Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας εχω πει στην μητερα μου να μην μ βαλει την κολονια εκει που ειναι οι σκληροι μ δισκοι ειτε εξωτερικοι μικροι ειτε εξωτερικοι μεγαλοι δεν ακουει με αποτελεσμα να ξεσηλησει η κολονια και να παει σε ενα εξωτερικο δισκο και να βγαστη το usb του καθως και ο σκληρος δισκος ηταν ενας: HDD 1TB VERBATIM Store N Go USB 3.0 53071 τον εβαλα πανω για να τον τσακαρω και ολα φενοντουσαν φυσιολογικα να ανοιγουν φακελλοι αρχεια κλπ ομως τωρα που τον ξανα εβαλα:

δεν μ αναγνωριζει την συσκευη τι να κανω ;

Τα δεδομενα πως φενοντουσαν:

post-242068-0-94472900-1452522582_thumb.png

http://postimg.org/gallery/3ai90vpcy/23fd4ef7/

Υπαρχει προγραμμα που να εντοπισει τα σφαλματα σε αρχεια ;

Δημοσ.

Το ξεσηλησει παει και ερχεται ας πουμε ξεχειλίσει,αλλα αυτο το  "βγαστη το usb"ξεπερναει το IQ μου και  πολλών  αλλων πιστευω εδω μεσα.Αν ειναι κατι κυπριακο για κανε μεταφραση γιατι ......δεν καταλαβαινω μια  καρντια μου.....

• Like 2
Δημοσ.

Το ξεσηλησει παει και ερχεται ας πουμε ξεχειλίσει,αλλα αυτο το  "βγαστη το usb"ξεπερναει το IQ μου και  πολλών  αλλων πιστευω εδω μεσα.Αν ειναι κατι κυπριακο για κανε μεταφραση γιατι ......δεν καταλαβαινω μια  καρντια μου.....

Εχει γινει μουσκεμα που λεμεν το usb του βγαχυκε.

Δημοσ.

Το πιο πιθανό και αισιόδοξο σενάριο είναι να χάλασε η πλακέτα της θήκης του δίσκου. Οπότε το επόμενο που κάνεις όπως είπε ο spyros από πάνω μου είναι να ανοίξεις την θήκη και να βγάλεις τον δίσκο από μέσα ώστε να τον συνδέσεις απευθείας σε έναν υπολογιστή σαν εσωτερικό δίσκο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...