Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σου πω.. Γιατί πήγε και έδωσε η γυνάικα μου 440 ευρώ για να αγοράσει σίδερο :-)))) Κάποια ´´ζημιά´´ πρέπει να κάνω και εγω!!! :-))))

Είσαι μερακλής φίλε μου!!

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παντως απορω πως εκφραζεστε ετσι για αυτους που επελεξαν το iphone με 16gb......  τους χαρακτηριζετε ασχετους και οτι απλα το παιρνουν για να πουλανε μουρη......

και εγω το 16 επελεξα και παρολο που τραβαω αρκετες φωτογραφιες δε μου γεμιζει με τιποτα.... πως? google photos με απεριοριστο αποθηκευτικο χωρο και δεν κρατας τιποτα στη συσκευη....... βαζεις αυτοματο back up οποτε ανεβαινουν αμεσα οι κανουργιες μολις συνδεθεις με wifi και κρατας και backup    και δε χρειαζεται καν γρηγορο ιντερνετ για να τις δεις...... ουτε χρησιμοποιει πολλα mb.....

οποτε δεν ειναι ολοι ασχετοι οσοι παιρνουν το 16...

• Like 2
Δημοσ.

παντως απορω πως εκφραζεστε ετσι για αυτους που επελεξαν το iphone με 16gb......  τους χαρακτηριζετε ασχετους και οτι απλα το παιρνουν για να πουλανε μουρη......

και εγω το 16 επελεξα και παρολο που τραβαω αρκετες φωτογραφιες δε μου γεμιζει με τιποτα.... πως? google photos με απεριοριστο αποθηκευτικο χωρο και δεν κρατας τιποτα στη συσκευη....... βαζεις αυτοματο back up οποτε ανεβαινουν αμεσα οι κανουργιες μολις συνδεθεις με wifi και κρατας και backup    και δε χρειαζεται καν γρηγορο ιντερνετ για να τις δεις...... ουτε χρησιμοποιει πολλα mb.....

video τραβάς φίλε μου? γιατί ένα κλιπάκι 3 λεπτών στη μέγιστη ανάλυση πιάνει πάνω από 1gb. Δεν ειναι οι φωτογραφίες που πιάνουν χώρο. είναι κυρίως το βίντεο

Δημοσ.

Κοίταξε υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό που αγοράζει iphone ή και κλώνο του iphone για αυτόν ακριβώς τον λόγο, για να πουλάει μούρη... Προσωπικά θεωρώ τραγικό πχ να δίνει ο άλλος 700€ για κινητό και να σου λέει στη δουλειά θα σου κάνω αναπάντητη για να με πάρεις γιατί δεν έχω κάρτα... Υπάρχει και το ανάποδο φυσικά, άνθρωποι που κράζουν τα iphone απλά και μόνο γιατί δεν μπορούν να τα αποκτήσουν... Πολλοί πάλι κοιτούν μια συσκευή βλέποντας πχ μόνο τα specs της και όχι το λειτουργικό και τη διαχείριση του...

Μη θίγεστε παιδιά ο καθένας αξιοποιεί όπως θέλει τα χρήματα του, κάτι που για τον έναν μπορεί να είναι πεταμένα λεφτά για τον άλλον μπορεί να είναι αγορά που σχεδίαζε και ήθελε μήνες... Εγώ πχ προτιμώ το win και ας είμαστε ισχυρή μειοψηφία (αν ήμασταν κόμμα με  το ζόρι θα μπαίναμε στη βουλή :-D ). Αυτή είναι η χαρά της Δημοκρατίας και καλό είναι για λόγους ανταγωνισμού να επιλέγουμε περισσότερα από ένα προϊόντα, λογισμικά κτλ...

