evoracing Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα.. Σκοπεύω να πάρω κάποιο cardboard (ή όπως λέγονται) για το Oneplus One μου. Πάνω σε αυτό το θέμα, είδα πως με την εφαρμογή της cardboard άμα βάλεις ταινία πχ σου βγάζει 2 τετράγωνα στην μέση και όχι σε πλήρες οθόνη. Δεν ξέρω πως ακριβώς να το εξηγήσω. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή που θα μπορούσα να βλέπω 3D ταινίες?
giorgos147 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μα, αυτό είναι το 3D. Δεν γίνεται αλλιώς στη συγκεκριμένη περίπτωση. Εσύ μάλλον περίμενες κάτι σαν στις τηλεοράσεις. Τώρα όσον αφορά το Cardboard: Μην περιμένεις να κάτσεις να δεις ταινίες. Εδώ με το Homido, που θεωρητικά είναι πολύ ανώτερο του Cardboard, έχω δει μία ταινία και ζήτημα να το έχω χρησιμοποιήσει συνολικά, ένα χρόνο τώρα, πάνω από 5 ώρες. Oneplus One έχω και εγώ. Edit: Τώρα είδα το link σου. Το συγκεκριμένο δε το έχω χρησιμοποιήσει, αλλά σίγουρα βρίσκεται μεταξύ google cardboard - Homido. Δε νομίζω να είναι ανώτερο.
evoracing Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Έτσι πρεπει να είναι? Κάτι όπως τα 360 video δεν γίνεται να τα κανει?? [ATTACH]1373294[/ATTACH]
giorgos147 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ναι, έτσι πρέπει να είναι. Πάντως, το συγκεκριμένο που κοιτάς, είναι αρκετά ακριβό. Καταλαβαίνω, είναι το wow factor, όμως για αρχή πάρε καλύτερα κάτι οικονομικότερο και αν δεις ότι σ'αρέσει, παίρνεις κάποιο καλύτερο. (Δεν ξέρω αν έχει λογική βέβαια αυτό που προτείνω) Εγώ αρχικά πήρα αυτό. Αργότερα, από περιέργεια πήρα ένα Homido. Ναι, μεταξύ τους έχουν διαφορά (το Homido έχει μεγαλύτερο FoV - άρα μεγαλύτερο immersion), όμως επειδή ακριβώς το Homido έχει μεγαλύτερο FoV, χάνεις σε ευκρίνεια. Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα