Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραία, εγώ προτίθεμαι να περιμένω..έτσι κι αλλιώς καλύτερα λίγο υπομονή ακόμα παρά νέα παραγγελία και "φτου κι απ' την αρχή"..το θέμα είναι τώρα που έκανα dispute (δίχως claim), μπορώ να το ακυρώσω ?

Γινεται ζητησε ακυρωση. Παντος εγω θα περιμενω αλλες 15 ημερες, συνολικα 45. Εαν το κανεις refund ειναι αλλες 10 μερες....Οποτε αστο.

• Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ωραία, εγώ προτίθεμαι να περιμένω..έτσι κι αλλιώς καλύτερα λίγο υπομονή ακόμα παρά νέα παραγγελία και "φτου κι απ' την αρχή"..το θέμα είναι τώρα που έκανα dispute (δίχως claim), μπορώ να το ακυρώσω ?

Φίλε ΜΗΝ ακυρώσεις το dispute γιατί μετά δεν έχεις δικαίωμα να ξανακάνεις για την ίδια συναλλαγή και εάν δεν έρθει το δέμα θα χάσεις τα λεφτά σου. Το ίδιο το vickmall στο myphone είπε να κάνουμε dispute για τη διασφάλιση των χρημάτων μας. Εγώ έχω παραγγείλει από 23/3 και το tracking του ΕΛΤΑ το είδε στις 29/3. Το vickmall αρχικά είπε ότι έχει κολλήσει στο Ελ. Βενιζέλος αλλά το πακέτο φυσικά δεν έχει μπει καν Ελλάδα. Ακόμα δεν έχει έρθει τίποτα και να πω την αλήθεια δεν είμαι αισιόδοξος. Εγώ προσωπικά έχω προχωρήσει σε claim γιατί αρκετά μου έσπασαν τα νεύρα με τα ψέματα. Το ότι έχει μείνει ο άνθρωπος για τον οποίο παρήγγειλα χωρίς κινητό δύο μήνες και θα μείνει για πόσο ακόμα δεν πειράζει δηλαδή.

Δημοσ.

Εγώ στην ίδια παραγγελία έβαλα δικό μου (αυτό που περιμένω από 30/3) και ενός άλλου, το οποίο ήρθε στις 20 μέρες..Σε ερώτηση που έκανα μου είπαν ότι τα έστειλαν ξεχωριστα και να περιμένω..

Δημοσ.

Εγώ στην ίδια παραγγελία έβαλα δικό μου (αυτό που περιμένω από 30/3) και ενός άλλου, το οποίο ήρθε στις 20 μέρες..Σε ερώτηση που έκανα μου είπαν ότι τα έστειλαν ξεχωριστα και να περιμένω..

Δηλαδή πρέπει να κάνεις dispute για το ένα κινητό από τα δύο ενώ βρίσκονται σε μία συναλλαγή. Τρέχα γύρευε... Εγώ δεν ελπίζω πάντως. Έχουν περάσει πάρα πολλές μέρες και δεν περιμένω πλέον. Φυσικά αυτοί να περιμένεις θα σου πουν. Αλλά 40+ μέρες χωρίς καμία αξιόπιστη ενημέρωση για το έγινε και που βρίσκεται το πακέτο είναι πάρα πολλές. Επίσης στο site τους λένε ότι θα το έχεις σε 15-20 μέρες όχι σε 50.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά έχω προχωρήσει σε claim γιατί αρκετά μου έσπασαν τα νεύρα με τα ψέματα. Το ότι έχει μείνει ο άνθρωπος για τον οποίο παρήγγειλα χωρίς κινητό δύο μήνες και θα μείνει για πόσο ακόμα δεν πειράζει δηλαδή.

Το οτι οταν παραγγελνετε απο κινα ,ο μεσος χρονος ειναι 1 μηνας το ξερετε?

Τοτε γιατι παραγγελνετε για αλλους και απαιτειτε να ερθουν στις 10 μερες και μετα κανετε και στο καταστημα ιστορια ,που στη τελικη δεν ευθυνεται αυτο απο τη στιγμη που εχει στειλει το δεμα?

Επισης ειναι και το πασχα μεσα το οποιο σημαινει 2 βδομαδες καθυστερηση στο νερο απο τα ελτα,εαν εχει φτασει ελλαδα.

Τα πραγματα ειναι απλα.

Παραγγελνεις ,εαν μετα απο 1,5 μηνα δεν εχει ερθει,μιλας με το μαγαζι και εαν στο 2μηνο δεν εχει ερθει κανεις dispute.

Τωρα να μου κανεις dispute επειδη δεν ηρθε στο μηνα το θεωρω χαζο και ανευθυνο.

• Like 2
Δημοσ.

Το οτι οταν παραγγελνετε απο κινα ,ο μεσος χρονος ειναι 1 μηνας το ξερετε?

Τοτε γιατι παραγγελνετε για αλλους και απαιτειτε να ερθουν στις 10 μερες και μετα κανετε και στο καταστημα ιστορια ,που στη τελικη δεν ευθυνεται αυτο απο τη στιγμη που εχει στειλει το δεμα?

Επισης ειναι και το πασχα μεσα το οποιο σημαινει 2 βδομαδες καθυστερηση στο νερο απο τα ελτα,εαν εχει φτασει ελλαδα.

Τα πραγματα ειναι απλα.

Παραγγελνεις ,εαν μετα απο 1,5 μηνα δεν εχει ερθει,μιλας με το μαγαζι και εαν στο 2μηνο δεν εχει ερθει κανεις dispute.

Τωρα να μου κανεις dispute επειδη δεν ηρθε στο μηνα το θεωρω χαζο και ανευθυνο.

Ο χρόνος είναι αυτός που γράφει το site πριν καταχωρίσεις την παραγγελία. Αυτό που λες είναι αυθαίρετο.

Ποιος απαίτησε να έρθει σε 10 μέρες μιλάμε για 48 μέρες. Εγώ πάντως δεν ευθύνομαι σίγουρα και το λιγότερο που μπορούν να κάνουν είναι να μου εξηγήσουν τον λόγο καθυστέρησης όχι να μου λένε ψέματα ότι έχει κολλήσει στο Ελ. Βενιζέλος.

Οι δύο εβδομάδες καθυστέρηση από που προκύπτουν; Τέλος πάντων... Καθυστέρηση από ΕΛΤΑ δεν υπάρχει γιατί έχω επικοινωνήσει και δεν έχει μπει καν Ελλάδα το δέμα.

Σιγά μην περιμένουμε και τη δευτέρα παρουσία που θα περιμένουμε 2 μήνες και άλλον έναν μέχρι να γίνει refund από το paypal.

Δηλαδή το vickmall που πόσταρε στο myphone να κάνουμε dispute και claim είναι χαζό και ανεύθυνο.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον φίλο στο τελευταίο ποστ..έκανα dispute μετά από παρότρυνση του vickmall που μιλήσαμε, δεν κάνω του κεφαλιού μου..Επίσης έχω γνωστούς στη δουλειά που έχουν παραγγείλει πάνω από 20 κινητά και οι μέρες αναμονής είναι από 21-40 και εγώ έκανα dispute στις 38..Καλά λέει ο φίλος, επειδή το paypal σου δίνει πλέον εώς 6 μήνες πρέπει να το εξαντλήσουμε μέχρις εσχάτων..Παραγγείλαμε κινητό να το έχουμε πάνω κάτω σε ένα μήνα όχι για το 2018 !!!! 

Δημοσ.

εχω κανει μια αγορα απο vickmall απο china warehouse πριν 5 μερες και ακομα εμφανιζει στο status proccessing στο order.Εχω στειλει email να μου τι γινεται και να μου δωσουν tracking number αλλα καμια απαντηση.Τι κανω???

Δημοσ.

εχω κανει μια αγορα απο vickmall απο china warehouse πριν 5 μερες και ακομα εμφανιζει στο status proccessing στο order.Εχω στειλει email να μου τι γινεται και να μου δωσουν tracking number αλλα καμια απαντηση.Τι κανω???

Προφανώς δεν το έχουν στείλει ακόμα για να σου στείλουν tracking number. Περίμενε να δεις τι θα σου απαντήσουν στο mail. Ίσως να έχουν πρόβλημα διαθεσιμότητας. Γενικά έχω δει ότι απαντούν πιο γρήγορα στο topic του myphone, οπότε κάνε και εκεί την ερώτηση σου. Βλέπω και αρκετά παράπονα για καθυστέρηση στην απάντηση των e-mails...

Δημοσ.

Ο χρόνος είναι αυτός που γράφει το site πριν καταχωρίσεις την παραγγελία. Αυτό που λες είναι αυθαίρετο.

Ποιος απαίτησε να έρθει σε 10 μέρες μιλάμε για 48 μέρες. Εγώ πάντως δεν ευθύνομαι σίγουρα και το λιγότερο που μπορούν να κάνουν είναι να μου εξηγήσουν τον λόγο καθυστέρησης όχι να μου λένε ψέματα ότι έχει κολλήσει στο Ελ. Βενιζέλος.

Οι δύο εβδομάδες καθυστέρηση από που προκύπτουν; Τέλος πάντων... Καθυστέρηση από ΕΛΤΑ δεν υπάρχει γιατί έχω επικοινωνήσει και δεν έχει μπει καν Ελλάδα το δέμα.

Σιγά μην περιμένουμε και τη δευτέρα παρουσία που θα περιμένουμε 2 μήνες και άλλον έναν μέχρι να γίνει refund από το paypal.

Δηλαδή το vickmall που πόσταρε στο myphone να κάνουμε dispute και claim είναι χαζό και ανεύθυνο.

Δε σου λενε ψεμματα οτι εχει κολλησει στο αεροδρομιο.

Εαν ειχες ασχοληθει ελαχιστα με αποστολες απο κινα θα ηξερες οτι το τρακινγκ απο την sg σου δειχνει οτι εχει φτασει η πτηση αλλα δεν εχουν ανοιχτει οι σακοι.

Δηλαδη το κινητο ειναι στο αεροδρομιο αλλα δεν εχει χτυπηθει απο ελτα και αρα στα ελτα φαινεται οτι ακομα ερχεται.

Και εχω δει δεματα να καθονται και ολοκληρο μηνα εκει.

Ποιος φταιει εκει?το vickmall η το sg post?

Εαν σου ειπε το ιδιο το vick να κανεις dispute τοτε πασο.

Αλλα και 38 μερες,ειναι μεν πανω απο το μεσο ορο αλλα σιγουρα οχι ανησυχητικα πολυ.

Οταν παραγγελνεις απο κινα,θα εισαι και προετοιμασμενος για τη καθυστερηση.

Αλλιως μη παραγγελνεις.Μη το κανουμε σα τον αλλον που παραγγειλε και το ηθελε σε 10 μερες γιατι εφευγε εξωτερικο και μετα του εφταιγαν ολα γιατι δεν ειχε φτασει το κινητο και δεν ειχε κανεναν να το παραλαβει.

Και για να συμπληρωσω,οι 2 βδομαδες προκυπτουν χοντρικα απο τις διακοπες του πασχα.

Φυσικα εαν εισαι τυχερος θα το παρεις γρηγορα αλλα οι πιθανοτητες δεν ειναι με το μερος σου.

Σκεψου μονο οτι οι μισοι στα ελτα θα παρουν αδεια,οτι ποσος κοσμος εχει παραγγειλει πραγματα για δωρα αρα εχεις να εξυπηρετησεις μεγαλυτερο ογκο με λιγοτερο προσωπικο και οι χρονοι στο αεροδρομιο δεν ηταν και γρηγοροι ποτε.

Δυστυχως οταν πεφτει γιορτη η δικη μας η στους κινεζουν ,το μηνα τον εχεις με το καλημερα.

Δημοσ.

Συμφωνω πεσανε οι γιορτες και καθυστερησανε οι παραγγελιες. Ποτε και κανενας δεν ειχε θεμα με το Vickmall.

Δημοσ.

Δε σου λενε ψεμματα οτι εχει κολλησει στο αεροδρομιο.

Εαν ειχες ασχοληθει ελαχιστα με αποστολες απο κινα θα ηξερες οτι το τρακινγκ απο την sg σου δειχνει οτι εχει φτασει η πτηση αλλα δεν εχουν ανοιχτει οι σακοι.

Δηλαδη το κινητο ειναι στο αεροδρομιο αλλα δεν εχει χτυπηθει απο ελτα και αρα στα ελτα φαινεται οτι ακομα ερχεται.

Και εχω δει δεματα να καθονται και ολοκληρο μηνα εκει.

Ποιος φταιει εκει?το vickmall η το sg post?

Εαν σου ειπε το ιδιο το vick να κανεις dispute τοτε πασο.

Αλλα και 38 μερες,ειναι μεν πανω απο το μεσο ορο αλλα σιγουρα οχι ανησυχητικα πολυ.

Οταν παραγγελνεις απο κινα,θα εισαι και προετοιμασμενος για τη καθυστερηση.

Αλλιως μη παραγγελνεις.Μη το κανουμε σα τον αλλον που παραγγειλε και το ηθελε σε 10 μερες γιατι εφευγε εξωτερικο και μετα του εφταιγαν ολα γιατι δεν ειχε φτασει το κινητο και δεν ειχε κανεναν να το παραλαβει.

Και για να συμπληρωσω,οι 2 βδομαδες προκυπτουν χοντρικα απο τις διακοπες του πασχα.

Φυσικα εαν εισαι τυχερος θα το παρεις γρηγορα αλλα οι πιθανοτητες δεν ειναι με το μερος σου.

Σκεψου μονο οτι οι μισοι στα ελτα θα παρουν αδεια,οτι ποσος κοσμος εχει παραγγειλει πραγματα για δωρα αρα εχεις να εξυπηρετησεις μεγαλυτερο ογκο με λιγοτερο προσωπικο και οι χρονοι στο αεροδρομιο δεν ηταν και γρηγοροι ποτε.

Δυστυχως οταν πεφτει γιορτη η δικη μας η στους κινεζουν ,το μηνα τον εχεις με το καλημερα.

Έχω ασχοληθεί παραπάνω από ελάχιστα φίλε μου. Το tracking από unofficial tracking services είναι πλασματικό δεν μπορείς να βασιστείς σε αυτό.

Δεν ξέρω αν φταίει το vickmall ή το sg post ή το ΕΛΤΑ σίγουρα δεν φταίω εγώ πάντως

Μου είπε να κάνω dispute και σε μένα και σε πολλούς άλλους που έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Δεν είναι 38 μέρες ρε φίλε είναι 48 και με αυτή που ξημερώνει 49 πόσες φορές να το γράψω!

Είμαι προετοιμασμένος για αυτό που μου γράφει το εκάστοτε site συν κάτι παραπάνω. Ας μου γράφανε 15-60 μέρες να το ξέρω.

Μη με ταυτίζεις με τελείως ανόμοιες καταστάσεις.

Δύο εβδομάδες διακοπές το Πάσχα κάνουν τα σχολεία. Για τους εργαζόμενους ήταν Πέμπτη έως Τρίτη. Μπορεί να έχουν οι εργαζόμενοι άδειες και μεγάλο όγκο αλλά έχω παραγγείλει και εγώ και φίλοι μου από vickmall μεταγενέστερα από την παραγγελία που μιλάμε και έχουν έρθει όλα εδώ και καιρό μάλιστα. Το πρόβλημα είναι με συγκεκριμένες ημερομηνίες παραλαβής σύμφωνα με αυτά που λέει το μαγαζί. Άρα δε νομίζω να φταίει η χρονική περίοδος...

Συμφωνω πεσανε οι γιορτες και καθυστερησανε οι παραγγελιες. Ποτε και κανενας δεν ειχε θεμα με το Vickmall.

Είναι ίσως το καλύτερο κινεζομάγαζό αλλά το ποτέ και κανένας να μην είχε θέμα δε νομίζω να το έχει καταφέρει μαγαζί στον πλανήτη.

Δημοσ.

Και παλι ερχεσαι στα λογια μου.

Εφοσον εχει φυγει απο το vickmall,αυτο τι ευθυνη εχει?

Ισα ισα τα στελνει και με το γρηγοροτερο τροπο που μπορει.

Κουριερ μεχρι σιγκαπουρη και μετα με δεμα προτεραιοτητας.

Δεν εχω δει κινεζικο καταστημα να στελνει ετσι ως βασικο τροπο.

Αυτο για τις φουρνιες το εχω δει απειρες φορες.

Καθαρα ευθυνη των ελτα εξαιτιας της υπεροχης οργανωσης που εχουν.

Θα το παραλαβεις αργα η γρηγορα,θυμησου το.

Αν δε το παραλαβεις,θα ειναι γιατι το τσιμπησε καποιος.

Επισης δεν ειναι tracking απο Unofficial αυτο που σου βγαζει.

Εαν μπεις στης sg το tracking θα στο βγαλει και αυτο οτι εχει φτασει η πτηση.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να παραγγείλω το Redmi 3 Pro από το συγκεκριμένο κατάστημα αλλά επειδή πρώτη φορά ψωνίζω από Κίνα έχω μερικές απορίες.

1)Πρέπει να κάνω λογαριασμό στο vickmall για να κάνω την παραγγελία;

Γιατί βλέπω πως μπορώ να πληρώσω την παραγγελία μου και χωρίς να έχω κάνει λογαριασμό,μου εμφανίζει την επιλογή "checkout with paypal"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...