nikos360 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα παιδια εχω αυτο το home cinema [/link] http://www.olcso.hu/muszaki_cikk/hazimozi_rendszer/Millenium_MN_9704_hazimozi_rendszer-arak_541586770.html και λεω να το συνδεσω με optical τι μου προτεινεται? το πισω μερως του home cinema ειναι αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christaras1990 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ετσι και αλλιως δεν εχεις αλλη επιλογη...χρησιμοποιεις και αλλες πηγες εκτος απο το ps4? Αν η τηλεοραση σου εχει οπτικη ή coaxial μπορεις να το κανεις και μεσω της τηλεορασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 μόνο εγώ βλέπω ότι όλες οι υποδοχές είναι Out και δεν υπάρχει ούτε μια IN; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 μόνο εγώ βλέπω ότι όλες οι υποδοχές είναι Out και δεν υπάρχει ούτε μια IN; Αυτό πήγα ν γράψω και εγώ. Σαν dvd player μοιάζει Με βάση τις εικόνες από το google είναι dvd player και δεν μπορείς να συνδέσεις κάποια συσκευή στο μηχάνημα. Το λινκ που έχεις βάλει (ts) είναι από άλλο μοντέλο σε σχέση με το μηχάνημα της φωτογραφίας σου. https://www.google.gr/search?q=millenium+MN+9601&rlz=1C1PRFE_enGR626GR626&espv=2&biw=1280&bih=937&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjc-NjQq6LKAhXE2ywKHWRyBiAQsAQIJQ#imgrc=_ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos360 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 παιδια αυτο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Αν το ps4 βγάζει μόνο hdmi και optical τότε δεν μπορείς να το συνδέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christaras1990 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Αν το ps4 βγάζει μόνο hdmi και optical τότε δεν μπορείς να το συνδέσεις. Γιατι δεν μπορει? 99% οπως φαινεται στην εικονα(δεν ειναι καθαρη) εχει optical in το μηχανημα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 δεν είναι κυκλωμένο στο output πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Γιατι δεν μπορει? 99% οπως φαινεται στην εικονα(δεν ειναι καθαρη) εχει optical in το μηχανημα του. Είναι optical out για σύνδεση σε ενισχυτή και όχι optical in Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα