glisakos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Έχω ένα πρόβλημα με το laptop hp spectre xt. Ο προ-κάτοχος του πειραματίζονταν μάλλον πάνω του και τώρα δεν μπορεί να ανοίξει. Κάνει restart και πετάει μπλέ οθόνη για λίγο. Αν πατήσεις να γίνει εκκίνηση χωρίς την χρήση πιστοποιητικών θα ανοίξει. Πως μπορώ να βρω τα πιστοποιητικά που θέλει ή να τα αγνοεί; Δεν θέλω να γίνει format γιατί έχει προγράμματα που χρειάζονται και δεν μπορούν να βρεθούν. Καμία βοήθεια;
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξέρω τι εννοείς με τα πιστοποιητικά αλλά πολλές φορές αυτά οφείλονται και σε malware. Γιατί δεν ρωτάς τον προ-κάτοχό του? Για την μπλε οθόνη τρέξε το BlueScreenView για να δεις ποια είναι η αιτία.
glisakos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξέρω τι εννοείς με τα πιστοποιητικά αλλά πολλές φορές αυτά οφείλονται και σε malware. Γιατί δεν ρωτάς τον προ-κάτοχό του? Για την μπλε οθόνη τρέξε το BlueScreenView για να δεις ποια είναι η αιτία. Καλησπέρα BlueBlood7. Ο υπολογιστής ανοίγει μόνο όταν πατήσεις F8 και επιλέξεις το "Disable Driver Signature Enforcement". Μήπως γνωρίζεις κάτι;
glisakos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ιος μαλλον. Φίλε rfc έχει το Windows Essentials και δεν δείχνει καμία απειλή. Έχεις να προτείνεις κανένα άλλο πρόγραμμα για ιούς ή πρόγραμμα για να βρει τι θέματα έχει και να κάνει fix? Ακόμα και σε επίπεδο registry.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Φίλε rfc έχει το Windows Essentials και δεν δείχνει καμία απειλή. Έχεις να προτείνεις κανένα άλλο πρόγραμμα για ιούς ή πρόγραμμα για να βρει τι θέματα έχει και να κάνει fix? Ακόμα και σε επίπεδο registry. άρα δεν έχει αντιβιωτικό. μπες απο safe mode με δίκτυο και τρέξε malwarebytes,adwcleaner,hitman pro 1
glisakos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Xristara12 δεν μπορώ να μπω σε safe mode. Μόνο σε λειτουργία Disable Driver Signature Enforcement μπαίνει. :/
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μπες στη λειτουργία που δουλέυει και ξεκίνα τα σκαναρίσματα, τρέξε και το eset online scanner. Αλλιώς βρες cd των windows 7 και κάνε repair.
glisakos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά τα δοκίμασα, αλλά τίποτα. Θέλω να το κάνω repair, αλλά θα πρέπει ο κάτοχος του να κάνει πρώτα ένα back up κάποιων προγραμμάτων. Μπορώ να θέσω κάπως να ξεκινάει κατευθείαν με την επιλογή Disable Driver Signature Enforcement για να μην πατάει συνέχεια το F8?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα