Oxygene Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Φανταστείτε ότι έχω πάει 3 νύφες στους γάμους τους και όλες με παρακάλεσαν πολύ για την πράξη μου αυτή Θά 'ναι τίποτα βιτσιόζες αυτές οι νύφες για να γουστάρουν να πηγαίνουν στους γάμους τους μέσα σε νεκροφόρα 1
LongTom Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Κακάσχημο όχημα και ξέροντας την VW θα είναι πανάκριβο,με κάποιο σοβαρό κουσούρι και θα έχει μεγαλύτερες εκπομπές ρύπων από μπουλντόζα...
kostakis81 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Θά 'ναι τίποτα βιτσιόζες αυτές οι νύφες για να γουστάρουν να πηγαίνουν στους γάμους τους μέσα σε νεκροφό ασε μας ρε φιλε που την αμαξαρα μου θα την πεισ νεκροφορα ,δηλαδη εσυ τι οδηγεις??? Υγ με πολύ δόση χιούμορ μιλώ έτσι.
Galaxia Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Είναι λίγο ήμαρτον από πλευράς εμφάνισης, αλλά τα φώτα του είναι ωραία
maliax Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ο διάδοχος των Fiat Multipla και Chrysler PT Cruiser Είπες τα 2 πρώτα πιο άσχημα αυτοκίνητα στην λίστα μου!! Sent from my iPad using Insomnia
ShevaGR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Ναι όλοι λένε ότι είναι άσχημο γιαυτό έχουμε γεμίσει vw polo, golf και scirocco σε άσπρο, κλαρινογαμπρί, χρώμα. Όταν θα βγει, όλοι οι μοντέρνοι κάγκουρες και κλαριν θα το έχουν. Don't worry.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα