Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Έχω ένα PC με Windows XP και δεν φορτώνει τα windows καθόλου διότι μου εμφανίζει μια μαύρη οθόνη με το ακόλουθο μήνυμα:

Δεν ήταν δυνατή η εκκίνηση των Windows επειδή κλπ.. είναι κατεστραμμένο:

<Windows root>\system32\hal.dll.

Εγκαταστήστε πάλι ένα αντίγραφο του παραπάνω κλπ..  

Πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό? Υπάρχει κάποιος τρόπος? 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.

Δοκίμασα το Μέθοδο 1 και δεν έγινε τίποτα. Δοκίμασα την μέθοδο 3 αλλά στο βήμα 5 που κανονικά επιλέγεις το νούμερο ένα για το windows σου εμένα δεν μου το εμφανίζει. Σε εμένα αμέσως αφού πατήσω το R για την κονσόλα , με πετάει στην κονσόλα αποκατάστασεις και εμφανίζει       c:/ >     αν εκέι πληκτρολογήσω το bootcfg /list μου βγάζει ότι δεν είναι έγκυρο. 

Δημοσ.

Βασικά πάτησα την εντολή fixboot κάπως έτσι και έκανε επανεκκίνηση και άρχισαν να φορτώνουν τα windows. Τώρα όμως προέκυψε άλλο πρόβλημα. Εμφανίζει μια μπλε οθόνη με μήνυμα ότι πρέπει πρώτα τα windows να ενεργοποιηθούν για να μπορέσω να προχωρήσω. Θέλετε να γίνει ενεργοποίηση τώρα? Είτα πατήσω ναι είτε όχι φορτώνει σαν να θέλει να προχωρήσει αλλά πάλι με γυρνάει στην ίδια οθόνη και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι σβήσιμο του υπολογιστή. 

Μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε γιατί το μόνο που θέλω είναι να πάρω κάποια αρχεία που χρειάζομαι ?

Δημοσ.

Αυτό το hal.dll είναι γνωστό θέμα. Το είχα αντιμετωπίσει παλαιότερα 2-3 φορές αλλά έλα ντε που δεν μπορώ να θυμηθώ καθότι έχω κανα 2 χρόνια να ασχοληθώ με XP. Αν θέλεις όμως να πάρεις τα αρχεία σου μπες με ένα live cd.

Δημοσ.

Αυτό το hal.dll είναι γνωστό θέμα. Το είχα αντιμετωπίσει παλαιότερα 2-3 φορές αλλά έλα ντε που δεν μπορώ να θυμηθώ καθότι έχω κανα 2 χρόνια να ασχοληθώ με XP. Αν θέλεις όμως να πάρεις τα αρχεία σου μπες με ένα live cd.

τι ειναι το live cd?

Δημοσ.

Ένα cd που ξεκινάς το pc σου μέω αυτού και δεν χρειάζεται εγκατάσταση κανένα πρόγραμμά του. Κατέβασε το HirensBootCD. θα κατεβεί σε μορφή .iso. Με μια εφαρμογή όπως το free ISO Burner μπορείς να το γράψεις σε ένα DVD. Επέλεξε από το BIOS να ξεκινά το pc από CD/DVD. Όταν θα αρχίσει να διαβάζει το dvd θα σου βγάλει μια λίστα με τα περιεχόμενά του. Επέλεξε τα min win XP. θα σε βγάλει κανονικά σε ένα περιβάλλον(εικονικό) XP. Βρες τα αρχεία που χρειάζεσαι και αντέγραψέ τα σε ένα άλλο μέσο όπως εξωτερικό δίσκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...