LOVExVOTKA Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Έχω το Lumia 640 με την τελεφταία ενημέρωση των Win10 και για κάμποσες μέρες το κινητό δεν με ειδοποιούασε για νέα μηνήματα. Ανοίγω την εφαρμογή και μου εμφανίζει παραθυράκι που λεει "There is a problem with your MSA Credentials. Please re-enter your MSA Credentials". Πατάω το Συνέχεια και δεν κάνει τίποτα απλα σβήνει το παραθυράκι και εμφανίζει κανονικά τα μηνήματα τα οποία δεν ήξερα ότι μου είχαν σταλθει. Έχει κανείς ιδέα για το τι πρόκειτε ή τι είναι τα MSA Credentials; Ευχαριστώ πολύ!
SIP1995 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Έχω το Lumia 640 με την τελεφταία ενημέρωση των Win10 και για κάμποσες μέρες το κινητό δεν με ειδοποιούασε για νέα μηνήματα. Ανοίγω την εφαρμογή και μου εμφανίζει παραθυράκι που λεει "There is a problem with your MSA Credentials. Please re-enter your MSA Credentials". Πατάω το Συνέχεια και δεν κάνει τίποτα απλα σβήνει το παραθυράκι και εμφανίζει κανονικά τα μηνήματα τα οποία δεν ήξερα ότι μου είχαν σταλθει. Έχει κανείς ιδέα για το τι πρόκειτε ή τι είναι τα MSA Credentials; Ευχαριστώ πολύ! Αφού τα Windows 10 για κινητά δε έχουν βγεί επίσημα ακόμα, έχει bugs ...βάλε πάλι τα Windows Phone 8.1 διαφορετικά δοκίμασε να κάνεις επαναφορά.
LOVExVOTKA Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα. Ξέρω είναι και αυτή μια λύση αλλά εγώ θέλω πιο πολύ να μάθω τι είναι το MSA και που κολλάει με τα μηνήματα. Δεν είναι και το τρομερό bug στο να αξίζει να κάνω ολόκλυρη επανεγκατάσταση ή επαναφορά.
saruman123 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Επειδη δεν ξερω απο Lumia και Win 10 αλλα ειχα PC μηπως ειναι κανενα διαφημιστικο? Σαν αυτο? http://www.cdacouncil.org/credentials/the-msa-credential/apply-for-military-school-age
Giwrgos George Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Έβαλα και εγώ στο 640xl τα 10 και στην αρχή φρίκαρα δεν λειτουργούσε το WiFi ,δεν κατέβαζε εφαρμογές από το store,δεν μου εμφάνιζε τις επαφές και άλλα διάφορα,έβγαζε και κάτι περίεργα μηνύματα σαν αυτά που αναφέρεις.Έκανα όμως μια επαναφορά και έστρωσαν όλα!
LOVExVOTKA Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Επειδη δεν ξερω απο Lumia και Win 10 αλλα ειχα PC μηπως ειναι κανενα διαφημιστικο? Σαν αυτο? http://www.cdacouncil.org/credentials/the-msa-credential/apply-for-military-school-age Όχι δεν είναι διαφημιστικό είναι απλά μία ειδοποίηση απο error/bug που πατάς συνέχεια,οκ ή άκυρο Έβαλα και εγώ στο 640xl τα 10 και στην αρχή φρίκαρα δεν λειτουργούσε το WiFi ,δεν κατέβαζε εφαρμογές από το store,δεν μου εμφάνιζε τις επαφές και άλλα διάφορα,έβγαζε και κάτι περίεργα μηνύματα σαν αυτά που αναφέρεις.Έκανα όμως μια επαναφορά και έστρωσαν όλα! Καλησπέρα! Επαναφορά εννοείς ότι γύρισεις κανονικά στα 8.1 (όπως το πήρες απο το εργοστάσιο) ή απλά έκανες reset σε εφαρμογές/ρυθμήσεις; Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα