Gio96 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα παιδια θελω να κανω μια ερωτηση σημερα το μεσημερι εκανε το g3 μου αναβαθμηση λογισμικου 260 mb κανει επανεκινηση και ολα κανονικα και εκει που ειμαι μεσα στην χαρα μου που νομιζα πηρα την 6αρα ανοιγει και τιποτα ειμαι ακομα στην 5.0 τι παιζει ρε παιδια δεν αλλαξε τιποτα τζαμπα τα 260 mb ενημερωση ?τζαμπα ζεματιστηκε το κινητο λες και το εβαλα στο φουρνο μικροκυματων?τζαμπα η χαρα μου?
andreapaog328 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 μπορει να είναι κανα update pre 6. έχει βγεί επίσημα οτι το g3 θα παρει marshmallow. οποτε απλά περιμένεις αν δε θες να κανεις ταρζανιες
petrak1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 φιλε μου ειναι bug fix στην 5αρα εκδοση και λογω παροχου σου αργησες να την παρεις. μεσα στον Γεναρη θα αναβαθμισει και το 6.
charachris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Αν θες έχει βγει ή kdz του 6 στο lg firmware. Ψαχνεις για την πολωνική 30B.Την έβαλα προχτες και το κινητο πετάει
Gio96 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 παιδιά ακόμα να έρθει η επίσημη ανακοίνωση OTA δεν θέλω να τ κάνω μέσω pc μπορεί κανείς να μου πει ποτέ θα έρθει λέγανε μέχρι τέλος ιανουαριου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα