Προς το περιεχόμενο

συνδεση ps4 με παλιο home cinema

nikos360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια εχω αυτο το home cinema [/link] http://www.olcso.hu/muszaki_cikk/hazimozi_rendszer/Millenium_MN_9704_hazimozi_rendszer-arak_541586770.html  και λεω να το συνδεσω με optical τι μου προτεινεται? το πισω μερως του home cinema ειναι αυτο Back_BIG.JPG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ετσι και αλλιως δεν εχεις αλλη επιλογη...χρησιμοποιεις και αλλες πηγες εκτος απο το ps4?

Αν η τηλεοραση σου εχει οπτικη ή coaxial μπορεις να το κανεις και μεσω της τηλεορασης. 

μόνο εγώ βλέπω ότι όλες οι υποδοχές είναι Out και δεν υπάρχει ούτε μια IN;

Αυτό πήγα ν γράψω και εγώ. Σαν dvd player μοιάζει 

Με βάση τις εικόνες από το google είναι dvd player και δεν μπορείς να συνδέσεις κάποια συσκευή στο μηχάνημα.

Το λινκ που έχεις βάλει (ts) είναι από άλλο μοντέλο σε σχέση με το μηχάνημα της φωτογραφίας σου.

https://www.google.gr/search?q=millenium+MN+9601&rlz=1C1PRFE_enGR626GR626&espv=2&biw=1280&bih=937&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjc-NjQq6LKAhXE2ywKHWRyBiAQsAQIJQ#imgrc=_

• Like 1

Αν το ps4 βγάζει μόνο hdmi και optical τότε δεν μπορείς να το συνδέσεις.

Γιατι δεν μπορει? 99% οπως φαινεται στην εικονα(δεν ειναι καθαρη) εχει optical in το μηχανημα του.

Γιατι δεν μπορει? 99% οπως φαινεται στην εικονα(δεν ειναι καθαρη) εχει optical in το μηχανημα του.

Είναι optical out για σύνδεση σε ενισχυτή και όχι optical in

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...