• Like 4
Δημοσ.

video τραβάς φίλε μου? γιατί ένα κλιπάκι 3 λεπτών στη μέγιστη ανάλυση πιάνει πάνω από 1gb. Δεν ειναι οι φωτογραφίες που πιάνουν χώρο. είναι κυρίως το βίντεο

δε σου φτανουν τοσα giga μονο για video? αν δε σου φτανουν παρε το 128

Κοίταξε υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό που αγοράζει iphone ή και κλώνο του iphone για αυτόν ακριβώς τον λόγο, για να πουλάει μούρη... Προσωπικά θεωρώ τραγικό πχ να δίνει ο άλλος 700€ για κινητό και να σου λέει στη δουλειά θα σου κάνω αναπάντητη για να με πάρεις γιατί δεν έχω κάρτα... Υπάρχει και το ανάποδο φυσικά, άνθρωποι που κράζουν τα iphone απλά και μόνο γιατί δεν μπορούν να τα αποκτήσουν... Πολλοί πάλι κοιτούν μια συσκευή βλέποντας πχ μόνο τα specs της και όχι το λειτουργικό και τη διαχείριση του...

Μη θίγεστε παιδιά ο καθένας αξιοποιεί όπως θέλει τα χρήματα του, κάτι που για τον έναν μπορεί να είναι πεταμένα λεφτά για τον άλλον μπορεί να είναι αγορά που σχεδίαζε και ήθελε μήνες... Εγώ πχ προτιμώ το win και ας είμαστε ισχυρή μειοψηφία (αν ήμασταν κόμμα με  το ζόρι θα μπαίναμε στη βουλή :-D ). Αυτή είναι η χαρά της Δημοκρατίας και καλό είναι για λόγους ανταγωνισμού να επιλέγουμε περισσότερα από ένα προϊόντα, λογισμικά κτλ...

δε θιγομαι απλα να προσεχουν μερικοι πως εκφραζονται.....  Συμφωνω απολυτα οτι καποιοι το παιρνουν για μουρη.....

ομως δεν ειναι το μοναδικο ακριβο κινητο ποσοι πηραν το καινουργιο z5 premium που οταν βγηκε η τιμη ηταν στο θεο ή το s6 edge.... και αυτο που λες για την καρτα οτι δεν εχουν να κανουν μια κληση ο καθενας κανει τις επιλογες του μπορει να δωσει οτι εχει και δν εχει και μετα δεν εχει να φαει.......

προσωπικα ημουν παντα χρηστης android και μολις απεκτησα το πρωτο μου iphone μπορει το λειτουργικο του να ειναι τερμα περιορισμενο αλλα για να λεμε την αληθεια την ποιοτητα του τοσο εξωτερικα οσο και εσωτερικα οσων αφορα τη συναρμογη  δεν την ειδα σε κανενα αλλο κινητο

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω ομως γιατι καποιος να φτασει σε σημειο να δωσει 750ευρω για κινητο με δοσεις :)

Την ίδια απορία έχω και εγώ αλλά όχι για τους φραγκάτους αλλά για όσους ξέρω πως δουλεύουν για 400€ το μήνα και όμως έχουν αγοράσει με δόσεις iPhone ή Samsung Edge.

Δημοσ.

Την ίδια απορία έχω και εγώ αλλά όχι για τους φραγκάτους αλλά για όσους ξέρω πως δουλεύουν για 400€ το μήνα και όμως έχουν αγοράσει με δόσεις iPhone ή Samsung Edge.

αυτο το κακο εχουμε στην Ελλαδα.... ασχολουμαστε παντα με το τι κανει ο αλλος......

γιατι πηρε τοσο ακριβο αυτοκινητο ενω δουλευει για τ μεροκαματο? που τα βρηκε τα λεφτα?

γιατι αφου δουλευει για 400 ευρω παει και χρεωνεται για να παρει ενα κινητο?

ο καθενας κανει τις επιλογες του.... ετσι γουσταρει θελει να παρει κατι καλο και ας το παρει με δοσεις

Δημοσ.

αν υπολογίσεις ότι από τα 16gb ουσιαστικά έχει 10gb διαθέσιμα και ότι με τα βασικά και μόνο apps πιάνεις εύκολα άλλα 5gb, αυτό σημαίνει ότι έχει 5gb ελεύθερα στην καλύτερη περίπτωση για μουσική, φωτογραφίες και βίντεο. 

Ένα λεπτό βίντεο είναι 375-400mb. Και μόνο βίντεο να τραβήξεις, μετά από 12 λεπτά γέμισε. Κι αν δεν τραβάς 4Κ, ποιος ο λόγος να δώσεις παραπάνω λεφτά για το 6s και να μην πάρεις το 6 στα 64gb στα ίδια ή λιγότερα λεφτά... just saying...

