marilena6 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Έχω μια ιστοσελίδα 3 χρόνια στην tophost. Δυστυχώς όμως, έχω απογοητευτεί με τις υπηρεσίες τους (η ιστοσελίδα μου χωρίς λόγο και αιτία πέφτει κάθε τόσο, έχει τύχει το domain να τεθεί υπό διαθεσιμότητα ξαφνικά, και άλλα πολλά) και η υποστήριξη δε βοηθάει. Έχει κάποιος να προτείνει μια εταιρεία σύμφωνα με δικές του εμπειρίες; Με λίγη αναζήτηση, διάβασα καλά λόγια για την dnhosting και την greekhost. Σε κάποιες περιπτώσεις, κάποιοι προτίμησαν εταιρείες του εξωτερικού για να φιλοξενούν τα site τους. Μήπως επιβάλλεται κάτι τέτοιο πλέον;
TheAccountant Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Έχω μια ιστοσελίδα 3 χρόνια στην tophost. Δυστυχώς όμως, έχω απογοητευτεί με τις υπηρεσίες τους (η ιστοσελίδα μου χωρίς λόγο και αιτία πέφτει κάθε τόσο, έχει τύχει το domain να τεθεί υπό διαθεσιμότητα ξαφνικά, και άλλα πολλά) και η υποστήριξη δε βοηθάει. Έχει κάποιος να προτείνει μια εταιρεία σύμφωνα με δικές του εμπειρίες; Με λίγη αναζήτηση, διάβασα καλά λόγια για την dnhosting και την greekhost. Σε κάποιες περιπτώσεις, κάποιοι προτίμησαν εταιρείες του εξωτερικού για να φιλοξενούν τα site τους. Μήπως επιβάλλεται κάτι τέτοιο πλέον; ειμαι 4 χρόνια στην iphost.gr... μια φορά τον χρονο επικοινωνω μαζί τους για την πληρωμή της συνδρομης. Δεν ειχα ποτέ θέμα, αλλα απο την άλλη η σελίδα μου δεν εχει καποια ειδικη απαίτηση ουτε κάποιο τραφικ απαιτησεων. Νομιζω κάποιος κύριος απο δω μέσα έχει το hyperhosting.gr... ριξε τον μια ματια.
Haldol Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Γιατί δε στρέφεσαι στο εξωτερικό; Οι τιμές είναι χαμηλότερες, η υποστήριξη αρκετές κλάσεις ανώτερη, ενώ δε χάνεις κι από ταχύτητα, αφού -έτσι κι αλλιώς- οι περισσότεροι "ντόπιοι" providers, χρησιμοποιούν ξένα datacenters. 2
satafaka Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Έχω μια ιστοσελίδα 3 χρόνια στην tophost. Δυστυχώς όμως, έχω απογοητευτεί με τις υπηρεσίες τους (η ιστοσελίδα μου χωρίς λόγο και αιτία πέφτει κάθε τόσο, έχει τύχει το domain να τεθεί υπό διαθεσιμότητα ξαφνικά, και άλλα πολλά) και η υποστήριξη δε βοηθάει. Έχει κάποιος να προτείνει μια εταιρεία σύμφωνα με δικές του εμπειρίες; Με λίγη αναζήτηση, διάβασα καλά λόγια για την dnhosting και την greekhost. Σε κάποιες περιπτώσεις, κάποιοι προτίμησαν εταιρείες του εξωτερικού για να φιλοξενούν τα site τους. Μήπως επιβάλλεται κάτι τέτοιο πλέον; Το site είναι φτιαγμένο με κάποιο CMS (Joomla, Wordpress κτλπ)? Από traffic στο περίπου? Πόσο χώρο καταλαμβάνει στον δίσκο?
Dr_Michael Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Πόσο χώρο χρειάζεσαι, πόσο bandwidth και ποιο είναι το budget σου;
Pseudonymo1212 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδιά, μήπως εσείς είστε άμπαλοι και τα ρίχνετε στην εταιρεία? Για παράδειγμα: Πρόσφατα είχα πρόβλημα με Godaddy & Blogger. Η σελίδα μου έπεφτε αρκετά συχνά (4-5 φορές τη μέρα για κάνα 5-10 λεπτά). Επικοινώνησα μαζί τους και τελικά ήταν λάθος ρύθμιση στο DNS. Είχα βάλει τις 4 Blogger-Google DNS IPs για να Pointαρω εκεί αλλά είχα αφήσει και 1 IP που Point-αρε στην Godaddy. Πολύ απλά αφαίρεσα την IP αυτή και από τότε 0 πρόβλημα. Οπότε, αγαπητέ μου φίλε, μήπως είναι αυτό? δηλαδή αλλού έχεις το domain και αλλού το hosting? Αν έχεις το Domain αλλού και το hosting στο TopHost, τότε πολύ πιθανόν να έχεις κάτι λάθος στο DNS settings από εκεί που πήρες το Domain σου. Αν έχεις το Domain στο TopHost και το Hosting αλλού, τότε πάλι κάτι με τα settings στο Tophost.
xrhstosiak Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 μήπως είναι joomla το site σου; στην συγκεκριμενη εταιρια παλια joomla sites που μεταξυ μας ειναι τρυπια απο ασφαλεια απλα δεν παιζουν το εχω δει 3 φορες τουλαχιστον, αυτο ομως ειναι και δικη σου ευθυνη να ασχοληθεις ωστε να ειναι σωστο το site. Σε καθε περιπτωση οφειλουν να σε ενημερωσουν και για το προβλημα και να βοηθησουν στην επιλυση του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα