Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ελληνική είναι dev ή stable? Νόμιζα ότι βάση αυτό καθορίζανε εάν μία ρομ θα είναι ρουτ ή όχι. Αναβαθμίσεις τι εννοείς δεν παίρνει? Αφού βάζεις twrp, δεν περνάς την εβδομαδιαία ενημερωση από πάνω?

Απο οτι καταλβα εννοει την μαγειρεμενη ρομ που στελνουν τα κινεζομαγαζα οχι την Μιυι Ελλας ρομ που θελει bootloader unlocked

Δημοσ.

Η ελληνική είναι dev ή stable? Νόμιζα ότι βάση αυτό καθορίζανε εάν μία ρομ θα είναι ρουτ ή όχι. Αναβαθμίσεις τι εννοείς δεν παίρνει? Αφού βάζεις twrp, δεν περνάς την εβδομαδιαία ενημερωση από πάνω?

Η dev ειναι η ελληνικη η stable ειναι η Eng/Jap που εχω και εγω.

Ενας απο εδω ειχε καπου προβλημα και ειχε την ελληνικη με MIUI 7.0.19.0 και εγω εχω την 7.0.22.0

και μου ειπε οτι δεν περνει αναβαθμισει η ελληνικη.

Το τσεκαρα στην κοινοτητα(Xiaomi hellas)και οντως ειναι αληθεια.

Το γραφει στην διαδικασια του φλασαρισματος της rom.

Δημοσ.

Εχει πλακα να βλεπεις σχολια τυπου δεν ξαναγοραζω επειδη δεν το εστειλαν σε μια εβδομαδα και αλλους να πετανε μπουρδες nonstop επειδη το Geekbuying/ΧΧΧκινεζομαγαζο δινει καλυτερο χαρτζηλικι...

Δεν ειναι οι αγορες απο εξω για ολους και αν σε τρομαζει τοσο το τελωνειο και η καθυστερηση ο Γερμανος ειναι στα 500μετρα.

Εκτιθεστε και ειναι ωρα να σταματησετε για λιγο.

• Like 2
Δημοσ.

Η dev ειναι η ελληνικη η stable ειναι η Eng/Jap που εχω και εγω.

Ενας απο εδω ειχε καπου προβλημα και ειχε την ελληνικη με MIUI 7.0.19.0 και εγω εχω την 7.0.22.0

και μου ειπε οτι δεν περνει αναβαθμισει η ελληνικη.

Το τσεκαρα στην κοινοτητα(Xiaomi hellas)και οντως ειναι αληθεια.

Το γραφει στην διαδικασια του φλασαρισματος της rom.

Δηλαδή κάποιος που έχει ξεκλείδωτο τον bootloader με ελληνική rom, δεν μπορεί να βάλει την νέα που βγήκε?

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11242-GTV-6-1-7-H-νέα-έκδοση-της-Ελληνικής-MIUI-ROM-τελευτ-ενημέρωση-12-1-00-13/?postID=86242#post86242

Δημοσ.

Δηλαδή κάποιος που έχει ξεκλείδωτο τον bootloader με ελληνική rom, δεν μπορεί να βάλει την νέα που βγήκε?

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11242-GTV-6-1-7-H-νέα-έκδοση-της-Ελληνικής-MIUI-ROM-τελευτ-ενημέρωση-12-1-00-13/?postID=86242#post86242

Αυτες μπορει να της βαλει αφου εχει κανει την διαδικασια με ξεκλειδωματα και τα σχετικα, εγω μιλαω για μεσω OTA
Δημοσ.

Αυτες μπορει να της βαλει αφου εχει κανει την διαδικασια με ξεκλειδωματα και τα σχετικα, εγω μιλαω για μεσω OTA

Οι ελληνικες rom δεν υποστηρίζουν αναβαθμίσεις μέσω ΟΤΑ για κανένα κινητό, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μόνο η επίσημη αγγλοκινέζικη υποστηρίζει, σε όλα τα Xiaomi ;)
Δημοσ.

Οι ελληνικες rom δεν υποστηρίζουν αναβαθμίσεις μέσω ΟΤΑ για κανένα κινητό, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μόνο η επίσημη αγγλοκινέζικη υποστηρίζει, σε όλα τα Xiaomi ;)

Εε βεβαια ειναι custom rom.
Δημοσ.

Εε βεβαια ειναι custom rom.

Δεν είναι αυτός ο λόγος. Υποστήριζε παλιά έχω διαβάσει. 1-2 φορές είχανε κανονικά μέσω της επίσημης εφαρμογής και πιο παλιά είχαν αντίστοιχο άλλο πρόγραμμα. Απλώς διάβασα ότι το σταματήσανε γιατί οι κινέζικοι σερβερ είναι τόσο αργοί που θα πέρναμε τις ρομ την επόμενη εβδομάδα! :D
Δημοσ.

Δεν είναι αυτός ο λόγος. Υποστήριζε παλιά έχω διαβάσει. 1-2 φορές είχανε κανονικά μέσω της επίσημης εφαρμογής και πιο παλιά είχαν αντίστοιχο άλλο πρόγραμμα. Απλώς διάβασα ότι το σταματήσανε γιατί οι κινέζικοι σερβερ είναι τόσο αργοί που θα πέρναμε τις ρομ την επόμενη εβδομάδα! :D

Τη να σου πω δεν ξερω...

Ειναι το πρωτο μου Κινεζικο και προσπαθω να ενημερωνομαι.

Για αρκετα χρονια ειχα κινητα Samsung.

Οταν το πηρα ειχε την εκδοση 7.0.19.0 και μεσα σε μια εβδομαδα πηρα αυτη που σου ειπα.

Δημοσ.

μαστορα να σου πω οτι και εσυ φταις για αυτους που θα τους  κανουν το ιδιο στο μελλον...

δεν κανει αυτο που λεει το μαγαζι, σαγιοναρα και αουφβιντερζεεν... και αστους να βαλουν μυαλο...

αγορες 5μηνες μετα παλι

τουλαχιστον σου εριξαν την τιμη?

το πληρωσες απο ευρωπη και θα σου ερθει απο την Κινα... πρεπει να εχει διαφρα στην τιμη

εγω δεν ξαναγοραζω απο το μαγαζι για πολλους λογους... εδωσα δευτερες και τριτες ευκαιριες... σε περνανε και για μ....α στο τελος...

στο χωριο μου λενε "το φτηνο το κρεας το τρωνε τα σκυλια"

τι να το κανω αν ειναι φτηνοτερο και μακραν το χειροτερο σε εξυπηρετηση και αξιοπιστια???

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ξέθαμα για να ενημερώσω όσους σκέφτονται να πάρουν από gearbest, παρέλαβα 11/2, το δέμα έκανε 1 μήνα να ρθει από ουγγαρία-θεσσαλονίκη, εδώ το tracking http://new.17track.net/en/track?nums=RR283151616HU

Το κινητό ήρθε με την κινέζικη ρομ, miui 6 και έξτρα malware pre-installed, έβγαζε pop-up ads στο home screen και προσπαθούσε να εγκαταστήσει μόνο του apps. Φλάσαρα επιτόπου την τελευταία global stable rom με miui 7 και από τότε όλα βαίνουν καλώς, πολύ καλή συσκευή για 150 ευρά.

Δημοσ.

Κλασσικοι κομπινα που κανουν και ετσι χρεωνουν ~30€ παραπανω για το ιδιο προιον, ενω το αποστελλουν απο Κινα και κανει ~1 μηνα.

Κοστισε σχεδον οσο ενα Redmi Note 3.

Δημοσ.

Κλασσικοι κομπινα που κανουν και ετσι χρεωνουν ~30€ παραπανω για το ιδιο προιον, ενω το αποστελλουν απο Κινα και κανει ~1 μηνα.

Κοστισε σχεδον οσο ενα Redmi Note 3.

Εδω εχει βγει και το pro τη να λεμε τωρα :-D

Και εγω στο Note 3 εχω παρει 4 αναβαθμισεις....

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Για σας παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το Gearbest έκανα πρόσφατα μια αγορά και μου ζήτησαν επιβεβαίωση πριν το στείλουν . Άκουσα όμως για τα τελωνεία τους φόρους και τα λοιπά ,είχα ζήτηση αποστολή expedited shipping αλλά μου είπαν ναι μεν έρχεται γρήγορα αλλά το σταματάνε στο τελωνείο και πως καλύτερα θα ήταν με Priority line ισχύει κάτι τέτοιο και ο Βλάκας έκανα το λάθος και το αγόρασα κατευθείαν με την κάρτα  όχι μέσω Paypal το θέμα της ακυρώσεις παίζει και αν ναι θα πάρω τα λεφτά πίσω στη κάρτα ?

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Θα στα βάλουν στην κάρτα αλλα θα προσπαθήσουν να σου κρατήσουν κάποια € σαν έξοδα.Και οι δυο τελευταίες μου παραγγελίες με postnl έπεσαν τελωνείο και μάλιστα με χρέωσαν αυθαίρετα. Ακύρωσε και πίεσε τους με ευγενικό τροπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...