Προς το περιεχόμενο

Intel DC P3500 Series 400GB στα 160ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελουν ενα γκαζι λεω  εγω.......γιατι νομιζουν οτι θα τους περασει....το προμο της ιντελ!και οτι αλλη δικαιολογια θα πουν...απο την στιγμη που αποδεκτηκαν την παραγγελια και τηλεφωνησαν για την επικυροποιηση....

Μην το αφήσετε 

Τι μπορείς να ζητήσεις; Να ολοκληρωθεί η παραγγελία σου;

Δημοσ.

καποιος απο θεσσαλονικα....μπορει να δωσει ινφο για το εν λογο μαγαζι;

Με τις ώρες και τις μέρες τους. Άλλες φορές φέρονται κανονικά, και άλλες είναι αγενέστατοι, με "υφάκι" και ειρωνεία.

Aκόμα και στο σκρουτζ φαίνεται αυτό, όπου απαντάνε ειρωνικά σε αρνητικές αξιολογήσεις, ή δεν απαντάνε και καθόλου σε αξιολογήσεις με στοιχεία και τεκμηριωμένα παράπονα.

Τους αποφεύγω ακόμα κι αν είναι οι μόνοι που διαθέτουν κάτι που θέλω να πάρω ή το έχουν φθηνότερα. Δεν αξίζει τη σύγχυση.

Δημοσ.

ναι,απο την στιγμη που το πουλανε ακομα..και ειπαν για προμο της εταιρειας.....και υπαρχει και το μαμημενο ιστορικο της επικοινωνιας για την αποδοχη της παραγγελειας απο ΑΥΤΟΥΣ....ε λοιπον το ποτηρι ξεχειλησε(απο τις λιγες φορες...με μεγαλη λιστα ακυρωσεων απο τους εν λογο)...και τις διαφορετικες δικαιολογιες που ακουσα....ακομα και για την ωρα της παραγγελιας(απιστευτο και ομως αληθινο...ελεγαν για αλλη μερα οτι ολοκληρωθηκε..χαχαχα)..... :mad: :mad:

Με τις ώρες και τις μέρες τους. Άλλες φορές φέρονται κανονικά, και άλλες είναι αγενέστατοι, με "υφάκι" και ειρωνεία.

Aκόμα και στο σκρουτζ φαίνεται αυτό, όπου απαντάνε ειρωνικά σε αρνητικές αξιολογήσεις, ή δεν απαντάνε και καθόλου σε αξιολογήσεις με στοιχεία και τεκμηριωμένα παράπονα.

Τους αποφεύγω ακόμα κι αν είναι οι μόνοι που διαθέτουν κάτι που θέλω να πάρω ή το έχουν φθηνότερα. Δεν αξίζει τη σύγχυση.

οπως τα λες,ειναι τελικα......

αλλα τωρα ειναι πλεον τραγικοι,και ας ειναι καλα ο σαξος55 με το τοπικ του.....θα περιμενει η επιστολη για 10 μερες,οπως ειχαμε συμφωνησει στην επικυρωση.

και για να εξηγουμε .....αν ελεγαν οτι ηταν λαθος απο υπαλληλο στην καταχωριση του δισκου,θα ελεγα οκ,ανθρωποι ειμαστε κτλ.τελος εκει.

Ειδομε λοιπον.

Δημοσ.

Λιγο χλωμο η Ελληνικη Intel να εκανε κατι τετοιο για πολλους λογους.

Απο εκει και περα οσο δεν τσινατε σε τετοιες τακτικες δεν θα αλλαξει τιποτα, θα το ξανακανουν οπως ολοι.

Δημοσ.

Αυτη η γελοιοτητα που εχει ο Ελληναρας αμεσως να κοροιδεψει τον πελατη....πες ρε οτι εκανες λαθος,ζητα ενα συγγνωμη και τελειωσε το θεμα εκει!

Ακου ηταν προσφορα της Intel!!!

Δημοσ.

Αν και απάντησαν άλλοι. Αυτή η κατάσταση με κάποιους πρέπει να σταματήσει. Πως είναι δυνατόν να χρησιμοποιείς το όνομα μιας πολύ μεγάλης εταιρείας και να ρίχνεις το φταίξιμο σε αυτούς ?

Δημοσ.

Εμένα μου ρίξανε άκυρο μου είπαν ότι υπήρχε προσφορά της Intel που έληγε το απόγευμα εγώ άργησα όσοι ρίξατε νωρίς παραγγελίες μια χαρά

To σωστό είναι, επειδή νομίζουν πως είναι έξυπνοι και εμείς μ@λ@κες, να στείλεις ένα mail στην αντιπροσωπεία αναφέροντας ποιος σου είπε για την προσφορά της Intel και στη συνέχεια να ρωτήσεις σε ποια άλλα καταστήματα ίσχυε η προσφορά.

Και ας βρουν άκροι οι έξυπνοι με την Intel...

Δημοσ.

To σωστό είναι, επειδή νομίζουν πως είναι έξυπνοι και εμείς μ@λ@κες, να στείλεις ένα mail στην αντιπροσωπεία αναφέροντας ποιος σου είπε για την προσφορά της Intel και στη συνέχεια να ρωτήσεις σε ποια άλλα καταστήματα ίσχυε η προσφορά.

Και ας βρουν άκροι οι έξυπνοι με την Intel...

Εγώ αυτό ακριβώς θα κάνω. Εχω και τα ονόματα αυτών που μίλησα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ αυτό ακριβώς θα κάνω. Εχω και τα ονόματα αυτών που μίλησα.

Εχει η intel αντιπροσωπια στην Ελλαδα; Αντε το πολυ πολυ να τους κραξεις στην quest και στην oktabit που ειναι επισημοι εισαγωγεις, αλλα ΚΑΙ; Παραεισαγωγη κανουν στην visionstudio, οποτε χ#στηκ@ν.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ριξεις ακομα ενα αρνητικο review στο skroutz, μονο εκει θα νιωσουν.

Δημοσ.

Ειτε την Ιντελ παρεις ειτε τον Θεο τον ιδιο ,δισκο δεν παιρνεις.Τωρα ολα τα υπολοιπα ειναι για εσωτερικη καταναλωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...