zeniath Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν, έβαλα σε σπίτι που πήγα Cosmote ιντερνετ, και από τότε που το έβαλα οι Ιστοσελίδες αργούν να ανοίξουν, ώρες ώρες κάποια https βγάζει error και πρέπει από μόνο του να κάνει refresh για να ανοίξουν (παίρνει κανά 20λεπτο ξέρω γω). Λες και είναι τα ζώα μου αργά ο DNS ?(ιδέες πετάω δεν ξέρω). Το θέμα είναι ότι δεν είναι πρόβλημα του PC, όλες οι άλλες συσκευές που έχω συνδέσει κάνουν πολύ περισσότερο απ'ότι πρέπει για να ανοίξουν διάφορες ιστοσελίδες (πχ 1 λεπτό να ανοίξει το κινητό app από ενημερωτικό site, ενώ κανονικά παίρνει 5 δευτερόλεπτα). Link Status Up Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate(Up/Down) 1022/12030 kbps Attainable Rate(Up/Down) 1123/13244 kbps Noise Margin(Up/Down) 12.4/10.4 dB Line Attenuation(Up/Down) 12.9/22.5 dB Output Power(Up/Down) 12.4/19.7 dBm Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 8/384 Interleave Delay(Up/Down) 14/15 ms INP(Up/Down) 1.5/1.5 symbols Profile N/A LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors(Up/Down) 0/148 FEC Errors(Up/Down) 0/461219 Εδώ είναι και τα χαρακτηριστικά της σύνδεσης. Κάποιο θέμα από τον ΟΤΕ είναι, αλλά ως τι να τους το δώσω σαν βλάβη; Τους το έδωσα μια φορά γιατί είχα αποσυνδέσεις και το έφτιαξαν μέσα σε μισή μέρα (δεν έχω παράπονο)
zeniath Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Εννοείται με ethernet, αυτά δεν τα ρωτάμε... Edit: να πω ότι το σπίτι είχε 2 διπολικές πρίζες τηλεφώνου τις οποίες άλλαξα σε RJ11 και στις πρίζες είναι ΜΟΝΟ συνδεδεμένο το router απευθείας (η άλλη είναι κενή) χωρίς τίποτε ενδιάμεσα στο router και στην πρίζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα