ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα στην παρέα και καλή χρονιά Έχει η γυναίκα μου ένα galaxy tab3 8.0 . Είχε βάλει κλείδωμα οθόνης με κωδικό τον οποίο δεν θυμάται. Θέλω να του κάνω backup πρώτα για να του κάνω ενα hard reset μετά γιατί κολλάει αρκετά. Δοκίμασα την διαχειριση συσκευής της google . Βρίσκει την συσκευή με ακρίβεια μέσω gps Και πάτησα κλείδωμα με νέο κωδικό . Δοκιμάζω τον νέο κωδικό και δεν τον δέχεται και βγάζει λάθος. Θα έκανα κατευθείαν reset αλλά εχει πολύ πράμα μέσα και δεν θέλω να χαθούν.
saruman123 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Το κλειδωμα ειναι απο "Μοτιβο"? http://www.doctorandroid.gr/2015/12/bypass-lockscreen.html?m=1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Όχι , ειναι με κωδικό (δυστυχώς) Δοκίμασα το παρακάτω αλλά τζίφος Unlock your Android device using Android Device Manager (ADM)As already mentioned, the following method only applies to devices that have Android Device Manager enabled. On a computer or other mobile phone, visit: google.com/android/devicemanager Sign in using your Google login details that you also used on your locked phone. In the ADM interface, select the device you need to unlock (if it isn’t already selected). Select ‘Lock’ In the appearing window, enter a temporary password. You don’t have to enter a recovery message. Now click ‘Lock’ again. If it was successful, you should see a confirmation below the box with the buttons Ring, Lock and Erase. On your phone you should now see a password field in which you should enter the temporary password. This should unlock your phone. Now, before you go on with your life, go to your phone’s lock screen settings and disable the temporary password. That’s it!
jim_p Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Το ταμπλετ ειναι συνδεδεμενο στο ιντερνετ οταν πας να βαλεις τον κωδικο?
saruman123 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Όχι , ειναι με κωδικό (δυστυχώς) Δοκίμασα το παρακάτω αλλά τζίφος Unlock your Android device using Android Device Manager (ADM) As already mentioned, the following method only applies to devices that have Android Device Manager enabled. On a computer or other mobile phone, visit: google.com/android/devicemanager Sign in using your Google login details that you also used on your locked phone. In the ADM interface, select the device you need to unlock (if it isn’t already selected). Select ‘Lock’ In the appearing window, enter a temporary password. You don’t have to enter a recovery message. Now click ‘Lock’ again. If it was successful, you should see a confirmation below the box with the buttons Ring, Lock and Erase. On your phone you should now see a password field in which you should enter the temporary password. This should unlock your phone. Now, before you go on with your life, go to your phone’s lock screen settings and disable the temporary password. That’s it! Δεν θα μπορεσεις τοτε να τα σωσεις αυτα που εχεις..Και το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να περασεις απο την αρχει το λογισμικο.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Το ταμπλετ ειναι συνδεδεμενο στο ιντερνετ οταν πας να βαλεις τον κωδικο? Ναι
saruman123 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Καπου στο πισω μερος το ταμπλετ εχει μια ψιλη τρυπουλα. Βαλε μια καρφιτσα και πιεσε το λιγο για να κανει hard reset. Αλλα θα χασεις αυτα που εχεις....
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Το θέμα ειναι να μην χάσω αυτά που έχω..
saruman123 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Οταν συνδεεις το ταμπλετ στο pc το βλεπει?(αναγνωριζει) οταν ειναι ανοιχτω εστω....
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ναι κανονικα αλλά δεν βλέπει την εσωτερική μνήμη λόγω του κλειδώματος Βρήκα ένα πρόγραμμα το οποίο έλεγε ότι πρέπει να ειναι ενεργοποιημενη η λειτουργια debugging για να μπορέσει να κανει reset τον κωδικό μέσω adb shell . Δεν ήταν ενεργοποιημένη δυστυχώς Υπάρχει άλλο ένα το οποιο έχει 4,5 δολλάρια αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα δουλέψει
saruman123 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ισως αν εκανες κατι με αυτο θα ηταν καλα!!! http://www.apowersoft.gr/data-recovery-for-android
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ αλλά αυτό απότι λέει ειναι για κάρτα sd και όχι για την εσωτερική μνήμη της συσκευής. Έχει προχωρήσει ρε γαμώτο τόσο η τεχνολογία και δυστυχώς δεν μπορούμε να βρούμε λύσεις για τα πιο απλά πράγματα. Ψάχνω από χτες σε σελίδες του εξωτερικού μάταια...
saruman123 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Υπαρχουν αλλα ειναι ακριβα και το χρησιμοποιουν επαγγελματιες που ειναι η δουλεια τους. Εσυ τωρα θα σκασεις 50-80€ για μια μονο φορα που θα το χρειαστης? Οχι φυσικα. Δοκιμασε και αυτο: http://www.kvisoft.com/tutorials/recover-deleted-files-android.htmlαν δεν κανεις κατι μετα οπως σου ειπα ξεχνατα. Εκτος αν πας καπου και στα βγαλουν και μετα κανε το hard reset. Η αν πας στην Vodafone αυτη ειχε κατι τετοιο απο οτι θυμαμε......
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάντως από την άλλη δεν νομίζω να μπορεί να κάνει κάτι ούτε ένας επαγγελματίας. Εκτός και αν έχει η samsung Κάποιο πρόγραμμα σε κλειστό κώδικα το οποίο είναι για αυτή την δουλειά και το δίνει μόνο σε vodafone - cosmote κλπ η στα επίσημα service. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένα λειτουργικό όπως το android το οποίο μπορείς να κάνεις παπάδες , να πειράξεις πράγματα μέσω shell κλπ κλπ δεν έχει την δυνατότητα αυτη. Έστω ρε γαμώτο αν μπορούσα να ενεργοποιήσω το usb debugging να έκανα δουλειά αλλά δεν τα έχω καταφέρει μέχρι τώρα
saruman123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Κατι τετοιο εχεις δοκιμασει? http://www.doctorandroid.gr/2014/12/adb-universal-adb-helper.html?m=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα