rafinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά! Έχω δύο προβλήματα. 1)Υπάρχουν μερικοί υπολογιστές σε ένα δίκτυο με έναν σέρβερ που τρέχει σε Windows 2000 (δεν είμαι εγώ ο υπαίτιος). Στο δίκτυο υπάρχουν κάποιοι υπολογιστές που τρέχουν XP και βλέπουν κανονικά έναν κοινόχρηστο φάκελο που υπάρχει στον Server και ένας με Windows 7 που βλέπει κανονικά τον σέρβερ αλλά για να συνδεθεί σε αυτόν ζητάει username και κωδικό. Πως λύνεται αυτό; Να πω πως στον σέρβερ ο φάκελος έχει στα shared permissions το everyone. 2)Οι υπολογιστές του εν λόγω δικτύου, μόλις ενεργοποιηθούν (οποιοσδήποτε από αυτούς), μπαίνουν κανονικά στο ίντερνετ. Μετά από λίγη ώρα όμως σταματάνε να ανοίγουν κάποιες σελίδες όπως είναι για παράδειγμα το google (στο bing μπαίνει κανονικότατα) και καμιά φορά και μερικές σελίδες της microsoft (για παράδειγμα ήθελα να κατεβάσω το autoruns και δεν μου άνοιγε το λινκ... σίγουρα θα υπήρχαν και άλλες σελίδες που δεν άνοιγαν). Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Να πω πως υπάρχει και υπολογιστής φρεσκοφορμαρισμένος που δεν παίζει να έχει κάποιο Malware κτλ. Αυτά. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2016 από rafinos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα