ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Τελικά τα κατάφερα. Έφαγα 3 μέρες από την ζωή μου γιατί είχα πεισμώσει αλλά βρήκα τον κωδικό. Μου είπε η γυναίκα μου κάποιες πιθανές λέξεις , συνδύασα κάτι κωδικούς που έμπαινε σε κάτι site με το mail της και αφού δοκίμασα περίπου 60-70 εκδοχές βρήκα τον σωστό. Λόγω της δουλειάς μου εδώ και χρόνια το recovery και το reset ήταν τελευταία πάντα στο λεξιλόγιο μου .Προτιμούσα να φάω χρόνο μέχρι να βρω την λύση σε κάτι παρά να πάω στην εύκολη λύση του format η του reset. Με android δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα αλλά μου άρεσε όλη αυτή η φάση και ήδη ψάχνομαι μήπως βρω λύσεις για να τις προσφέρω σε άτομα τα οποία δεν είναι τυχερά όσο ήμουν εγώ και καταφεύγουν στην επώδυνη λύση του restore. Αυτό πάντως που είδα σε αρκετά φορουμ του εξωτερικού ηταν πάνω κάτω το ίδιο. Να έχεις προνοήσει δηλαδή να έχεις το usb debugging ανοιχτό να έχεις κάνει ήδη λογαριασμό στην samsung για να μπορέσεις να τα καταφέρεις αν σου συμβεί κάτι παρόμοιο Ευχαριστώ για την βοήθεια.φυσικά.
saruman123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Αντε ολα καλα. Ευτυχως που το βρηκες και απο οτι καταλαβα ειχες κατι σημαντικο για να επιμενεις τοσο. Και να μην το ξαναξεχασετε 1
grovolis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Φίλε μου εύτηχως που κατάφερες και το βρήκες, παρόλαυτα αυτά πάλι καλά να λες που δεν άνοιγε με τίποτα διαφορετικά, γιατί σκέψου να στο είχαν κλέψει και να είχες μέσα paypal κωδικούς λογαριασμούς τραπέζης κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα