nikos_xan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 ναι αυτο θα κανω απλως λεω μηπως καποιος γνωριζει να σαι καλα
newsformobiles Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Γιατί εάν ανέβαινε, εσύ θα τους έστελνες κι άλλα λεφτά αν στα ζητούσαν και είχε φύγει η παραγγελία!? 1
nikos_xan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 αλλο λεω αν επεφτε η τιμη αν σου επεστρεφαν την διαφορα γιατι αγορσα κατι με 200 δολαρια και τωρα που ακομα το περιμενω πηγε 185 γνωριζω ας πουμε οτι αυτο το κανουν στο Gearbest και σε ενα αλλο σαιτ ισως το λες ειρωνικα οτι σιγα μην σου εδιναν την διαφορα δεν ξερω παντως οπως ειπα αλλου συμβαινει
newsformobiles Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μόλις διάβασα κάτι ανησυχητικό δίπλα στο φόρουμ της MIUI. Αγοραστής που δικαιώθηκε από το Paypal σε αγορά από το Gearbest, που δεν την παρέλαβε ποτέ, ενώ το Paypal λέει ότι έφταιγε το Gearbest και πρέπει να πάρει τα λεφτά του πίσω, λέει ότι αδυνατεί να πάρει λεφτά από τον λογαρτιασμό του Gearbest για να του τα δώσει! Δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει αυτό, αλλά σίγουρα δεν είναι καλό. Ελπίζω να πάρει πίσω τα λεφτά του το παιδί πάντως!
ziaba Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Καλησπερα γνωριζει κανεις εαν το vickmall σου επιστρεφει τη διαφορα απο την τιμη που εκανες την παραγγελια σε συγκριση με το ποσο ειναι τωρα η τιμη?Εννοω πριν ακομα ερθει το πακετο γιατι ακομα το περιμενω,Γνωριζω σαιτ που το κανουν για αυτο ρωταω Υπάρχει μαγαζί που μετά την αποστολή του πακέτου όσο είναι στο δρόμο μέχρι να το παραλάβες σου επιστρέφει την διαφορά τιμής?
Ntelosxxx Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μόλις διάβασα κάτι ανησυχητικό δίπλα στο φόρουμ της MIUI. Αγοραστής που δικαιώθηκε από το Paypal σε αγορά από το Gearbest, που δεν την παρέλαβε ποτέ, ενώ το Paypal λέει ότι έφταιγε το Gearbest και πρέπει να πάρει τα λεφτά του πίσω, λέει ότι αδυνατεί να πάρει λεφτά από τον λογαρτιασμό του Gearbest για να του τα δώσει! Δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει αυτό, αλλά σίγουρα δεν είναι καλό. Ελπίζω να πάρει πίσω τα λεφτά του το παιδί πάντως! Φιλε ασε κι εγω εχω μπλέξει άσχημα. Μου λεγαν μέχρι τις 29 θα μεριμνησουν και αν δεν θα μου δώσουν τα λεφτά πισω, αλλα κατι εγινε με το vickmall και το PayPal και τωρα μου λενε μεχρι τις 17. Γερό μπλέξιμο. Βλεπω να τα κλαίω τα 170€.
nikos_xan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 ναι το gearbest το εκανε τωρα δεν ξερω αν το συνεχιζει αλλα οπως λεει και ο φιλος το συγκεκριμενο δεν ειναι να το εμπιστευεσαι
Ntelosxxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Σήμερα μου βαλαν τα λεφτά απο το PayPal. Αλλα μου κρατησαν 10€, δεν κατάλαβα ακριβώς τον λογο. Ηταν 170€ και μου βαλαν 160€. Εντάξει αφου πήραμε κιαυτα ευχαριστώ να λεμε. 1
adi32 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ξερει κανεις αν λειτουργει το vickmall αυτες τις μερες ? Νομιζω οτι ειναι αργια στην ΚΙνα Εχω στειλει καποιο email για μια παραγγελια αλλα δεν μου απαντησαν
newsformobiles Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ξερει κανεις αν λειτουργει το vickmall αυτες τις μερες ? Νομιζω οτι ειναι αργια στην ΚΙνα Εχω στειλει καποιο email για μια παραγγελια αλλα δεν μου απαντησαν Μέχρι 7 του μήνα όλα τα μαγαζιά Κίνα είναι κλειστά λόγω εθνικής εορτής. Από δευτέρα 1
ziaba Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 όλο γιορτές αυτοί οι Κινέζοι και μετά τους θεωρούμε εργατικόυς 1
adi32 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Τελικα στο vickmall φαινεται δουλευουν ! Μολις μου ηρθε email με απαντηση και αποστολη του κινητου
stelios18120 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Εγώ το είχα ξαναπει Όλο γιορτές και αργίες είναι οι κινέζοι! Χειρότερη και από εμάς... (Άσχετα αν δουλευουν 16 ώρες την μέρα ) 1
8elwADSL Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Τελικα στο vickmall φαινεται δουλευουν ! Μολις μου ηρθε email με απαντηση και αποστολη του κινητου Κ εγώ τους έστειλα μαιλ χθες και μου απάντησαν σήμερα αλλα δεν μου έστειλαν το κινητό,μου είπαν θα το στείλουμε το συντομότερο δυνατό...wtf.
adi32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Πηγα να αγορασω ενα κινητο και επειδη δεν ειχα αρκετα λεφτα μεσα στο paypal πηγε να παρει τη διαφορα απο την VISΑ οπως αλλη φορα αλλα λεει οτι δεν τη δεχεται τωρα Βλεπω οτι εχει επιλογη για πληρωμη με Western Union Ξερει κανεις τι παιζει ? Μπορω να βαλω λεφτα εκει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα