gfdimopo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Εχεις δίκιο poylinos! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν είναι για μένα αυτή η υλοποίηση καθώς δεν έχω παιδιά. Είναι για ένα κουμπάρο μου. Απλά μου είπε ότι θέλει την μέγιστη δυνατή προστασία/αποκλεισμό που μπορεί να έχει να την παρέχει. και έτσι προσπαθώ να βρώ την καλύτερη λύση. Σκεφτόμουν openDNS μαζί με πρόγραμμα parental στα pc καθώς και φίλτρα αν το ρούτερ υποστηρίζεi, plus parental support των windows. Τα draytek ξέρετε αν υποστηρίζουν κάτι τέτοιο με firewall λέξεων?
rfc Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 για ριξε μια ματια και σε αυτο που ειναι καινουργιο και καλο........ http://www.insomnia.gr/topic/596347-h-sophos-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-sophos-home/
poulinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Εχεις δίκιο poylinos! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν είναι για μένα αυτή η υλοποίηση καθώς δεν έχω παιδιά. Είναι για ένα κουμπάρο μου. Απλά μου είπε ότι θέλει την μέγιστη δυνατή προστασία/αποκλεισμό που μπορεί να έχει να την παρέχει. και έτσι προσπαθώ να βρώ την καλύτερη λύση. Σκεφτόμουν openDNS μαζί με πρόγραμμα parental στα pc καθώς και φίλτρα αν το ρούτερ υποστηρίζεi, plus parental support των windows. Τα draytek ξέρετε αν υποστηρίζουν κάτι τέτοιο με firewall λέξεων? απλα πεστου οτι οτι και να κανει δεν ταγλυτωνει αυτα.πως θα βαλει Parental control πχ σε κινητο?πως θα κοψει το 3g στο σπιτι?τι θα κανει για το ανοιχτο δικτυο του γειτονα ή της καφετεριας?οποτε ακομα και η καλυτερη λυση ειναι ουτε το 30 τις 100 της συνολικης προστασιας.απλα θα περιορισει σε μεγαλο ποσοστο αλλα και παλι οχι 100% το να κανουν κατι παραξενο τα παιδια του απο το ιντερνετ του σπιτιου.μενει ενα ποσοστο που δεν θα φιλτραριστει μεσα στο σπιτι και εννοειται και το 100 τις 100 εξω απο το σπιτι. για το Draytek μπορεις να δεις πχ το manual του 2710n ή του 2760. σου παραθετω εδω κατι γρηγορο http://www.draytek.co.uk/information/our-technology/draytek-wcf
mdr21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 μια απορια χωρις παρεξηγηση, ο φιλος σου τοσα χρονια επαθε κατι απο το πορνογραφικο υλικο?
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 μια απορια χωρις παρεξηγηση, ο φιλος σου τοσα χρονια επαθε κατι απο το πορνογραφικο υλικο? αυτο εινα ενα μεγαλο θεμα.δυστυχως πολλα ατομα δεν μπορουν να σκεφτουν καποια πραγματα οπως οτι και δεκα πραγματα να κανεις για προστασια μενουν αλλα 20 που δεν μπορεις να τα προβλεψεις.και καποιος θα βγει και θα πει.επειδη δεν μπορεις να προβλεψεις τα αλλα 20 δεν πρεπει να προστατευτεις απο τα 10.και εδω ερχεται αυτο που λενε τοσα ατομα.απο το να προσπαθεις να αποτρεψεις κατι που θα συμβει κατσε και μιλα για αυτο.anyway πολυ μεγαλο θεμα θα βγουμε off topic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα