχα κάνει σε άλλο forum, το DOTA 2 με το LOL έχουν παρόμοιες επιδόσεις. Μάλλον κάνα Driver λάθος είχατε βάλει.
Aten-Ra Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Τώρα ?? Γενικά οχι κάποιο συγκεκριμένο. Πόσα λεφτά δίνεις για μητρική επεξεργαστή μνήμη και GPU ?? 1
TheELF Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Από ένα Review του Α10-6800Κ που είχα κάνει σε άλλο forum, το DOTA 2 με το LOL έχουν παρόμοιες επιδόσεις. Μάλλον κάνα Driver λάθος είχατε βάλει. Άμα βγάζει 35-45 FPS στο LoL καλά τα είπε ο άνθρωπος,τρέχει μεν αλλά σου κολλάει κάπως στο μάτι αν το έπαιξες ποτέ σου με καλά FPS... 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ο a8 6600k μου βγάζει 90 avg στο λολ (settings ανέφερα πριν στο άλλο μήνυμα), τα 24-38 που τα είδες ;
nikos1982 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 ποπ κορν/σαμαλη/πασατεμποοοοοοοο!!!!!!!
TheELF Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ο a8 6600k μου βγάζει 90 avg στο λολ (settings ανέφερα πριν στο άλλο μήνυμα), τα 24-38 που τα είδες ;Τον aten ρώτα που τα είδε.24-38 stock και 35-45 oc μας λέει. ποπ κορν/σαμαλη/πασατεμποοοοοοοο!!!!!!!
lefteris210 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Τώρα ?? Πόσα λεφτά δίνεις για μητρική επεξεργαστή μνήμη και GPU ?? δεν εχω καποιο συγκεκριμένο budget , αυτο που με ενδιαφέρει ειναι να παίζει 60fps 1080 κολλημένα εννοείτε οχι στα low graphics. οπότε ακυρώνετε ο amd A10 απο την στιγμή που δεν μπορεί να προσφέρει τα 60fps... έλεγα μήπως και την πάλευε ο A10 να γλίτωνα και την κάρτα αλλά δεν...
jgeorgiou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 lefteris210 gaming 1080 το ξεχνάμε με τις ενσωματωμένες igpu. Κανένας δεν το έχει καταφέρει και ούτε θα το καταφέρουν παραμόνο μετά από πολλά χρόνια όταν η mainstream gamming αγορά έχει μεταφερθεί στα 4Κ και τα εργοστάσια θα φτιάχνουν τσιπάκια με υπερδιπλάσια τρανζίστορ. Δεν είναι θέμα "κακής" AMD που το κάνει ανεπαρκώς. Γιατί συμβαίνει αυτό? Είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να στριμώξεις μια 750ΤΙ ή μια 370 στο chip του επεξεργαστή με τα σημερινά εργοστάσια. Ακόμη και αν το καταφέρεις θα έχεις το ΑΛΥΤΟ πρόβλημα της γρήγορης πρόσβασης σε μνήμη για την ενσωματωμένη GPU. Οπότε με την παρούσα τεχνολογία ακόμη και για την ΙΝΤΕΛ που είναι ποιο μπροστά είναι MISSION IMPOSSIBLE. Οποιος αρκείται στα 720 , κλοκάρει μια AMD APU και το καταφέρνει , απλά δεν είναι και τόσο φθηνή και εύκολη λύση όσο μοιάζει. ΥΓ Mult1C0r3Cpu Αν βάλεις δίπλα-δίπλα μια γρήγορη APU και ένα σύστημα σύγχρονο με 750ΤΙ να παίξουν στα 1080 η ποιοτητα γραφικών kai FPS είναι η μέρα με την νύχτα. Οπως εξήγησα ποιο πάνω ΔΕΝ φταιει η AMD , απλά δεν γίνεται λόγω περιορισμών της παρούσας τεχνολογίας των εργοστασίων. Κακώς τις παραπάνω παρατηρήσεις τις εκλαμβάνεις ως αντιπάθεια προς την AMD. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δεν λέω αυτό jgeorgiou, συμφωνώ στο ότι η ξεχωριστή κάρτα είναι πάντα ανώτερη από igpu και πως δεν γίνεται να στριμωχτεί σε apu κάρτα επιπέδου ακριβής discrete, όμως δεν δέχομαι αυτό που λες για τον 5800k, μιας και με λίγο πιο αδύναμο, τον a8 6600k που έχω, τα αποτελέσματα είναι μια χαρά και είμαι υπέρ ευχαριστημένος για casual χρήση και ειδικά για το league of legends, πιθανότατα δεν περάστηκε κάποιος driver ή μάλλον σας έκατσε ελαττωματική mobo. Ξαναλέω, πως δεν είπα ότι ο apu αποδίδει καλύτερα, τα fps του apu είναι σαφώς λιγότερα, απλά κάτι δεν έγινε σωστά στο μηχάνημα που στήσατε με τον 5800k, το χέρι μου στην φωτιά βάζω για αυτό το συμβάν, ο a10 δεν θέλει oc στον επεξεργαστή για να παίξει lol, ούτε oc στην κάρτα αλλά ούτε και στις μνήμες, με 1600αρες το πάω τάπα το lol. Δεν λέω πως είναι κάνας υπέρ επεξεργαστής, αλλά για τα λεφτά του προσφέρει πολλά και προπάντων δεν χωλαίνει σε casual gaming.
jgeorgiou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Mult1C0r3Cpu α) καταρχάς ο ts θέλει να δώσει "χοντρό" χρήμα για Α10 7870Κ που δεν είναι και ότι φθηνότερο κυκλοφορεί. β) αυτό που εσύ λες "casual game στα 1080 με την APU" δεν σημαίνει ότι είναι αρκετό για τον ts. γενικά μιλώντας καλό είναι να επισημαίνουμε την ανεπάρκεια όπου υπάρχει βεβαίως γιατί ο άλλος έχει συγκεκριμένο μπατζετ και μπορεί να λάβει μια λάθος απόφαση και εκ των υστέρων να ανακαλύψει τι σημαίνει "casual 1080 gamming" και να μην του αρέσει. Οπότε συνηθίζουμε να τονίζουμε τις αδυναμίες ώστε αν πάρει ο άλλος την απόφαση να προχωρήσει να είναι προετοιμασμένος για τις "ατέλειες" της επιλογής του. Δεν γνωρίζουμε τι θα αγοράσει , συνήθως ο ts μας παρατάει εδώ να τσακωνόμαστε και κάνει του κεφαλιού του. Καλύτερα λοιπόν να ξεχωρίζουμε (όσο μπορούμε) την γνώμη μας και να του δίνουμε χρήσιμα δεδομένα. Η δική σου εμπειρία με την APU είναι πάρα πολύ χρήσιμη αρκεί να γίνεις αναλυτικός και να μας εξηγήσεις ποια παιχνίδια παίζουν ικανοποιητικά με τι ρυθμίσεις και σε τι αναλύσεις. Ετσι θα γίνεις παρα πολύ χρήσιμος γι'αυτόν που ρωτάει , πολύ περισσότερο από το να αμύνεσαι τσάμπα υπέρ της APU που το 90% αυτών που μας διαβάζουν έχουν ήδη διαμορφωμένη γνώμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα