NameAlreadyExist Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα εχω εδω και 3 βδομαδες το Ρ8 και απο την πρωτη μερα που το ανοιξα οποτε του καπνισει βαραει επανεκκινησεις χωρις να το ζοριζω.Φοραει 5.0.1 android.Εχετε ξανακουσει μηπως κατι τετοιο ή πρεπει να τρεχω με την εγγυηση.Εντομεταξυ οντως αγανακτισμενος την παρασκευη πηρα τηλεφωνο το καταστημα οπου αγορασα το μαγαζι και με ενα υφακι χιλιων καρδιναλιων μου λεει οτι δεν εχουν σερβις και οτι δεν μπορουν να κανουν κατι και μου το κλεινει.Ψαχνωντας μονος μου βρισκω οτι η arvato ειναι αυτη που τα επισκευαζει και οταν πηγα εκει τους εξηγησα οτι επειδη το μπρικι που μου πουλησαν περνει νανο σιμ δεν εχω αλλη συσκευη και το κινητο ειναι εργαλιο της δουλειας μου και το χρειαζομε μου λεγαν οτι δεν δινουν συσκευη αντικαταστασης. Αυτα τα ειπα και ξεθυμανα ευχαριστω για το χρονο σας
arma1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 απο που το πηρες; πες μας για να ξερουμε , οσο για το p8 ειναι δυνατο τηλεφωνο, αυτο που σου κανει δεν ειναι λογικο και δεν ειναι μπρικι ,επεσες στην περιπτωση
NameAlreadyExist Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Αυτο ειναι το καταστημα Πηγή: http://www.mytel.gr/
saruman123 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Καλημερα. Αν πηγες στην Arvato τοτε τον "ηπιες". Αν τους βρεις στα καλα τους θα σε εξυπηρετησουνε αλλιος μαυρο χάλι. Μηπως εχεις βαλη καρτα SD μεσα? Αν ναι βγαλτην και αστο να δεις αν στο ξανακανει. Αν παλι την βγαλεις και στο κανει τοτε ειναι το λογισμικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα