Προς το περιεχόμενο

Intel DC P3500 Series 400GB στα 160ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια το δινουν 160 ευρω...Αξιζει?

Η ερώτηση δεν είναι αν αξίζει αλλά αν ισχύει ή πρόκειται για λάθος.99.9% είναι λάθος παρόλ'αυτά μου είπανε ότι θα έρθει κανονικά σε 7 μέρες από σήμερα που παράγγειλα ! Στην πορεία πιστεύω θα με ενημερώσουν πως επρόκειτο για λάθος

Δημοσ.

Μήπως είναι λάθος. Πήρε τηλέφωνο κάποιος να ρωτήσει;

Η ερώτηση δεν είναι αν αξίζει αλλά αν ισχύει ή πρόκειται για λάθος.99.9% είναι λάθος παρόλ'αυτά μου είπανε ότι θα έρθει κανονικά σε 7 μέρες από σήμερα που παράγγειλα ! Στην πορεία πιστεύω θα με ενημερώσουν πως επρόκειτο για λάθος

Δημοσ.

Παπάτζα είναι αυτό για την προσφορά.Εγώ και ένας φίλος είχαμε κάνει ο ένας χθες το πρωι και ο άλλος προχθές και σήμερα μας πήρανε να μας πουν πως δεν υπάρχει απόθεμα.

Δημοσ.

θελουν ενα γκαζι λεω  εγω.......γιατι νομιζουν οτι θα τους περασει....το προμο της ιντελ!και οτι αλλη δικαιολογια θα πουν...απο την στιγμη που αποδεκτηκαν την παραγγελια και τηλεφωνησαν για την επικυροποιηση....

καποιος απο θεσσαλονικα....μπορει να δωσει ινφο για το εν λογο μαγαζι;

Δημοσ.

προσωπικά δεν ασχολήθηκα γιατί δεν έχω και την καλύτερη εμπειρία από το εν λόγο μαγαζί

πχ χθες τους ρώτησα για ένα corsair ssd adapter (αξίας 5,40Ε) και χρεώνουν αποστολή γι αυτό το πραγματάκι 6,70Ε!!!

Μεγάλο φάουλ αυτό που ειπώθηκε με την intel. Μην το αφήσετε έτσι.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...