Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιο λετε "αξιζει" περισσοτερο, το 2 η το 4; Για light χρηση...

Για οποιαδήποτε χρήση 4,για 70 ευρώ διαφορά έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά,μην το σκέφτεσαι καν..

Και μόνο browsing να κάνεις θα ¨κρατήσει¨ άνετα 2-3 χρόνια παραπάνω σε σχέση με το 2.

Δημοσ.

Να συμπληρώσω ότι και το Πλαίσιο έβγαλε ανάλογη προσφορά και έχει και το 64GB στα 749€. Δεν είναι φθηνότερο από Skroutz, αλλά οι 12 άτοκες δόσεις είναι ένα θετικό.

Δημοσ.

εγω τσιμπισα το 4

το βρισκω πιο value for money...

κ πιστευω σε μελλοντικες αναβαθμισεις του ios θα αντεχει περισσοτερο

το μονο που ανησυχω ειναι αν θα με βολεψει μιας κ τοσα χρονια ειμαι χρηστης tablet android

Δημοσ.

Αν πάρεις iPad δεν υπάρχει επιστροφή... Πας μονο για το επόμενο.

Απλά, να επιλέξεις το σωστό μέγεθος.

8 μου φαινόταν μικρό, τώρα στο 10αρι ίσως κάποια στιγμή να είναι μεγάλο (οι γραμματοσειρές εννοώ)

Δημοσ.

Μεγαλο εχω ηδη windows tablet pc κ δεν το αλλαζω με τιποτα!!!

Στιε μικρες ιτσες ομως ειχα android...

Μακαρι να με βολεψει το ipad...

Δημοσ.

Εγώ είμαι μεταξύ ipad mini4 και Nexus 9 στα 369. Τί λέτε? Ποιο είναι πιο δυνατό?

Τουλάχιστον η δικιά μου εμπειρία από neuxs 9 ήταν τραγική. Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιο lag ούτε σε κινητό των 50 euro σε βασικά πράγματα όπως browsing. Το αναφέρουν αρκετοί, όχι όμως όλοι. Το αντικατέστησα τελικά με ένα xperia z4 tablet και βρήκα την υγειά μου :-)

Δημοσ.

είχες κάνει όμως και το τελευταίο update? λένε ότι φτιάχνει

Το είχα κανει (6.0.1) και καμία διαφορά δεν είδα. Σε chrome και γενικότερα Multitasking ήταν εφιάλτης.

Δημοσ.

Να συμπληρώσω ότι και το Πλαίσιο έβγαλε ανάλογη προσφορά και έχει και το 64GB στα 749€. Δεν είναι φθηνότερο από Skroutz, αλλά οι 12 άτοκες δόσεις είναι ένα θετικό.

Δεν ξερω ομως γιατι καποιος να φτασει σε σημειο να δωσει 750ευρω για κινητο με δοσεις :)

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξερω ομως γιατι καποιος να φτασει σε σημειο να δωσει 750ευρω για κινητο με δοσεις :)

Για τον ίδιο λόγο που κάποιος προτιμάει μακαρόνια barrila και όχι Stella. Η που αγοράζει μπλουζάκι αρμανι και όχι pull and bear. Είναι θέμα προσωπικής προτίμησης το πως τρώει ο καθένας τα λεφτά του. Όλα τα ίδια κάνουν, αλλά δεν είναι τα ίδια.

• Like 4
Δημοσ.

Να σου πω.. Γιατί πήγε και έδωσε η γυνάικα μου 440 ευρώ για να αγοράσει σίδερο :-)))) Κάποια ´´ζημιά´´ πρέπει να κάνω και εγω!!! :-))))

• Like 2
Δημοσ.

Να σου πω.. Γιατί πήγε και έδωσε η γυνάικα μου 440 ευρώ για να αγοράσει σίδερο :-)))) Κάποια ´´ζημιά´´ πρέπει να κάνω και εγω!!! :-))))

Μαρεσεις :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...