Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

εχω ενα Dell Optiplex 360 σε χωρο εργασιας και μου εκαψε μητρικη.

Καλεσα το Support της Dell και επειδη ειμαι εκτος εγγυησης με ενημερωσαν οτι μια νεα μητρικη η οποια πιθανο να ειναι Refurbished και με 3 ΜΗΝΕΣ εγγυηση θα μου παει στα 220. Υπερβολικα πολλα λοιπον.

Βρισκω καποιες στο EBAY με γυρω στα 80 αγνωστου βεβαια ποιοτητας.

Το θεμα ειναι οτι επειδη το PC εχει ρυθμισεις δικτυου, φορολογικου μηχανισμου και εμπορικη διαχειρηση θελω να εγκαταστησω τον ηδη υπαρχοντα δισκο σε ενα αλλο PC αλλα δυσκολα θα παιξει μιας και θα εχει αλλη μητρικη.

Τι προτεινεται?

Δημοσ.

ειδα οτι η μητρικη εχει G31 chipset ,οποτε κατα 99% αν βαλεις μια με ιδιο chipset δε θα εχεις θεμα

ψαχνεις λιγο και τι αλλα χαρακτηριστικα εχει η μητρικη του Dell και μας λες και ποιο λειτουργικο εχεις

Δημοσ.

Λόγω του σχήματος του πύργου μπορείς να βάλεις μόνο την ίδια ή κάποια παρόμοια πάλι απο Optiplex αλλιώς δε θα ταιριάζουν τα εγκατεστημένα περιφεριακά (vga,έξοδος ήχου, usb κλπ) στο κουτί.

Συμβουλή άνοιξε μια αγγελία ζήτησης με φωτογραφία της μητρικής και το μοντέλο της, θα βρείς σίγουρα.

Αλλιώς eBay άφοβα.

Όσο αφορά την εγκατάσταση που ήδη έχεις, αν βάλεις μητρική ίδια θα είναι σαν να μην έχεις πειράξει τίποτα.

Στείλε μου πάντως μια πολύ κοντινή φωτογραφία υψηλής ανάλυσης, συνήθως επισκευάζονται αυτές οι μητρικές.

Δημοσ.

Μπορείς να την πας και σε κανένα μαγαζί την καμένη να στην φτιάξουν απλά δεν είναι σίγουρο οτι θα φτιάχνει και δεν ξέρεις πόσο θα σου πάρουν... Αν έχεις κανένα κοντά σου πήγαινε ρώτα ή πάρε τους κανένα τηλ.

Αλλιώς ebay/aliexpress είναι η καλύτερη λύση όπως σου είπαν παραπάνω. Αν γίνεται να βρεις απο Ευρώπη όμως για να μην μπλέξεις με τελωνεία και καθυστερήσεις.

Δημοσ.

Καλημερα,

εχω ενα Dell Optiplex 360 σε χωρο εργασιας και μου εκαψε μητρικη.

Καλεσα το Support της Dell και επειδη ειμαι εκτος εγγυησης με ενημερωσαν οτι μια νεα μητρικη η οποια πιθανο να ειναι Refurbished και με 3 ΜΗΝΕΣ εγγυηση θα μου παει στα 220. Υπερβολικα πολλα λοιπον.

Βρισκω καποιες στο EBAY με γυρω στα 80 αγνωστου βεβαια ποιοτητας.

Το θεμα ειναι οτι επειδη το PC εχει ρυθμισεις δικτυου, φορολογικου μηχανισμου και εμπορικη διαχειρηση θελω να εγκαταστησω τον ηδη υπαρχοντα δισκο σε ενα αλλο PC αλλα δυσκολα θα παιξει μιας και θα εχει αλλη μητρικη.

Τι προτεινεται?

Το motherboard φαινεται οτι εχει πισω τα ιδια βυσματα με το optiplex 745,οποτε ή πας σε κατι τετοιο  http://www.cosmodata.gr/product/70860/eponimos-ipologistis-dell-gx745-mikrou-megethous-me-epexergasti-core-2-duo-skliro-80gb-ke-litourgiko-sistima-windows-xp ,δεν μπλεκεις με ebay και σου μενει ολο το υπολοιπο pc σε ανταλλακτικα ή παραγγελνεις ενα motherboard refurbished απο το ebay.

Οταν λες καμμενη motherboard τι εννοεις?Ανοιξε το καπακι,σηκωσε τον δισκο και δες απο κατω τεσσερις πυκνωτες 2200μF στα 6.3v και εναν 1800μF στα 6.3v,αυτοι σκανε παντα,Στο 90% των περιπτωσεων,τους αλλαζεις και δουλευει ρολοι.

Δημοσ.

Ναι,δεν φαινεται καποιος ταλαιπωρημενος πυκνωτης.

Ξεκινανε τα φανακια και δεν δινει σημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...