• Like 2
Δημοσ.

αν υπολογίσεις ότι από τα 16gb ουσιαστικά έχει 10gb διαθέσιμα και ότι με τα βασικά και μόνο apps πιάνεις εύκολα άλλα 5gb, αυτό σημαίνει ότι έχει 5gb ελεύθερα στην καλύτερη περίπτωση για μουσική, φωτογραφίες και βίντεο. 

Ένα λεπτό βίντεο είναι 375-400mb. Και μόνο βίντεο να τραβήξεις, μετά από 12 λεπτά γέμισε. Κι αν δεν τραβάς 4Κ, ποιος ο λόγος να δώσεις παραπάνω λεφτά για το 6s και να μην πάρεις το 6 στα 64gb στα ίδια ή λιγότερα λεφτά... just saying...

ο καθενας με τις αναγκες του...........

δεν τραβανε ολοι βιντεο και φωτογραφιες με το κινητο.......   εγω που τα ανεβαζω ολα στο cloud μονο οι εφαρμογες μου πιανουν χωρο.....

εχω ελευθερα 8 giga

Δημοσ.

Χειρότεροι είναι αυτοί με στεγαστικό, το οποίο θα το πληρώσουμε εσύ κι εγώ!

• Like 5
Δημοσ.

αυτο το κακο εχουμε στην Ελλαδα.... ασχολουμαστε παντα με το τι κανει ο αλλος......

γιατι πηρε τοσο ακριβο αυτοκινητο ενω δουλευει για τ μεροκαματο? που τα βρηκε τα λεφτα?

γιατι αφου δουλευει για 400 ευρω παει και χρεωνεται για να παρει ενα κινητο?

ο καθενας κανει τις επιλογες του.... ετσι γουσταρει θελει να παρει κατι καλο και ας το παρει με δοσεις

Δεν εχω κανενα προβλημα αγαπητε με το τι κινητο αγοραζει ο καθενας.Η κλαψα ομως ειναι που μου την δινει στα νευρα οπως και στους περισσοτερους απο μας.Θες να αγορασεις κινητο με 800ευρω και να δουλευεις για 500ευρω τον μηνα οκ,αλλα μετα μην κλεγεσαι για την κατασταση της χωρας και τους μισθους κλπ.

Προφανως και ο καθενας κανει τις επιλογες του απλα το θεμα ειναι οτι στο iphone παλια αγοραζες design,κατασκευη και ios επειδη το android δεν ειναι στην φαση που ειναι τωρα.

Το θεμα ομως ειναι οτι εν ετη 2016 ειναι τοσες πολλες οι επιλογες,με το σημαντικοτερο τα χρηματα που σου περισσευουν στην τσεπη(την δικια σου σαν αγοραστης και δεν βαζω και την κατασταση που ειμαστε)που οντως μας προκαλει εντυπωση γιατι ο κοσμος εξακολουθει να αγοραζει iphone και κυριως το 16ρι.

δε θιγομαι απλα να προσεχουν μερικοι πως εκφραζονται.....  Συμφωνω απολυτα οτι καποιοι το παιρνουν για μουρη.....

ομως δεν ειναι το μοναδικο ακριβο κινητο ποσοι πηραν το καινουργιο z5 premium που οταν βγηκε η τιμη ηταν στο θεο ή το s6 edge.... και αυτο που λες για την καρτα οτι δεν εχουν να κανουν μια κληση ο καθενας κανει τις επιλογες του μπορει να δωσει οτι εχει και δν εχει και μετα δεν εχει να φαει.......

προσωπικα ημουν παντα χρηστης android και μολις απεκτησα το πρωτο μου iphone μπορει το λειτουργικο του να ειναι τερμα περιορισμενο αλλα για να λεμε την αληθεια την ποιοτητα του τοσο εξωτερικα οσο και εσωτερικα οσων αφορα τη συναρμογη  δεν την ειδα σε κανενα αλλο κινητο

το παραπανω πες το στους κατοχους Iphone 6 plus οταν και εγινε γνωστο το προβλημα με το λυγισμα(που η εταιρια φυσικα ποτε δεν παραδεχτηκε αλλα κοιταξε να διορθωσει στα επομενα κινητα).

Iphone 6s 16gb.

Χωρις δυνατοτητα επεκτασης χωρου και δεν ξεκινανε τα μοντελα απο 32gb,αλλα για να παρεις το 64ρι μοντελο(γιατι το καταργησε το 32αρι)πρεπει να δωσεις 140+ευρω.

Μικρη μπαταρια(χρονια τωρα αυτο το προβλημα και καλα να μην το κανουν πιο παχυ το κινητο).Ελα μου ομως που εβγαλε θηκη με ενσωματομενη μπαταρια(που το κανει να φενεται πιο χοντρο)και που την πουλαει για 100ευρω,αντι να βελτιωσει την μπαταρια του κινητου.

1χρονος εγγυηση(αν και κανονικα εχεις 2χρονια,αλλα αφου δεν το εχει κανει ξεκαθαρο η ιδια η εταιρια και αφου εχει φαει και ενα καρο προστιμα απο αλλες χωρες του εξωτερικου γιαυτο βρισκουν πατημα τα ελληνικα καταστηματα)

Και αυτα τα λεω γιατι ειχε περασει για ενα διαστημα το 6ρι.

υψηλο δεικτη Sar.Ανεκαθεν προβλημα των iphone που οσο μεγαλωσε η οθονη τοσο ανεβηκε και η ακτινοβολια αντι να την ριξουν.

Επισης εμεις εδω σχολιαζουμε κυριως για οσους αναρωτιουνται αν αξιζει το κινητο αυτο σε αυτη την τιμη γενικα.

Ουτε ολος ο κοσμος αγοραζει κινητα με 700+ευρω που λες παραπανω, και αυτα που αναφερεις σαν χρηση σου ειμαι σιγουρος οτι τα εκανες(και καλυτερα)και με φθηνοτερα κινητα.

Αλλωστε αυτος που θελει πραγματικα να παρει το κινητο δεν προκειται καν να μπει στον κοπο να διαβασει σχολια ή να το ψαξει παραπανω θα μπει στο κοντινο καταστημα(Γερμανος,Πλαισιο)και θα το παρει.

Αρα μια χαρα τα λεμε κυριως προς ενημερωση του κοσμου.Καλη καμερα και μπαταρια πχ εχει και το Lumia 640 και κοστιζει μολις 140ευρω και δεν κολλαει κιολας :)

• Like 3
Δημοσ.

Να βάλω πάντως και τη δική μου άποψη τελευταία στο τραπέζι, επειδή εχω αυτή τη στιγμή τρεις συσκευές από τις τρεις κορυφαίες πλατφόρμες (6 plus, flex 2, 640xl) την αίσθηση ελβετικού σουγιά που δίνει το iPhone δεν την εχει κανένα.

Και τελευταίο: όσοι αναφέρεστε στην ταχύτητα των WP, εφαρμογές instant messaging χρησιμοποιείτε;

Πόσα δευτερόλεπτα κάνει πχ ο messenger να ανοίξει και να συγχρονίσει στη δίκη σας WP συσκευή;

Το αυτό ισχύει και για τα viber, what's app, κλπ, άρα δεν είναι θέμα κακογραμμένων εφαρμογών, κάτι άλλο φταίει.

Αρκετά νομίζω ασχοληθήκαμε με το θέμα του αν πρέπει να αγοράσει κάποιος iPhone, 16gb iPhone κλπ.

Το παρόν thread είναι για ενημέρωση αυτών που ενδιαφέρονται για την αγορά της εν λόγω συσκευής.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω επιδότηση από cosmote 400 euros από 2 γραμμές και θέλω να πάρω το iphone 6s. Tι μου λένε... Η τιμή(639) ισχύει μόνο για αγορά σκέτης συσκευής... Αμα το πάρεις με αναβάθμιση η τιμή είναι 739+ και λέω εγώ πάνε με τα καλά τους????

• Like 1
Δημοσ.

Θα το έκανα έτσι αλλα είναι εταιρικό οπότε δεν θέλω να χρεώσω την εταίρεια μου 639 χώρια για το κινητό μου :-( θα πάρω την επιδότηση και υλτη διαφορά θα την καλύψω από τη τσέπη μου. (Πουλώντας το iphone 6 που έχω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...